Ee23时尚网

登记注册
搜索

愚人节嘅玩笑

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 愚人節一向係一個好特别嘅日子,對我來講更係如此啦。&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;舊年嘅愚人節,我同佢一齊了。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;但係,我哋分咗手……係我提出嘅。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;分手後,我就後悔了,我曾經講過要复復合,佢話:放低咗,就唔好執番吧。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;就咁様,我哋一直keep住藕斷絲連,糾纏不清嘅關係。 <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;今日,佢約我出來。&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我哋同其他情侶一様,拖手,擁抱,kiss&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;佢話,我哋一齐啦,好似以前咁。 <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我傻咗,係因為今日係愚人節,就要咁講麼? <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我冇回答。 <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;今日見面,&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;佢係我耳仔邊,同我講嘅第一句,係“sorry”,我喊咗。&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;佢抱住我,話要記住我嘅味道。&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;佢將手放係心口,抓住,放係我手心,他話,要將個心交俾我。&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;佢買咗我最鍾意食嘅chocolate。&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;佢問我,仲鍾唔鍾意佢&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我話,唔想答&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;佢問,咁你頭先点解喊&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我話,鍾意又點,唔鍾意又點&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;佢話,鍾意,就係番埋一齊,唔鍾意,就走啦。唔好回頭。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;第一次,我坚堅決咁同佢講,我要走了。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我偝住佢,邊行邊喊,佢都冇追上来。 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我知道,我係爱佢。但係,藕斷絲連嘅日子唔好過,我唔要再咁様了,我唔知佢點解突然要同番我一齊,但係我知,一齊後,仲係會分开噶。我受不唔住……一年來,我為佢流咗几多眼泪,依家嘅堅決,may be對大家會好D…… <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我放唔低佢。&nbsp;<br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;呢個愚人節玩笑,真係開大咗。&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;點解我舊年要揀愚人節受佢呢? <br/></p>
<p>可能 妳認為晤繫返埋 一齊繫啱嘎啦..</p><p>信自己 好多時都繫正確嘎. .</p>
<p>愚人節,一定要玩個咩?!唔喺傢!試下從另一個角度藜睇,可以比一個借題髮揮嘎機會...</p><p>個男好叻啊!好似初中果時嘎我,但喺距比我更犀利.我甘拜下風.....</p><p>但喺更訢償嘎喺妳啊!妳可以特破自己嘎心理,烤爐到將來,之后會髮生嘎野!唔比自己再后悔...妳做得好好啊!隻喺雖然個結侷並不完美....</p><p>我喺男仔睇完妳寫嘎野之后,髮覺原來我都好眼淺傢.好想喊牙...好似一個故事甘!!但喺距就好真實甘髮生佐!</p><p>希望妳繼續努力做好自己拉!妳嘎做法喺嚴傢!</p><p>行嘎路喺圍住自己轉傢!!喺某些事情上.比人地一個機會.姐喺比自己再去死嘎機會!</p><p>支持支持!!!!!</p>[em07][em07]
<p>峩耂忪又髪傻孒,,哬哬,,</p><p>其實,峩覺得,坭一切,嘟浯係尓嘅厝啊,</p><p>雖然尓係選擇係愚人節涭佢,柦係尓哋分手洉,僦一直保持紸柑曖昧嘅關係,</p><p>峩曾經試過,恏辛苦嘠!!峩相信尓嘟一樣!!</p><p>路,係葽洎圯行出來嘅,尓放淂抵,尓僦係叻釹!!放浯抵,尓即係葽洎圯洅傷心茤一次,</p><p>尓柑佯,恏啱啊,樾曖昧,其實嗰芯僦繪樾痛,</p><p>點解浯佉揾過弌嗰恏嘅莮秂,佉發展另外一段感情呢?!</p><p>或者,新嘅感情,可以坽尓開心呢!!</p><p>凡事嘟浯恏諗淂太悲觀,做一個堅强嘅女人,先係蕞叻嘅!</p><p>浯恏洅喊菈,愛情,浯值得女人佉流泪!!</p><p>葽學識保護洎圯,坽洎圯開心過每一日!!</p><p>gcgc!!</p>
*滑块验证: