Ee23时尚网

登记注册
搜索

分左手之后

我同距分左手都有成一个月啦````我仲有D钟意距```我经F得知距都仲钟意我````但系`我DF吾俾我同番距一齐`距话我地性格上吾夹````唉```仲话同番距一齐就同我绝交```唉```点会甘`````依家我同距见到面都冇野讲`唉````我有发信息俾距```不过距都系是但甘同我讲一吓````不过`我伤心左好耐都睇化啦``不过吾知点先可以同距做番F~~~大家帮帮手``吾该晒```
拍拖係 兩個人嘅事,得罪講句妳啲F可以有權唔畀妳同人一起咩?放手后中係朋友啊,直接約佢齣來咯,不過唔係單獨噃
<p>哦哦`````多谢晒``</p>
<p>称以家仲得补救,</p><p>就好快D啦.唔好做D令自己后悔既嘢.</p><p>你D朋友如果真系对你好既话..</p><p>就应该支持你啦!!</p><p>嗯,快D去哄翻条女啦.</p><p>&nbsp;</p>[em01][em01][em01]
<p>其實伱自己都要唸清楚 通距係咪真係啱&nbsp; 真係適合一齊!</p><p>如果伱係因爲知道距茽中意伱&nbsp;&nbsp; 伱先想通翻距嘎~甘伱覺得伱地會几長久呢?&gt;!</p><p>朋友係其次,吾恏因爲朋友嘎說話而呿&nbsp;猶豫&nbsp; 中意就中意!</p><p>上面2/4 鏤嘎會員就講得啱喇~!</p><p>吥要做後悔嘎事!</p><p>可能我地通伱D朋友都吾多清楚伱通 &lt;距&gt;之間嘎事!!</p><p>所以都係要靠伱自己唸!!</p><p>如果真係吾識做嘎!!</p><p>可以繼續上黎講~</p><p>講伱通距之間嘎故事~可能我地可以鞤到伱做决定嘎~!</p><p></p>
<p>通常豐收后,洅喺翻埋一齊,肯定唔長久嘎..</p><p>唔喺我咒你.整喺咁嘎..</p><p>有時掛住只喺因爲自己嘎唔甘心..</p><p>因為自己嘎寂寞..其實你喺埋眞喺茽中意距?自己喺好清楚嘎,不過唔咁面對個問題嘎咋//</p><p></p>
<p>我同距`都系高三学生```某日`距屋企部电脑傻傻地``之后距同距吖妈讲话叫同学黎整`当然`距吖妈吾知我同距一齐``跟住我帮距整好左就走`果晚要番晚修```个个见到我着的几"企利"`就问我今日做左咩``我就讲笑甘话我去见距家长``跟住距黎到知后`有几条友问距`系咪`跟住距就嬲```跟住喊``我咪哄距囖````跟住距就同我讲话`距好憎我``话我地迟早都要分开噶啦``又话我地真系吾夹````话我为距改变只系外表``讲左好多HURT我嘅话``我忍````之后我从我个F度得知``距系我F面前话距同我一齐系我逼距嘅`跟住我听到好嬲``我就同距讲话我地冷静吓``念吓到低我地甘落去系咪值得```距过左几日就话同我分手囖`就系甘啦`</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>菜头</i>在2007-3-3 21:44:00的发言:</b><br/><p>我同距`都系高三学生```某日`距屋企部电脑傻傻地``之后距同距吖妈讲话叫同学黎整`当然`距吖妈吾知我同距一齐``跟住我帮距整好左就走`果晚要番晚修```个个见到我着的几"企利"`就问我今日做左咩``我就讲笑甘话我去见距家长``跟住距黎到知后`有几条友问距`系咪`跟住距就嬲```跟住喊``我咪哄距囖````跟住距就同我讲话`距好憎我``话我地迟早都要分开噶啦``又话我地真系吾夹````话我为距改变只系外表``讲左好多HURT我嘅话``我忍````之后我从我个F度得知``距系我F面前话距同我一齐系我逼距嘅`跟住我听到好嬲``我就同距讲话我地冷静吓``念吓到低我地甘落去系咪值得```距过左几日就话同我分手囖`就系甘啦`</p></div><p>甘就要分手太離譜。。如果距真繫中意妳就吾會因為甘小事。。氹距距都甘喇。。可能距已經吾中意妳中意第個</p><p>甘艱難甘有緣分先可以繫一齊。。甘就分開。。太兒戲。。距好過份</p>
<p>同我d經歷咁似嘅.</p><p>我都糸啊.我都唔知點做.sorry.幫唔到妳,不過我支持妳.</p>
<p>其实距禁做......好明显距对你没也.......</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 不过有是爱情就系禁 一厢情愿~~ </p><p>&nbsp; 分开下....体下自己系米真系禁中意距都好葛</p>
*滑块验证: