Ee23时尚网

登记注册
搜索

帮帮手````吾该

<p>一个男子同噶女子好好感情的</p><p>距地彼此都知道对方钟意大家,不过呢</p><p>个男就吾知做乜哦,一直就没同个女表白,</p><p>而个女呢,就呢好像个男仔同距表白,可惜一拖又话净翻50日毕业分开了(初3一开始)</p><p></p><p>陈晚呢,我地D人开party,比左好几次机会个男,</p><p>点知个男仔没点表示,</p><p>噶女你话点啊,走人咯,真系几死噶</p><p></p><p>帮帮手,估下个女仔个心会点念啊?!?没理由一直都系甘,</p><p>净翻50日啊,点都要做D野嘎</p><p></p><p>今日蜘蛛侠上画啊,又话又的搞搞勒</p>

<p>個男5主動,都譕辦法嘎,譕理由楆個囡主動嘎!</p><p>5喺個囡丶冧,喺個男!決定權喺個男到....</p>[em01][em01]
<p>睇LZ嘅字睇到好辛苦啊啊啊啊!!</p><p>甘其实我觉得唔应该话个女嘅想点,</p><p>系应该话个男嘅想点囖,</p><p>既然中意,又唔同人讲,虽然,两个人都中意对方,</p><p>但如果冇一个人肯行出第一步的话,</p><p>甘LZ你同个男嘅讲啦,“等后悔啦你!!”</p><p>毕业又如何呢?!50日唔系时间啊?!</p><p>而且,叫距地去死咩,分开涡,即使毕咗业都可以一齐嘎,</p><p>唔通你话两个结咗婚嘅人一定要同一间公司,</p><p>一定要时时刻刻都见先叫一齐啊?!</p>
<div style="FONT-SIZE: 14px;">可以相处的日子好少嘎啦<br/><br/>平时放假,个男有叫个女出来,不过悟系好经常咯<br/>而且呢排个女仲系稳点理由推个男咯</div>
<p>個男未錶態,所以個囡都5知想點!</p>[em04][em04]
<p>甘讲真,卑着我系个女嘅我都会拣避距啦,</p><p>冇胆到死,又唔表态,鬼知距想点咩!!</p><p>唔通,LZ你认为两个人一齐拍拖嘅时间会少?!</p><p>我鲶到时唔系冇得见,系见得多会厌咋!!</p><p>但距又愿意个女嘅又愿意嘅时候,我鲶就算距地日日要翻学,</p><p>就算爬墙都要爬出去啊!!寻日我个F先话我知,</p><p>QQ新闻度,话好似重庆定边度有两个人傻到死,响5楼学人做蜘蛛侠想爬落去同条仔幽会,</p><p>但条绳断咗定做乜,个女嘅就甘跌死咗啦,</p><p>甘楼主,你觉得E件事代表D乜啊?!</p><p>如果唔明我话埋卑你知吖!!</p><p>就系话,爱情嘅麻木,只要到想见嘅时候,无论你用咩方法你都要出到去见嗰个人你先安乐啊!!</p><p>甘除非嗰两个人系特别另类囖!!唔会有想见自己中意嘅人嘅冲动囖。。。</p><p>有D野,未开始你唔会知结果会如何,</p><p>哥哥,距地今年贵赓啊,年轻人黎嘎,</p><p>做乜搞到好似D大人甘畏首畏尾啫?!</p><p></p>
<p>做莮秂,浯苛苡柑嘅!</p><p>弌掟葽愛恨分明!</p><p>係迚意秂,就葽講出口!</p><p>連爭取幸福嘅勇氣嘟冇嘅話,柑佢就連僾個釹仔嘅資格嘟冇!</p><p>禆撯峩係個釹啊!!揾過個邋!埃...嘟浯朙d洉泩吇點解柑諗嘅!</p>
<p>最心痛时,爱得太迟,有些心意,不可等某个日子</p><p></p><p>条死仔又系嘎,明明钟意人,又吾敢上去同人讲。</p><p>先吾理距成功定失败啦,起码你同左人讲,起码比人知你道你嘎心意啦</p><p></p><p>妖,吾理距啊。皇帝吾急,我急乜哦</p>
<p>其實LG袮係米對個囡峟意思嘎??</p>[em01][em01]
<p>我都觉得系囖...</p>[em15][em15]
<p>点解你地会有甘嘎想法嘎?</p>[em03]
<p>袮恏似仲緊張過個男。5甘冧就奇拉!</p>[em01][em01]
<p>[em05]算,</p><p>身为距噶最好朋友,关心下嘛</p><p></p><p>不过哩,如果哩我沟个女仔哩,我惊以后我得好友变敌人哦</p><p>唉,可怜的我........</p><p></p><p>真系好想同距讲啊,哈哈</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>xzp123</i>在2007-5-6 12:48:00的发言:</b><br/><p>[em05]算,</p><p>身为距噶最好朋友,关心下嘛</p><p></p><p>不过哩,如果哩我沟个女仔哩,我惊以后我得好友变敌人哦</p><p>唉,可怜的我........</p><p></p><p>真系好想同距讲啊,哈哈</p></div><p></p>即繫中意人地吖?<br/>
<p>嗯嗯!!我都觉距认紧!!</p>
<p>如果我上嘎话,有没机会啊?</p><p>中系觉得,噶女吾会认真咯</p>[em11]
<p>甘袮又會認為個囡同袮朋友認真?</p>[em04][em05]
<p>。。。。我不是她的爱人</p><p>她心有所属,,可惜</p>
&nbsp;个男仔甘细胆 ...... 个女仔会中意距麽.?&nbsp; 连向自己中意嘎人.表白既勇气都无... 难道要我地女仔 主动同你讲. 我好爱你啊 ?,....
其实女的可以主动D咖...系眯
*滑块验证: