Ee23时尚网

登记注册
搜索

[公告]大家都要入离体下啊!~(详情见内)

<p>我林好多新用户都5知道论坛有一个结婚系统~~</p><p>所以身为识仔识女版主葛我~就要介绍下啦~!!!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 离个版曾经风光果一时~好多论坛情侣,生活上葛情侣都系到结过婚~~~</p><p>好啦~~闲话少讲~到正题啦~~~</p><p>PS:我地葛结婚系统系位于论坛上方,论坛游乐园中葛婚姻万花楼~~~~要结婚或想帮人地结成婚葛都去体下啦</p><p>1.首先你可以系论坛入面识翻个自己葛BF(GF)或者可以讲你现实生活中葛另一半注册个ID系我地论坛到结婚</p><p>2.稳好对象之后就更系去万花楼求婚啦~~~~当对方应承你之后~~</p><p>3.我地就会帮你加金币作为结婚用葛娉礼,有娉礼之后你地就订左婚啦</p><p>4.订婚之后,就用其他用户投票决定你地结5结到啦~~~(当然~叫熟人去投票就100%成功啦)</p><p>5.当投票人数到达一定程度后~~就有我地个管理员去搞埋其他也~~~再短讯通知你地啦~~~~~</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 大概个过程系禁上下啦~~~~希望有多D多D人可以系我地论坛结婚啦~~~</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 多谢大家对EE23FORUM葛支持!你地葛支持就系我地葛力量</p>

莪想G..結咗婚又點牙?&gt;...
<p>結咗婚咪結咗婚囖!</p><p>等于你現實生活中結婚會點啊???咪就係有個名囖!</p><p>同埋你嘅魅力會升高一定嘅數值~仲有金幣會獎俾你地!</p><p>大概我諗都係咁喇~</p>
<p>[em01][em01][em02][em02]</p><p>嘸意思``````呵呵````</p>
<p>oo&nbsp; 莪想結&nbsp; but 儛人tong莪結</p>
<p>5使怕~~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 无人就稳我啦~~~我同你结</p>

<p>哦,不過好似有D麻煩添......</p>
<p>额.............楼上讲葛的确系一个问题.....</p><p>&nbsp;&nbsp; 个流程系几烦</p>
<p>洞咗房先..结婚慢慢再讲得唔得咖?..</p>
<p>接受咗鮔求婚咁幾時先結到婚噶?...</p><p>誒!~..煩惱..!~</p>
<p>结婚有乜用啊?</p><p>结婚又要投票 甘麻烦</p>
*滑块验证: