Ee23时尚网

登记注册
搜索
返回列表 发新帖
楼主: y0芓

蛾應唔應該繼續愛下去 ??

<a href="http://www.ee23forum.com">www.ee23forum.com</a>
<p></p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 算吧啦...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 感嘎男仔5值得自己等待..</p><p>&nbsp; 花总会有凋谢嘎翌日..</p>
嗯嗯,我都覺得你應該愛落去,堅持自己,只要自己覺得岩就去做.......
<p>可能距唔想你跟住距,所以去hurt你咯,距会有自己嘎苦衷...</p><p>又或者,距真係变晒了,唔再爱你了,只有呢两个可能...</p><p>你宁愿相信边个啊??不过,无论边个先係答案,你都係接受现实...</p><p>就係距唔会再同你一齐,所以,结束呢一切啦,你会幸福嘎...</p>
<p>信就有,唔信就冇...</p><p>相信自己,咩都唔好谂...</p>
<p></p><p></p><p>話曬佢曾經罙薆濄尒,,</p><p>冇咁快忘記噶!</p><p>僦算佢眞喺咁對尒,,</p><p>佢嗰芯始終都喺侑尒!</p><p></p><p></p><p></p><p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;多谢晒尔地a ..肯俾意见莪 .~</p><p>&nbsp;怪只怪自己当初5'识珍惜.. </p><p>&nbsp;可能呢个就糸对莪既惩罚..</p><p>&nbsp;要等莪明白.. 要珍惜眼前人.</p><p>&nbsp;到e+,匚仲糸好嬲我..</p><p>&nbsp;有一日,匚同莪港.."我5糸憎你..我好嬲你.好嬲你..点解你5去珍惜我.?我5想再错多次..5想再爱你了.我好累la.."</p><p>&nbsp;呢句话.. 莪明白到..糸时候要放弃la..</p>
<p>冇野講.如果我被人咁講..</p><p>我一定剮佢一巴..跟住屌佢..]"</p><p>個男仔仲要係d咩大佬..服咗佢之前會係咁既人</p>
<p>如果我是那男的.....</p><p>真的会堕落的,就像和初恋女友分手时,天天对着电脑,只一停下来就会一个人乱想,想着她,想着过去的往事....有时还会傻笑出来.</p><p>但是就算是这样,她说和我再开始过,我也不会和她一起的...好怪,脑里第一个想法就是,我们不可能会在一起的了,最多只能做好朋友.</p><p>我只能说你真的错过了一个爱你的人了,爱得越深,受到的伤害越深.......可能周围的空气也变得难以呼吸。</p><p>他现在已经有女友了,lz你就不要给他更加烦脑了,不然他只会伤害多一个女孩。</p><p>虽然追求自己所爱是没有错,有时还是要止步的。</p><p>最后希望楼主会遇到一个更好的男孩,或者过开心的生活.</p>[em04]
<p>&nbsp;</p><p>&nbsp;莪知la..</p><p>&nbsp;多谢尔们哟.!</p><p>&nbsp;尔们都是莪的好fanfan ! [em38]</p>
*滑块验证: