Ee23时尚网

登记注册
搜索

有关几个问题的回答

<p>1:你爱人问你有几爱距,你地系点答嘎?</p><p>2:你地同你喜欢的人表白是点讲嘎?</p>
<p>1 如果系我,我可能回答,爱你就好似爱自己甘</p><p>其实如果可以用深浅来表达到爱嘅话,我捻甘样5算系真正嘅爱咯</p><p>2&nbsp;直接,简单,明了,讲出心里所想,(不过我做5到,咔咔)</p><p></p><p>纯属个人意见,如果5啱敬请多多原谅</p>
<p>1.峩會話恏僾囖!(柑捂通話捂僾咩!葙死啊!!佧佧,,)</p><p>2.峩多數嘟係頃q,頃丅頃丅,朙朙係洎圯葙表白嘅,柦係佽佽嘟係秂哋表白先!佧佧,,</p>
<p>1.答:尒侑幾薆莪,莪僦侑幾薆尒!</p><p>2.答:簡單,趁飲醉酒菓陣!</p><p></p><p></p>
<p>吓,灌醉距.........</p><p></p>
<p>1&nbsp;&nbsp; 自己有幾僾就答距有幾僾.霖到咩就答距咩囖</p><p>2先慢慢接近距,到佐好熟,熟到無話不談,感覺到對方對自己有feel果陣就開始</p><p>暗示距囖,如果距仲吾feel到自己中意距米打電話同距講囖</p>
<p>《我爱你,我很爱你。你明没!、》</p><p>甘样啊?</p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我真的很爱你"|_"</p>
<p>你地錯喇..梗係咁答喇.</p><p>應該答 "比你愛我更愛你"咁你問返佢佢都唔夠你講喇..嘎嘎!!</p>
<p>1.真正爱一个仄..5糸靠港ga..糸糸个心度ga !你用行动证明俾匚睇 .( but,女仔都中意男仔既甜言蜜语ga !嘻嘻!)</p><p>2.大声话俾匚知.! 莪爱匚咯!</p><p></p>

<p>第一个问题:爱到直到你悟爱我为止。</p><p>第二个问题:(我好无奈) 。睇下系乜地方。</p>
*滑块验证: