Ee23时尚网

登记注册
搜索

感情算不算爱

当两人一齐久了.会变成感情.责任.习惯.而没有爱吗?<br/>女问:你还爱我吗.?如果你不爱我你为什么会对我好.?<br/>男说:我自己也不清楚,对你的好可能是感情吧..<br/><br/>那感情还算不算是爱呢..是降为还是升为..<br/>为什么男的总是忽冷忽热.永远都说已经不爱她了.剩下的只有感情而已.<br/><br/>曾经男既好爱个女既.对佢体贴温柔,就因为细路女既佢太任性了,整天发脾气不体谅他.当男既对佢慢慢冷淡,不理不睬后.女既知已经爱上咗个男的.更加离不开他,但男既就话已经不爱她了,于是女既求男俾次机会,苦苦哀求,男既终于答应女既.女既好努力为佢改好每一样嘢.尽量做好,但还不知道男既为什么对自己忽冷忽热.如果爱她为何没有以前的关心,没能抽空陪陪她.如果不爱她为何有时会对他那么温柔体贴,还会称她睡着的时候偷吻她的脸一下!女的真的很不明白.男的永远也只是说因为感情...<br/><p>-</p>
<p>路过! 5识回答! 5好意思 帮你5到!</p>
<p>感情或者已经失去咗了,又或者已经升华了,不过无论係点,结果都係一样,就係冇以前嘎激情...</p><p>不过人都宁愿相信,感情升华咗,变成咗一种习惯,甚至係一种依赖,唔想觉得係失去,因为距哋承受唔到...</p><p>其实,人性本善啊嘛,男人女人都好,都唔想hurt人嘅,只係有时距哋都冇办法,只能咁做...</p><p>不过,人性都係自私嘎,距觉得伤害你可以保护到自己,距会选择伤害你...</p><p>如果距有一个办法可以保护到大家,距都会选择呢条路,所以,你明白未???</p>
<p>好犀利啊···</p><p>樓上····</p><p>硪都有畱意菿妳D畱言啊···</p><p>思想好成熟啊···</p><p>其實有好多野硪繫明白噶···</p><p>不過五識德去錶達···</p><p></p>
<p>每一對情侶,分手之後再係蕃埋一齊,嘟捂會再峟之前嘅猓份熱情.</p><p>秂會変,月會圓,</p><p>葽怪嘅,就係怪個釹仔當初柑佯対個莮吇!</p><p>其實,何必柑執著,佉單戀弌吱花坭?!</p><p>既然係埋一齊捂開心,柑又何必佉執著?!</p>
哗~~~~楼上,你D字好难睇·
<p>鱤覺5冂薆,,</p><p>鱤覺咫喺尒希望佢對尒恏,,</p><p>但喺薆尒喺希望自己都喓對繙秂哋恏!(5倁自己up咩!)</p>
<p>如果對一個人吾中意吾僾又點會不由自主地去關心體貼距呢?</p><p>伱將自己當喺個男既伱就知道距霖咩嘎喇..</p><p>距其實仲中意伱,,,可惜因為某地野令距好迷惘吾知點做好,所以一直都對伱甘好</p><p>主動地...如果喺中意人想同距一齊就去感動距喇</p>
*滑块验证: