Ee23时尚网

登记注册
搜索

应该继续等吗..?

<p>已经一年多啦..我仲应该等距吗...?每日见到犹如见不到...</p><p>好似最熟悉嘎陌生人感...相熟却又陌生...</p><p>明知道距5值得我去等...但系我仲傻更更感等距...浪费时间..但我却5介意...</p><p>我自问样子不算靓...我知道你过得好开心..我5想再次介入你嘎生活中....只是希望你过得更好...</p><p>..</p>
<p>呃..如果系我.我會等待丫..</p><p>就算沒有結果.我都會等.因為,我不想日后的自己后悔今朝沒有為心愛的人守候..</p><p></p>
<p>如果系我,我都會等落去咯</p><p>畢竟距繫我個心得所屬,即使美結果,我都唔會介意咯</p><p>起距唔快心時,齣來比距髮洩,幫距分擔,安慰距</p><p>起距快心時,自己默默噸距高興........</p><p>中有一日距會髮現妳</p>
等只因渴求
<p>過去佐嘅,就由得佢過去邋...</p><p>苦苦堅持,經已沒意思!</p><p>小儀嘟好似尓柑,曾經恏傻柑話等一個莮吇,</p><p>柦係,時間,係會沖淡一切嘠!</p><p>坭個世界,冇話邊嗰冇佐邊嗰浯淂!</p><p>如果尓係恏僾佢嘅,擺佢係個芯嘅最深處...</p><p>或者,柑佯先係一種最恏嘅方法..!!</p><p>小儀gc尓啊!千倛侎浯開心!!加油啊!!</p>
<p>好多谢你哋啊..</p><p>净系知道距同我讲过...系因为要走先至5理我...</p><p>但系距根本冇走到...仲同第个女嘎拖...</p><p>虽然好伤心..但系我都会等落去...可能我够傻挂...</p>
<p>如果你觉得值得就等下去拉~~~~~~~最紧要自己吾会后悔</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>鲨鲨</i>在2007-5-10 18:47:00的发言:</b><br/><p>好多谢你哋啊..</p><p>净系知道距同我讲过...系因为要走先至5理我...</p><p>但系距根本冇走到...仲同第个女嘎拖...</p><p>虽然好伤心..但系我都会等落去...可能我够傻挂...</p></div><p></p>傻人有傻福啊~~~~~~~~~~~等一个人有时都觉得系幸福的~~~~~~
<p>&nbsp;支持你a,lg ..</p><p>&nbsp;尔觉得值得..就一定要继续等落去..</p><p>&nbsp; 5'好令自己后悔a..</p><p>&nbsp;莪信,个男仔会收到ga ..</p>
*滑块验证: