Ee23时尚网

登记注册
搜索

[注意]最新活动~~大家入离体下啦

<p>由于本版人气不佳............(可能系我管理不善所致)</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 因为我又离搞翻D活动带活离到D人气啦</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;近派论坛好多人结婚~~~所以~~如果系到发征婚帖,并且征分成功呢~~~会有金钱 经验 魅力葛奖励~~都几多下枷</p><p>中有系离个版每日跟帖超过15帖,或发多过5张帖葛~~~亦会有适当奖励&nbsp;&nbsp; </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 跟帖最少加10金钱 3经验&nbsp;&nbsp;&nbsp; 发帖葛就最少加15金钱&nbsp; 6经验</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;PS:当你系本版每日跟帖多过15帖或发帖多过5张葛入离签到,我确认之后会帮你加分枷啦...........希望各位用户都可以日日入离签到啦(注明自己已经跟帖多过15帖或发帖多过5张)...............&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font color="#ff0033">当你未达到以上要求,请不要乱回复</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <font color="#0000ff">大家亦可以介绍朋友离离个版,如果你介绍葛朋友日日都有离 离到跟多过5张帖或发过过3张帖&nbsp; 你同你朋友都有相应奖励&nbsp;&nbsp; 大家最少加8金钱&nbsp; 3经验&nbsp;&nbsp; 满足要求后,签到注明边个系你介绍离 离个版葛朋友就得啦</font></p><p>希望大家多多参与啦~~~~~&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 多谢大家支持EE23FORUM</p>

<p>嗯..贊成!</p><p>每日15張貼嗻`好快就ok拉!</p><p>如果我5係要發歌同搞其他嘢~日日都嚟報道添啊!</p><p>5知我有無得+分嘅呢?????</p>
<p>好玩喔 不过我都系得闲先上下既!</p>
<p>倪...搞活動都..唔話我知道..</p><p>想s'呀..</p><p>&nbsp;</p><p>我又要加..得唔得架..</p><p>&nbsp;</p><p>其實..好明顯就系你管理得..唔好拉..哈哈..!!算拉..見你都認識都自己即錯誤拉..原諒你一次甘大把拉..下次唔好拉...~</p>[em01]
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 哦哦!
<p>-。=考虑下&nbsp;</p>[em03]
*滑块验证: