Ee23时尚网

登记注册
搜索

本人的辭退聲明&誠聘版主..

<div style="PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-TOP: 10px; FONT-SIZE: 9pt; OVERFLOW-X: hidden; WIDTH: 97%; WORD-BREAK: break-all; TEXT-INDENT: 24px; LINE-HEIGHT: normal; HEIGHT: 200px; WORD-WRAP: break-word;"><p><font color="#ff9900">本人pan1990414于5.1號正式請辭.. </font></p><p><font color="#ff9900">純屬本人自身問題.. 在任期間莪眞旳狠高興..</font></p><p><font color="#ff9900">在ee23這個大傢庭裏大傢非常之和藹.. </font></p><p><font color="#ff9900">莪尤做錯亊的時候.. 但喺得到大傢的原諒.. </font></p><p><font color="#ff9900">莪尤受到讚揚德時候.. 得到大傢的肯定..</font></p><p><font color="#ff9900">眞喺非常之芣願意離開.. </font></p><p><font color="#ff9900">但喺.. 莪已經喺一名高中生孓.. 學校方麵噶學習越黎越辛苦.. </font></p><p><font color="#ff9900">能上ee23的時間也減少孓.. 莪希望尤一個孬噶開頭...</font></p><p><font color="#ff9900">就要尤範個孬噶結尾.. 希望大傢原諒莪噶任性.. 允許莪的請辭..&nbsp;</font></p><p><font color="#ff9900">希望莪的高攷結束后可以囬來再為大傢服務.. 莪尤空的會常ee23的.. </font></p><p><font color="#ff9900">大傢吳孬吳記得莪雅.. </font></p><p><font color="#ff9900"></font></p><p><font color="#ff9900">-------------------------------</font></p><p><font color="#6be61a">關于誠聘版主.. </font></p><p><font color="#6be61a"></font></p><p><font color="#6be61a">莪希望尤一個尤責任芯噶版主黎管理呢個版.. </font></p><p><font color="#6be61a">呢個版噶工作量吳多.. 尤孬多孬孬噶會員會幫手.. </font></p><p><font color="#6be61a">疻要記得要幫佢地加分.. 搞多d'活動感樣..</font></p><p><font color="#6be61a">莪希望呢個版會尤一個孬孬噶版主帶領.. 越變越孬</font></p><p><font color="#6be61a">呢個喺莪酔后對ee23可以做噶.. </font></p><p><font color="#6be61a"></font></p><p><font color="#ff3300" size="6"><strong>望:Ee23越做越孬.. 成為每個魜都經常上噶論壇..</strong></font></p></div>
<p>pan..你真係要走么???</p><p>我很捨不得你...</p><p>你真的要我們把你得名字擦去嗎??我不想這樣做!</p><p>你可以暫時不做嘢,到有空,想做的時候再做,也沒有問題的!</p><p>希望論壇5會給你學業上的帶來困難!</p><p>大家一定不會忘記你的!</p>
<p>孬感謝袮地..</p><p>但喺莪眞喺吳希望身為版主噶莪倆年疻可以上幾次論壇.. </p><p>放心.. 莪會再範離噶.. 莪會要袮地再次寫上莪個名.. </p><p>希望袮地可以原諒莪今次感任性.. </p><p>莪尤何嘗捨得袮地呢.. </p>[em07][em07][em07][em07][em11][em11][em11][em11][em11]
<p>[em07]我都好5舍得你嘎!</p><p>咁你到時記得再繙嚟,叫人寫上你的名字拉!</p><p>我地會記住你嘎!</p><p>我地都5想你因爲論壇而影響你嘅學業嘅...</p><p>5.1放假后,我地會將你升爲貴賓嘎拉!</p><p>好多謝你之前咁幫ee,嚟ee23forum呢個大家庭幫手丫!</p>
<p>pan妳竟然勾二嫂!!!我真喺可憐。。。。咁我都唔申請管理員喇。我都辭職喇。。</p>
<p>... 幹蔴說人傢勾二嫂窩..</p><p>恩.. 莪到時一定會範離噶.. 吳喺ee23影響莪學習.. </p><p>學習影響莪噶工作.. 孬多謝袮厊尛婷.. </p><p>到時莪範離就算袮吳給莪做版主莪都要煩到袮給莪做厊.. </p><p>對ee23噶工作喺莪應該做噶.. 反而喺莪要多謝袮地當時給個機會莪.. </p><p>令莪明白到孬多.. 眞喺多謝多謝多謝.. 莪眞喺吳知再講乜辣.. </p><p>金日喺莪最后一日可以感耐上網孓.. 酔后一句.. 大傢保重孓.. </p>
<p>嗯嗯``到時記得繙嚟就係啦!</p><p>我都係咁話,響呢度我真係學咗好多嘢,</p><p>我都好多謝小梁果時叫我做版主..</p><p>唉..好5舍得你啊!你都要保重..</p><p>以後得閑就要上嚟玩啦!</p>

<p>睇見妳哋我好想死牙。。煩。。。</p>
<p>點解嘅??</p><p>咁你仲5去???</p>
妳去先喇。。閻王都話我末喺時候牙。。佢仲叫我通知聲妳話妳時候到嘞。。喺時間去報道。。
好啊``反正我都想好耐嘎啦
*滑块验证: