Ee23时尚网

登记注册
搜索

值得???

<p>大傢兜有自己愛嘎人!</p><p>旦喺大傢有無唸過,現實少少,距有咩值得妳去愛!?</p><p>大傢髮錶丅..................</p>
<p>呢层啊~~</p><p>好奇妙,不懂讲</p>
感觉囖! 感觉好紧要! 我觉得!
<p>楼上的。。。我最怕就系信感觉嘎。。。</p><p>因为我永远觉得感觉系最呃人嘅野,你可能一开始对距会劲有FEEL,</p><p>但我觉得FEEL E样野太唔可靠啦,因为自己根本就唔知嗰种FEEL究竟几时会淡,</p><p>几时会冇,可以一世。。。亦有可能一年。。。亦都有可能得半个月。。。</p><p>所以。。。我永远同自己讲,唔好卑FEEL呃到自己。。。</p><p>其实我觉得两个人一齐唔洗讲咩值唔值得嘅,</p><p>只要大家都爱对方就够了。。。</p>
彼此都存在爱,所以值得
值唔值得係你自己嘎感觉来嘎喔,人哋又点去帮你定义呢???
<p>feel嚟嘅,捂侗其他嘢!葙僾就僾!冇乜話值得不值得!</p>
<p>現實D .&nbsp; 妳地其實都好5現實.或者係5想承認呢個現實... </p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 好多人都會因為 金錢呢樣吔而同另一個人一齊</p>
<p>金錢~?~??~</p><p>可能或多或小都會有小小噶···</p><p>有情唔會靜繫飲水飽噶···浪漫都繫靠金錢營造齣離咋嘛···</p><p></p><p>不過feel一樣都好仲要噶···</p><p>一開始有邊個會知道距有錢定無錢噶接···</p><p>每一對情侶噶開始都繫靠感覺噶接···</p>
<p>金錢捂係柑重要嘠啫!</p><p>如果大家嘟係真心相愛,捂會計較什麽,</p><p>柑佯,僾,就係佢哋嘅所有,僾對方,就係佢哋每一日嘟葽做嘅嘢!</p><p>坭d,就係值得!</p>
<p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>薆辷嗰秂,,</p><p>喺講求feel噶,,,</p><p></p><p></p><p></p><p></p>
<p>從未霖過既問題....每個人都可能有吾同答案...</p><p>至于我呢...一切來源于feel...依嫁習慣曬同距一齊既日子</p><p></p>
<p>習慣佐同距一齊既日子...我太僾距...我希望距都可以不斷更僾我關心體諒體貼我喇</p><p>無佐距吾得囖....所以我都無話咩值得吾值得...隻要自己中意就乜都得</p>
<p>我觉得感觉系最重要嘎...嘻嘻</p>

回复 10# 的帖子

廢話!..
     廢話!..
*滑块验证: