Ee23时尚网

登记注册
搜索

[讨论]如果对一个好静咖女仔你地会点追啊?

<p>距系我以前第一个暗恋咖女仔来架</p><p>我面对住D女仔好少野讲觉得真系林五到D咩同距讲</p><p>大家帮下手啦[em15][em15][em15]</p><p>一个女仔真系甘在乎男仔吃烟同饮酒吗</p><p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我喺男嘅 觉得食烟饮酒无咩所谓,不过不要太多就OK啦</p><p></p><p>&nbsp; 至于如果自己条女唔中意的话&nbsp;&nbsp;&nbsp; 响距面前咪小食D咯或者唔食都可以</p>
<p>覺得 差吾多大多數嘎女仔都吾中意自己蓧仔飠焑 飲酒...</p><p>加上伱譵住嗰&nbsp;恏靜嘎女仔&nbsp; 更加吾中意~</p><p>伱譵住女仔恏小講嘎...甘呢樣都譕辦法嘎喇~先添係甘~~譕計&nbsp; me to0</p><p>唯有後天黎學習囖~</p><p>恏簡單:穩話題~俾D勇氣出黎 呿同距講野~係講野嘎途中穩出共同話題~</p><p>如果伱穩啱咗話題嘎~恭喜伱~伱已經成功了一半了~</p><p>如果伱地恏難穩到話題嘎~sorry&nbsp; 伱還需繼續努力了~</p>
爱`就需要包容``互相迁就`
老實講 個人超唔中意D人食煙
d人食煙個樣好猥瑣 同埋好憎陣煙味 如果你唔知佢介唔介意 就最好唔好係佢面前食 同埋俾佢聞到煙味囖
不過飲酒仲ok 唔好嗜酒就係囖
或者你可以問佢係咩性格 同鐘意滴乜嘢咁咯
其实 个女仔 静真系比较难搞
因为我都同你一样处于同一环境
饮酒我觉得问题不大,吃烟就吾好啦
*滑块验证: