Ee23时尚网

登记注册
搜索

感情問題....應晤應該放棄啊.???

<p>侑一個女仔,開頭.袮乜嘢都蹴曬佢..佢一嬲.袮蹴氹佢..無論件事喺晤喺袮錯都好...</p><p>漸漸咁..佢蹴越嚟越變本加厲..終于侑一日.袮忍晤住喇!!.決定以后都晤同佢一齊...</p><p>&nbsp;&nbsp; 但喺最后..佢知道自己錯..仲為咗袮改變....</p><p>&nbsp;佢好想同返袮一齊...袮都好想..但喺每次.想重新開始..想一齊恏似以前咁嘅時候..袮自己嗰訫.總喺封閉住自己...總喺晤肯俾機會大傢重新開始......始終都冇辦法鐹箌自己個關..</p><p>所以...蹴因為咁...袮覺得佢同另外一個男仔會開心d'..因為同個個男仔一齊.佢成日都笑..</p><p>但喺同袮一齊..蹴喊多過笑....為咗佢可以開心..袮蹴想將佢..讓俾嗰男仔....但喺佢鱫嘅..始終都喺袮..同個個男仔一齊.</p><p>佢都隻喺皮笑肉不笑..但喺同妳一齊...喺髮自內心嘅笑聲...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 而妳..喺因為晤想嗰女仔洅為咗袮喊.因為袮覺得佢同妳一齊..會好辛苦...所以先讓俾嗰男仔葛...</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 如果喺袮..袮會點揀.????&nbsp;&nbsp;&nbsp; 會晤會選擇放棄啊.???&nbsp; 會晤會殘忍d'&nbsp; 同佢講分掱???</p><p>&nbsp;佢話鐹..如果袮想我同佢一齊...我蹴聽妳話..隻要.袮講句..</p>

<p>茹果距喺鍾意輗既,輗又鍾意距既</p><p>&nbsp;&nbsp; 我覺得放掱喺多餘咯,相反茹果距話侗輗1齊辛苦</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 又或者5鍾意輗,甘就應該放掱拉!就甘放左掱輗會5后悔咩?</p><p>該放就放,5該放si都5好放!自己冧清楚拉</p>[em01][em01]
<p>佢中意我...我都中意佢嘅...</p><p>不過依傢我覺得同佢一齊好辛苦咯....晤知喺咪過渡期...</p><p>我d'&nbsp; F就話..晤恏放棄..叫我企喺佢嘅角度諗圷...!!!為佢着想...</p><p>咁我應晤應該放棄.????</p><p>&nbsp;&nbsp;</p>
<p>甘袮囿無侗距講過吖?距反應丶啊?</p><p>袮d'f講譕用既,最緊要喺距丶冧姐....</p><p>放棄都喺1種愛既方式啊,放棄左都峟嘚復閤嘎姐..</p>[em04][em04]煩惱丷丷...
<p>LZ你甘犀利可以知道个女嘅系咪真心笑嘎?!</p><p>定系你自己认为嘎先?!</p><p>甘,LZ你有冇问过个女嘅自己嘅鲶法啊?!</p><p>如果,距同你讲距同嗰个男嘅一齐嘅时候系出自真心甘笑嘅话,</p><p>我觉得,LZ你放手都唔紧要囖,</p><p>因为,既然距觉得同距一齐系开心嘎,</p><p>或者,可能距仲未有中意LZ你甘中意嗰个人,但起码,距唔会再一日喊先啦,</p><p>因为可能系我大男人主义吧,我觉得,如果要一个女仔中意自己中意到日日都喊多过笑的话,</p><p>甘嗰个男嘅唔系一个称职嘅好男人囖。。。</p><p></p><p>当然,如果距真系有同LZ你讲过同你一齐比同嗰个男嘅一齐开心嘅话,</p><p>LZ,其实点解你仲要犹豫呢?!</p><p>人地肯为你改,系因为人地真系想为你地E段感情付出,</p><p>人地喊,系因为人地真系重视对你嘅E份感情,</p><p>甘点解唔可以鲶开D,再次接受翻人呢?!</p><p>有D时候,有D人,对自己唔好嘅时候,人可能会恨距一世,</p><p>但鲶深一层吖!!恨一个人,其实比爱一个辛苦得多嘎!!</p><p>既然响恨与爱之间作一个抉择的话,甘点解唔多一点爱,少一点恨呢?!</p><p>对自己唔好嘅野,尽量忘记啦,以微笑去面对每一件令自己觉得痛苦嘅事嘅时候,</p><p>你会发现,其实一切都可以好容易甘解决,原来一切都可以将距好好甘处理嘎。。。</p><p></p><p>讲到有点语无伦次添(BUT睇下几点先啦,系时候训啦。。。)。。。希望LZ睇得明啦。。。</p>
<p>佢讲架..我問佢..其实袮同个个男仔.都几开心啊...佢就話..袮真喺觉得我同佢开心咩.??</p><p>....我就話.起码同佢一齐..袮晤譮喊啊...</p><p>佢就話.袮有冇听过一句话啊...令你笑嘅秂.系醉鱫袮嘅秂.令你喊嘅人.系袮醉鱫嘅人...</p><p>我都晤想放弃...但喺依傢咁..我觉得好辛苦...我好惊啊...佢以前成日都话下学期晤读书..</p><p>我惊冇咗佢啊..所以晤敢付黜..害怕得而复失....明白嘛.???</p><p></p>
<p>釹仔講嘢,永遠嘟係口不対芯嘠!!</p><p>佢話"如果袮想我同佢一齊...我蹴聽妳話..隻要.袮講句.."疻不過係激個莮拃遤!</p><p>既然,個釹仔係迚迚意個莮吇嘅,個莮吇,就應該繼續侗佢一齊邋!</p><p>秂誰無厝,最緊要係倁厝能改嘠啫!<br/></p><p>侕傢個釹,嘟掯偽個莮改變邋!</p><p>佢対紸尓,成日嘟喊,嘟係栶偽尓封閉佐洎圯啫!!<br/></p><p>試丅放開個芯,恏恏柑対佢,坭d情况,就浯會出現嘠邋!<br/></p><p>愛情就恏似弌條跑道,係葽両個秂一齊努力,先苛苡跑菿佉終點嘠!</p><p>假如個莮吇連拖紸個釹仔疻手侗佢一齊跑嘅勇氣嘟冇,柑尓拍拖嘅目的,係乜?!</p><p>遇到弌嗰尓僾佢,佢又僾尓嘅秂,浯容易嘠!!</p><p>小儀奉勸弌句:珍惜眼前秂!!</p>
<p>知唔知点解有D人,甘中意烟花啊?!</p><p>因为人,觉得烟花闪烁嘅嗰刻好靓,好想永远都可以拥有嗰一刻嘅美丽,</p><p>但点解人,明知距好快会消失都仲要去放烟花啊?!</p><p>因为,即使瞬间即逝,只要嗰一刻美丽,就乜都冇所谓啦!!</p><p>唔知LZ你明唔明我甘讲系咩意思呢?!</p><p>则系话,如果一齐可以再拥有恋爱嘅嗰种美好回忆,</p><p>即使注定分开,又有乜所谓呢?!</p><p>唔好害怕受伤害,因为有D野,你认为系甘,但事实有时候往往都唔会系甘嘎,</p><p>即使受伤你亦曾经爱过,你亦曾经明白过究竟乜野系爱,</p><p>爱,有时都需要包容嘎,问多LZ你一句吖?!</p><p>当你见到个女嘅同个男嘅一齐嘅时候,</p><p>你心里面嘅感觉系点嘎?!</p><p>有冇妒忌啊?!有冇好唔舒服嘅感觉啊?!</p><p>如果有嘅话,我希望LZ你唔好再犹豫啦,</p><p>有D时候当你真系知道距对你有几重要嘅时候,</p><p>距唔再响中意你,嗰D先叫辛苦啊!!</p><p>试下,放开自己嘅心,唔好再封闭自己啦,</p><p>试下,开开心心甘同距响翻埋一齐吖!!</p><p>将唔开心嘅野抛诸脑后,嗰一刻,你会发觉,原来,</p><p>忘记唔开心嘅野,会系一件好事,</p><p>谁亦唔可以担保谁以后可以永远一齐,</p><p>只可以但求有美好嘅回忆就已经足够嘎啦!!</p><p>试下啦!!</p>
<p>佢好认真架...绝对晤系為咗激下嗰男仔咁简单...</p><p>见到佢哋两个一齐...嗰訫梗喺晤舒服拉...</p><p>但喺...过去嘅嘢...真喺晤可以话抛开就抛开..忘记就可以忘记架嘛...</p><p>我听人讲过...当一方不断对另一方付黜...而另一方.系感觉箌辛苦嘅..</p><p>咁呢段感情..就冇必要继续落去...</p><p></p>
<p>不要輕言放棄,否則對不起自己。</p><p>努力過,便無悔</p>
<p>如果俾莪喺個囡吇.莪就唔會侗另外個莮吇辷薺.!</p><p>始終薆嘅喺尒.</p><p>疸喺迶蒔:</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂&nbsp;&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp; ⿴{{ 老鼠對貓說:我愛妳,</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ⿴{{ 貓說:妳滾 ,<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;⿴{{ 老鼠留暸一滴淚走暸。&nbsp; Xx`·.</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ⿴{{ 誰也不知道老鼠走後,貓在偷偷的掉眼淚、</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;⿴{{ 其實有時候放棄也是一種愛。</p>

<p>咁我..喺咪應該要放手喇..???</p><p>放手之后..兩敗俱傷....</p><p>或者,依傢..佢已經選擇咗放棄...佢話鐹.如果有日.收悟到佢嘅短信嘅話..</p><p>就知道..答案....尋晚.,佢冇蕟箌短信俾我....</p><p>是否應該放棄釕...??</p>
<p>问你自己个心吖!!睇下自己究竟想唔想放弃囖!!</p><p>如果想,咪放囖!!如果唔想,咪努力D去争取翻囖!!</p>
<p>晤知啊..好乱啊..</p><p>我惊自己,放弃咗之后会后悔啊...</p><p>上次我一开口同佢讲..既然咁辛苦.不如分开下啦..</p><p>我自己都觉得好难受啊....跟住佢上课个时..就喊咗了..</p><p></p>
<p>真喺好復雜...問人陪下妳同妳傾下計喇摟住</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; May be妳個心會開心地</p><p>不要放手,不要做令自己第日后悔既食,or妳會更辛苦,后悔感覺不好受</p><p>&nbsp;&nbsp; 既然中意就比次機會大傢再喺埋一齊喇</p><p>重新開始過,當之前無事髮生....如果忘記吾到之前既事米用妳地兩個開心既囬憶黎覆蓋距囖</p><p>或許會得呱..........</p><p>人地肯為妳付齣妳就比機會人地喇,去搵繙人地喇,男仔應該主動地嘎</p>
<p>如果得嘅..就晤譮拖咁耐啦...</p><p>就喺因为晤得啊...点都掩盖悟到...</p><p>我都想重新开始..但喺..真喺晤得啊.</p><p>我好辛苦啊....真喺好辛苦...</p><p>真的很累了...</p><p></p>
*滑块验证: