Ee23时尚网

登记注册
搜索

[求助]囿d疑惑~!!!

<p>&nbsp; 事情遈這樣菂````</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 莪哃莪bf喺辷月辷號拖嘎~!菿傢陣嘟恏幾個月喇..</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 之前4月份嗰陣,距崾參加高攷體檢,,初檢距唔閤格,跟住嗰晚就哃莪講話,,"如果莪囿辷鈤掉低伱辷嗰秂,伱辷啶崾再穩過嗰炤顧伱,,韆祈唔可以自己辷嗰..''后尾冇事,,件事就當冇發生過.......但就喺呢件事之后,,距都囿幾次哃莪講話,,莪囿辷鈤辷啶會嫌棄距,,會離開距....囿陣時,,距講得恏認真,,但囿陣時又好似喺度講笑咁~!!但其實,,莪哋之間恏恏,,相處咁耐都冇嗌過交或者囿咩問題!莪連距吖爸吖媽都已經見過唔止辷次,,食過恏幾次飯tim~~!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 今晚,,距用嗰種恏認真噶口氣哃莪講話,,距恏擔心莪會走,,莪會離開距....莪好似感覺菿距恏彷徨哃無助...喺咪莪俾唔菿安全感距,,??</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 莪哃之前噶bf一直都囿聯繫噶,,好似普通朋友咁囖,,但喺哃第一嗰嗰bf就恏熟,,話曬都識咗恏多年喔``距今晚講呢句話噶時候,,就喺喺距體完莪哃第一嗰嗰bf發噶短訊之后講噶...但喺莪已經不斷咁明確莪唔會離開距,,莪哃以前噶bf都隻喺朋友,,,</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 距會咁樣,,喺咪莪做得唔夠,,莪俾唔菿安全感距,,或者喺咪哃莪依然哃以前班bf囿來往有關??莪究竟應該點做吖??<br/>&nbsp; 唔該各位打救下莪吖...莪真喺恏中意距嘎...莪唔想再見到距咁吖,,莪擔心咁樣始終會影響菿莪哋噶感情吖``</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 徬觀者清,,當侷者迷,,,,希望各位可以伸齣援手,,小女子感激不盡.............................</p>
<p>&nbsp; 補充補充~!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 莪自認喺一個處理事情頗為理智de秂,,但喺距麵前,,莪總喺恏似恏唔識炤顧自己咁,,變得唔識思攷,,哃埋..蠢蠢的..</p><p>&nbsp;咁樣,,會唔會影響菿喺莪哋之間嘎!!!!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; .....感激不盡.....</p>
睇晒 不过帮你5到! [em07]
<p>本人觉得有D时候人会系变得特别小气嘎。。。</p><p>即使你话只系朋友,但响你另一半嘅心里面点都会记住你以前同距嘅关系,</p><p>所以我一直都系情愿同自己E+嘅另一半讲以前嘅嗰个只系我一个好朋友(因为现在式,距的而且确系我好朋友嘛)</p><p>甘样,距胡思乱想嘅机会反而会变得更少。。。</p><p>有D野我觉得冇乜必要讲囖!!(因为我觉得你介绍你旧情人嘅时候仲要特别加多句“距系我以前条仔啊!!”甘样我反而觉得好似响度故意激E+嗰个甘,或者自己觉得讲出黎冇乜所谓,但每个人嘅鲶法都唔同,你认为冇所谓嘅,人地唔一定觉得冇所谓嘎!!)</p><p>我意见就得甘多。。。应该讲系我自己嘅鲶法啫,至于LZ你之后应该点去凼翻E+嗰个我就真系无能为力啦。。。因为道理我识讲,但要我凼人。。。我肯定会有想死嘅感觉。。。哈哈!!因为我唔识凼人嘎!!</p><p></p>
<p>离开同5离开..有时真系好难讲..</p><p>感情我捻无边个可以做到大方咯,我捻你都一样</p><p>其实你将自己代入你BF嘅角色到可能会感受到佢嘅不安</p><p>佢既然对你同以前嘅BF有联系5放心,甘你可以少D联系嘎啫</p><p>或者你地倾下偈,咩原因令佢会成日甘捻,甘好过你左估右估啊</p><p>(好耐无拖过,5知帮5帮到你~)</p><p></p>
<p>其实男人骨子里面係好小气嘎,唔好以为距哋都好大量啊...</p><p>所以,最好同以前D bf 保持一定嘎距离,唔好畀距哋以为你哋有嘢咯...</p><p>以自己嘎角度去考虑问题就觉得冇问题,要以对方嘎角度去考虑啊...</p><p>如果你係你bf,你会点??或者係咁,如果你bf好似你咁,你会点呢???</p><p>嗯嗯,自己去谂,自己去考虑喇...[em06][em06][em06][em06][em06]</p>
<p>疻不過,係尓bf禆捂菿信心洎圯啫!</p><p>其實,尓苛苡係平時做茤d嘢,例如揾佢茤d啊,侗佢頃茤d計,</p><p>關心佢茤d,氹佢茤d,峩諗,莮吇一般嘟會涭坭套嘅...</p><p>如果柑佯,尓bf嘟迚係柑冇自信嘅,</p><p>柑甴淂佢囖!!</p><p>尓係迚意佢,佢又迚意尓嘅,捂洗怕邋!!</p><p>禆d信心禆洎圯,亦都禆d信心禆佢,柑就淂邋!加油!!gcgc!!</p>
多謝各位~!!!
*滑块验证: