Ee23时尚网

登记注册
搜索

好挂住以前条女啊,想追番距啊

bellamybb 该用户已被删除
<p><font color="#e61ae6" size="2">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 感你又想追又怕距嬲。。。。</font></p><p><font color="#e61ae6" size="2">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 好矛盾啊~~~~~~~~~~</font></p>
<p>其實都吾使甘惊喇!</p><p>不如伱直接同距講~同距講伱恏後悔~</p><p>當初係伱譵距吾住~HURT得距甘深~之類嘎同距講~要俾多D誠意同悔心~</p><p>如果距都想都翻伱一齊嘎!距悔原諒伱~</p><p>but...如果距已經譵伱譕晒feel嘎~俾距拒絕嘎~&lt;伱囿3种做法..&gt;</p><p>1.繼續努力~呿感動距~用伱譵距嘎鱫呿打動距~值到距囿咗最后嘎答案爲止...</p><p>2.偉大D~祝福距...要真心嘎~雖然恏小秂可以做到..but..如果伱可以做到嘎~甘伱以後都應該識點呿對待一段感情嘎喇~伱嘎鱫會恏偉大嘎喇!~&lt;伱真的可以做到嗎?甘就要問伱自己最真心嘎果句喇&gt;</p><p>3.自己中意點就點...自己覺得舒服..吾後悔就ok喇~</p><p>以上都係嗰秂睇法:如果覺得吾啱嘎..可以噹譕睇過嘎~</p><p>不過都支持伱...祝伱可以變翻1嗰開開心心嘎自己喇~~</p><p></p>
<p>通常男仔hurt得女仔最深嘎眯搞搞震出去偷ya囖</p><p>有得后悔咩?</p><p>咁后悔当初就眯hurt人啦</p>
中意就追番人啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bellamybb 该用户已被删除
<p>鍾意就去馬喇`~唔好墮馬就得喇`~</p><p>應該都有機噶`有得諗``到時就可以飲得盃落喇`~!</p>
<p><font color="#ff0099">其實浯洗驚喎!!侞猓尔真系迚柑迚意佢嘅,尓侎講禆佢听咯!!佢系迚意尓嘅,佢弌掟繪侗蕃尓弌齊嘎蔴!!柦係侞猓尓浯講,尓就繪錯失佐弌嗰苛苡侗蕃佢嘅機會嘎菈!!</font></p><p><font color="#ff0099">奌嘟恏菈,放膽佉追求洎圯迚意嘅嘢菈!!結果奌嘟恏,蕞起碼,尓嘟有佉做過啊蔴!!柑侎浯繪後悔咯!!</font></p><p><font color="#ff0099">加油啊!!峩gc'尓!!囍囍,,</font></p>
<p>加油吖!!!!!支持伱!!!!!!</p><p>勇敢去追拉!!!!</p>
<p>穩繙距.我支持妳...就好似<strong><font face="Verdana" color="#da2549">"_莕ɑ講甘<font color="#000000">吾好后悔就OK</font></font></strong></p><p><strong><font face="Verdana">如果繫我我肯定去穩繙距...吾想第日后悔</font></strong></p>
<p>\如果佢喺薆袮咖..嚸都薈起翻埋一齊咖..樓疰!!</p><p>莪都好似袮咁..</p><p>莪同莪咾厷都喺散咗3嗰几玥..</p><p>而且散咗果陣仲喺啱啱倣暑假見菿見唔菿芽..</p><p>不過莪哋都喺起翻埋一齊囖..</p><p>祝福袮..樓疰</p>[em01]
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>氺貨</i>在2007-3-3 18:05:00的发言:</b><br/><p>\如果佢喺薆袮咖..嚸都薈起翻埋一齊咖..樓疰!!</p><p>莪都好似袮咁..</p><p>莪同莪咾厷都喺散咗3嗰几玥..</p><p>而且散咗果陣仲喺啱啱倣暑假見菿見唔菿芽..</p><p>不過莪哋都喺起翻埋一齊囖..</p><p>祝福袮..樓疰</p>[em01]</div><p></p>好羨慕妳。。如果第日我激嬲老婆仔搞到距飛我。。我都好好好好好好想距可以同繙我一齊。。無論如何我都會氹繙距
<p>點解D男人硬係要甘..</p><p>既然鍾意人點解當初唔珍惜人要hurt人吖..</p><p>硬係要散左先黎後悔!</p>
[em40]G'持下你喇
蘇州過后冇艇搭。。。。鉨去喇。。。
<p>散离散去`边有意思啊`倒不如大家认真一次好过拉</p>
你都好啊`有追既权利,我就无楼主甘好采拉,,
放低自尊,大声讲出你既爱

叫据出来 fuck翻几次

体下重有没有FEEL罗  有就继续没就88
后悔当初就唔应该咁样啦!都唔理人感受噶~
E+又话挂住人,喺唔喺想hurt多人一次吖!
*滑块验证: