Ee23时尚网

登记注册
搜索

点样可以试到女既对男有无意思?

<p>大家讨论下D个问题!</p>
<p>我糸女嘅.</p><p>今日愚人節.不過妳要用認真嘅口吻問:妳中意我嗎?</p><p>如果佢話唔中意,就話.今日愚人節玩下妳咋.好落臺啊嘛.哈哈哈哈.屎橋一個.最好唔好用</p><p></p>
<p>可以問借朋友黎問嘎嘛...</p><p>甘就最簡單喇..</p><p>如果譕共識嘎朋友嘎話..</p><p>飛短直接問囖...</p><p>如果伱係中意距嘎怕乜惊距知道啊`譵吧?</p>
<p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#c43c72">&nbsp;</font><font color="#000000">但傢下D女5繫妳問我就會答妳既波~~``</font></p><p><font color="#000000">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 有D繫5好意思答啦```或者繫5想答妳啦``可能5清楚自己對妳點啦``</font></p><p><font color="#000000">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 又或者想擺下架子啦``更可能繫想攷驗下妳有無誠意啦....</font></p><p><font color="#000000">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 而傢D女人繫5會輕易亮齣自己的底牌既....</font></p>
<p>楼上吖个 你好似系度讲紧你自己吖!!<br/>我暂时都未遇上过甘麻烦既女仔吖</p>
<p>通常....都会问...你觉得我点啊?个女应该会明你想问咩</p><p>甘样就够了..</p>
唔知點答你,試男仔就就試過...
<p>对对...问吓佢觉得自己点就得啦..</p><p>如果佢扮蠢嘅话就直接D..!!</p>

大条道理甘喔。
*滑块验证: