Ee23时尚网

登记注册
搜索

申请星座测试区版主

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 其他野吾多讲!我希望可以为EE23出翻一分力,一齐搞好个论坛!</p><p>版主申請裱格系5楼!</p>

<p>5該請填寫版主申請裱格&amp;試題!</p><p>否則一律不通過!</p><p><a href="http://www.ee23forum.com/bbs/dispbbs.asp?boardid=35&amp;id=2964&amp;star=1#2964">http://www.ee23forum.com/bbs/dispbbs.asp?boardid=35&amp;id=2964&amp;star=1#2964</a></p><p>多謝支持ee23forum!</p>
真系烦过梵帝冈!~
填表菈...希望沵能讓星座版旺鐹旺旺燒餅~~!
<p>申請者的論壇ID:jasonkazaf&nbsp;&nbsp;</p><p>性别:男</p><p>年龄:22</p><p>-(必填)申請版面名稱:<strong>星座测试区</strong></p><p>電子郵件e-mail:33076719@QQ.com</p><p>腾讯QQ或其他网上聊天软件:33076719</p><p>平均上網時間(小時/天):15</p><p>1,您申請該版版主的理由:我咖职业系睇相(并吾米神棍)</p><p>2,您覺得如何能做更好的版主:一个好版主吾止要发好贴,中要懂得宣传</p><p>3,您對Ee23潮爆論壇的建議與看法:好是EE23甘样咖论坛太多了,要霖多D创新咖野吸引更多人!</p><p>4,自我簡介(申請動機,申請該版塊版主的理由):很喜欢研究星座</p><p>5,面對網友的投訴或指責:更系虚心接受啦!废话.....</p><p>6,是否曾擔任過版主職務:无...不过好有冲动!</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>zi媚</i>在2007-3-24 18:32:00的发言:</b><br/>填表菈...希望沵能讓星座版旺鐹旺旺燒餅~~!</div><p>小姐......好是吾米叫旺旺烧饼吖嘛! 系旺旺雪饼挂.......</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>jasonkazaf</i>在2007-3-24 17:53:00的发言:</b><br/>真系烦过梵帝冈!~</div><p>如果真係嫌煩嘅話我建議你5好做囖!</p><p>需然你符合要求~但係做咗版主之後就大把嘢要你煩噶喇!</p><p>如果你呢小小你都嫌煩嘅話``第日點做啊????</p><p>仲差個試題!</p>
<p>真的..如果你有心做..我们当然欢迎!因为可以把你的好东西带给会员们分享!但为了小小的表格觉得烦,那么以后天天要你发5张或以上的文章贴,你会觉得烦吗?</p><p>有冲动当然是好事.</p><p>本来我都想通过你!!因为你的基本条件都达到要求!但就是那句..我和小婷一样都是一样的原因!</p><p>如果你真的有心做,可以给两个星期看下你的表现!</p><p>希望看到你的回话!发表一下看法!!</p>

<p>我觉得你地都有道理!但系做一个版主使吾使要回答甘多野吖?!就算回答晒!你地系米肯定距一定系一个好版主?</p><p>我只想讲一句哩个世界上认定一个人做吾做得野吾米靠把口去讲,而系有眼去睇.我讲咖系甘多!</p>
<p>5理係咪一個好嘅版主``起碼佢有呢個心.有呢個耐性答晒佢!</p><p>而做5做得嘢,係第日嘅事,如果一個人懶,就算佢几做得嘢都好,佢懶都係等于做5到嘢囖!</p><p>e+兼且我地係培訓緊新版主,5識得做嘢5緊要,我地可以慢慢咁教佢,只要有呢分心同呢d耐性就ok喇!</p>
<p>麦填完个份野就叫好有耐心同好勤力噶啦?</p><p>唉....点都好啦!我想知我做吾做到姐!</p>
<p>做版主就系要有耐心,</p><p>唔可以烦躁嘎..</p><p>慢慢黎..</p><p>不要太急进.</p><p>最紧要要为论坛出力.</p><p></p>
批准`````试用期一个星期``````
*滑块验证: