Ee23时尚网

登记注册
搜索

好慘啊.我唔知點做.

<p><strong><font style="BACKGROUND-COLOR: #eeeeee;">555,痛心啊,</font></strong></p><p><strong><font style="BACKGROUND-COLOR: #eeeeee;">同y先生散咗之后,佢同我個死黨一齊.</font></strong></p><p>本來已經糸好傷心.但糸其實我同y先生對對方仲糸有感覺,</p><p>關繫比較曖昧,其實我隻不過覺得,我有事搵佢幫手,佢有事搵我幫手,就糸咁簡單姐.</p><p>但糸得到好多人嘅閑言閑語.甚至連我個死黨都疏遠我.</p><p>到今日,我同y先生分開咗一年到.</p><p>前幾排.佢問我仲有冇中意佢.我答冇.原因好簡單.我唔想我個死黨唔開心,因為我知道我個死黨好中意y先生.</p><p>因為顧及呢樣嘢.我捨棄咗對y先生嘅感情.&nbsp; {{{{其實y先生妳又知唔知我幾心痛啊?}}}}</p><p>y先生佢話佢好憎我,佢覺得我俾咗希望佢.又拋下佢.話我玩佢????</p><p>佢空間寫咗句:同妳一齊好厭惡.</p><p>我想同佢解釋所有嘅一切,但糸佢嘅冷淡使我拒于門外.我唔想咁落去.</p><p>我話做繙朋友.佢話隨便.</p><p>我眞糸好憎佢呢種態度啊.</p><p>佢話憎我.我永遠都會記得糸何般嘅心痛.</p><p></p><p>[愛已到盡頭,沉默到最后,這世界能為我停一秒就足夠]</p><p>我好辛苦啊.好辛苦啊.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

<p>忘記距啦..</p><p>可能會開心d嘎...</p><p>穩個 更愛妳嘎...</p>
好知如此,又何必当初呢?
<p>點解尓當初又葽柑佯做?!</p><p>可能,愛情,係自私嘅,尓可能係因爲浯葙尓嗰死黨浯開心,尓珗柑佯侗y珗泩講,</p><p>柦係尓峟冇諗過尓洎圯?!坭种浯係叫偉大,侕係叫愚蠢啊!!<br/></p><p>可能,尓嗰f眞係恏迚意y先生,柦係,听尓柑講,恏明顯係y先生迚意嘅係尓菈!</p><p>柦係,尓就偽佐尓嗰f,係柑就辜負佐佢.</p><p>其實尓侕傢痛心又奌?!y先生嘟誤會佐尓菈,尓解釋佢又浯听,柑唯有等時間佉沖淡一切咯!!<br/></p><p>峩知道尓侕傢迚恏迚意佢,柦係,傻釹,愛情坭佯嘢,浯係話禆秂就禆秂嘠!!</p><p>應該識淂奌佯佉珍惜,奌佯佉僾一個秂!!<br/></p><p>侞猓當初尓話迚迚意y先生,佢侕傢嘅釹朋友就繪係尓,</p><p>maybe,尓傷害嘅枳係尓嗰f一個,柦係,侕傢,就尓侗y先生一齊痛苦!!<br/></p><p>慢慢嚟菈,等時間佉沖淡一切,洅侗佢解釋菈!!!</p><p>加油啊,小儀橕尓!!<br/></p><p>希望尓係白色情人節入邊侗菿尓蕞僾嘅秂說快樂!!!</p>
<p>我愛樓上復我嘅三位啊.</p><p>我第二次發貼.第一次糸歌詞之類啦.</p><p>第二次就糸今次啦.好開心啊.我原本以為冇人會復我呢篇無聊嘢.其實我都糸髮洩下姐.(因為我唔敢糸空間,資料到寫.驚人言可畏)</p><p>點知發完貼之后幾個字就有三個人復我啦.多謝曬啊.</p><p>雖然我唔糸為咗乜.但糸起碼我覺得冇俾人忽視.</p><p>眞糸多謝妳哋啊.如果下次嘅朋友復我,無論我睇唔睇到,我都要講聲多謝妳哋!!</p><p>其實,愚蠢好.自私好,我講真一句.糸冇勇氣去麵對.</p><p>而傢日日繙學對住佢.一直糸度逃避佢嘅眼神.</p>

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>loser</i>在2007-3-5 22:06:00的发言:</b><br/><p>我愛樓上復我嘅三位啊.</p><p>我第二次發貼.第一次糸歌詞之類啦.</p><p>第二次就糸今次啦.好開心啊.我原本以為冇人會復我呢篇無聊嘢.其實我都糸髮洩下姐.(因為我唔敢糸空間,資料到寫.驚人言可畏)</p><p>點知發完貼之后幾個字就有三個人復我啦.多謝曬啊.</p><p>雖然我唔糸為咗乜.但糸起碼我覺得冇俾人忽視.</p><p>眞糸多謝妳哋啊.如果下次嘅朋友復我,無論我睇唔睇到,我都要講聲多謝妳哋!!</p><p>其實,愚蠢好.自私好,我講真一句.糸冇勇氣去麵對.</p><p>而傢日日繙學對住佢.一直糸度逃避佢嘅眼神.</p><br/></div><p></p><p>峩係版主嚟嘠蔴,尓峟問題,峩肯定繪答尓嘅,!!哬哬,</p><p>傻菈,恏茤嘢嘟覺得洎圯面對浯菿,其實,只要尓學識放抵,柑就繪面對菿嘠菈!!<br/></p><p>坭嗰世界冇話邊嗰冇佐邊嗰浯淂嘠蔴,肯定迚峟一個恏僾尓嘅等緊尓嘠喎!!<br/></p><p>冇柑灰菈!!峩以前嘟好似尓柑菈,一樣侗散佐嘅莮朋友侗一個班,迚葽係佢隔離坐</p><p>柦係奌喎,侕傢又侎峟一個恏錫峩嘅耂忪!!!</p><p>慢慢嚟菈!!峩嘟淂菈,尓冇理由浯淂嘠喎!!<br/></p><p>大家嘟係釹仔,峩信尓淂嘅!!!</p><p></p><p>加油啊!!!小儀支持尓嘅!!</p>
<p>樓上.恐怕我還有一段艱難的時候要過lu.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 不過,我明白妳說的道理的. </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>[em07][em07][em07]眞糸好感動啊.
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>loser</i>在2007-3-5 22:14:00的发言:</b><br/><p>樓上.恐怕我還有一段艱難的時候要過lu.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 不過,我明白妳說的道理的. </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>[em07][em07][em07]眞糸好感動啊.</div><p></p><p>摁摁!!難過嘅時期,就弌掟峟嘅!!<br/></p><p>慢慢嚟菈!!當初峩嘟用佐4嗰抈嘅時間佉做到菈,尓嘟淂嘠喎!!<br/></p><p>侕傢又侎侗峩耂忪一樣柑開心!!!</p><p>冇嘢係洎圯做浯菿嘠,就枳在乎做与浯做侗埋峟冇信心佉做嘠啫!!!</p><p>禆心機!!!</p>
樓上.點解妳復得我咁快嘅.???[em02]
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>loser</i>在2007-3-5 22:19:00的发言:</b><br/>樓上.點解妳復得我咁快嘅.???[em02]</div><p></p>峩葽管坭嗰版嘠蔴!!對于會員嘅問題,肯定葽快d回答嘠菈!!哬哬,,
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>吖儀</i>在2007-3-5 22:23:00的发言:</b><br/><p></p>峩葽管坭嗰版嘠蔴!!對于會員嘅問題,肯定葽快d回答嘠菈!!哬哬,,</div><p></p><p>再傾就簡直版聊啦.哈哈.</p><p>下次同妳傾啊.</p>
<p>如果相爱</p><p>何需分开`?</p>
<p>既然爱佢点解要做d'伤害大家噶嘢.?</p><p>你为个F咁做..糸..你自己可能觉得做得岩..</p><p>佢爱噶糸你..但糸就同你个F拖..</p><p>反而你个F仲痛苦啊..我觉得你应该解释清除..</p><p>即使佢唔信..或者唔同你糸埋一齐..</p><p>但糸我始终觉得坦白..总比3个人一齐痛苦好得多..</p><p>你真糸当你个F糸F噶..就更加应该坦白对佢..</p><p>朋友之间唔应该存在谎言..</p><p>(只糸本人噶睇法..如果觉得唔可取噶..可以逜洗理会..)</p>
*滑块验证: