Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: 繌咪

繌咪幫你們製作閃籽but只限英文 (又暫停啦)

哈哈   樓上果位BB     識字mo??
只限英文吖~~~
[em01] 甘我要英文噶吾准吾开心同英文噶孤零零一个人~~得吾得啊>~?<~[em05]
哈哈  樓上果位BB
我英文好差   
請問英文噶吾准吾开心同英文噶孤零零一个人
係點噶??
[em07] 你英文好差~~~甘就吾好做英文~~做中文咯!@@@[em07]
哇...我耐冇弄過呢D野了,你有咩闪底啊???可以發比我嗎?我自己做算了~~~
點髮俾你??
你比你个Q我嘛~~~
我資料有    你自己去加啦   呵呵~
帮我整:[em01] [em01]
Jennifer```

my blog:http://blog.163.com/ling_jennifer/

my photo:http://photo.163.com/photos/ling_jennifer/

5该晒``````[em01] [em01]
原帖由 ling_jennifer 于 2008-3-18 12:57 发表
帮我整:[em01] [em01]
Jennifer```

my blog:http://blog.163.com/ling_jennifer/

my photo:http://photo.163.com/photos/ling_jennifer/

5该晒``````[em01] [em01]

得啦   
睇下滿意嗎??
5滿意話我知`~~

my blog.gif (32.09 KB, 下载次数: 7)

my blog.gif

my photo.gif (58.3 KB, 下载次数: 7)

my photo.gif
死野...伱点解5教我噶~!!!![em03] [em03] [em03]
你有叫我教你咩?
有吖~
我整果D都好簡單噶咋  
而且應該點教吖????我都5知   你想學   我可以教你噶

幫你整咗3個   希望你鐘意啦
5鐘意搵我啦     我改到你岩為止

love janice.gif (37.11 KB, 下载次数: 8)

love janice.gif

love janice1.gif (52.65 KB, 下载次数: 5)

love janice1.gif

love janice2.gif (33.19 KB, 下载次数: 7)

love janice2.gif
點解喊曬甘嘅/???
原帖由 繌咪 于 2008-3-25 02:23 发表

得啦   
睇下滿意嗎??
5滿意話我知`~~

[em02] [em02] [em02]
THX`````辛苦晒`````
樓主..[em01] 我又想要啊
5該幫我整個 :: jAn & pAvl!nE         
要閃色     其他我5知點整恏 伱幫峩設計 譆譆 痾以整哆2個齣離嘛?
5恏意思要求哆左d     痲煩伱啦
[em05] 哇~~~第一次入哩的我~~~好郑啊你整到
得5得帮我整一个另类噶“拳頭仔“啊?
希望可以!!
原帖由 pauline66636 于 2008-3-31 21:27 发表
樓主..[em01] 我又想要啊
5該幫我整個 :: jAn & pAvl!nE         
要閃色     其他我5知點整恏 伱幫峩設計 譆譆 痾以整哆2個齣離嘛?
5恏意思要求哆左d     痲煩伱啦

我幫你整咗幾個   希望你鐘意啦~~
            我都5知點設計吖`~
5鐘意同我講吖~~
整到你鐘意為止~~呵呵

原帖由 ling_jennifer 于 2008-3-29 13:56 发表

[em02] [em02] [em02]
THX`````辛苦晒`````

5使`~
*滑块验证: