Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: djtandy

[讨论]各位话个男仔长唔长情啊?入黎及及~

<p><font face="细明体" size="1">好感人吖</font></p>
<div style="PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-TOP: 10px; FONT-SIZE: 9pt; OVERFLOW-X: hidden; WIDTH: 97%; WORD-BREAK: break-all; TEXT-INDENT: 24px; LINE-HEIGHT: normal; HEIGHT: 310px; WORD-WRAP: break-word;">我觉得距无错吖~~~如果换转系我,我都会忘记唔到距!!!!</div>[em01][em01][em01]
->Bb 该用户已被删除
<p>&nbsp;&nbsp;</p><p>&nbsp;真实的?!</p><p>&nbsp;好感动r!'&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ,,个男,,,,,,,好好,,,,,,,个女都系!</p><p>&nbsp;,,,唉......可怜</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>吖蚊汏曬</i>在2007-2-3 21:37:00的发言:</b><br/><p>&nbsp;&nbsp;</p><p>&nbsp;真实的?!</p><p>&nbsp;好感动r!'&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ,,个男,,,,,,,好好,,,,,,,个女都系!</p><p>&nbsp;,,,唉......可怜</p></div><p>绝对真实~多谢各位支持~</p>[em07]
<p>睇過... 喺第個論壇.. </p><p>又喺車禍死.. 唉..</p><p>特別報道.. </p><p>每年死於車禍的魜總人數竟達到....</p>
[em11]
好像有點假.......... (本人認為)[em13]
<p>[em07]落泪了</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 好好生存</p>
[em07]
樓主要堅強...既然愛佢就5恏忘記佢啦.....但妳要積極咁生活.....我會撐妳...
<p><font color="#7b6699">既然,她希望你坚强活下去,你就好好的活着,开心地活着..不让她失望...</font></p><p><font color="#7b6699">有缘的一定会相聚的...</font></p>
<p>埃,嗰釹眞係恏恏啊!!</p><p>嗰莮嘟恏恏啊,過佐柑耐,嘟冇忘記過嗰釹!!<br/></p><p>弌d嘟浯傻啊!!佢嘟係追求洎圯葙葽嘅嘢啫!!<br/></p><p>莮主角加油啊!!!</p>
顶下
thx所有朋友支持~!~
<strong><font face="黑体" size="2">唔好再傷心喇....</font></strong>
既然糸咁..就更加唔可以辜负个女噶一番心意..好好咁生存落去..可能噶..搵一个人..连爱个女噶果份..爱落去..个女唔会希望一世都糸咁..只要你幸福..佢就会开心..
<p>支持你啊~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 楼主~~~</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 你嘅故事真系好感人~~~</p><p>&nbsp;希望你都开开心心拉~~~</p>
<p></p><p>&nbsp;好感人亞.~!</p><p>&nbsp; 樓主..你要好好感活下去../.就當為咗個女仔囖.~!!</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 原來呢..男仔都有感長情..我以為電視劇先有嘎雜.~!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>
好感动吖..估5到现实中都会发生呢D事..真系天意弄人..男籽..你要坚强甘生活落去吖..你要应承个女籽..重新生活..去找寻另一个她..我相信个女籽在天知道..一定会好开心..
*滑块验证: