Ee23时尚网

登记注册
搜索

男仔噶问题, 最好系女仔答喇.

<p>我追翻之前条女.</p><p>但系.</p><p>距话要我比一个月时间距..</p><p>议价仲有一个星期就到一个月.</p><p>但系.</p><p>距呢排.</p><p>经常同D男仔倾即.</p><p>仲经常请D男仔吃也.</p><p>(D男噶摆到明系博懵)</p><p>但系距都好似没乜.</p><p>仲有吖.</p><p>我见到有个男仔同距玩得好埋.</p><p>我仲见到裹个男仔踏过距翻屋屋,</p><p>(个男噶住东 个女噶住西)</p><p>不过我知道距系中意同D男仔倾即.</p><p>同D男噶都玩得好埋..</p><p>但系.</p><p>裹个甘噶男噶.</p><p>真系同距玩得好埋..</p><p>我又真系放悟低..</p><p>&nbsp;[em07][em07][em07][em07]</p><p>好辛苦吖.</p><p>好想喊..</p><p>边个帮帮我..</p><p>PS:系我自己话接受距噶考验.距没讲到距要考验我......</p>

<p>仲有一点要补充.</p><p>距话要考验我.</p><p>裹D算唔算考验..</p><p></p><p>PS:系我自己话接受距噶考验.距没讲到距要考验我......</p>

恩恩。。呢個繫一個考驗。。蒦繫一個女既..呢D野都要TT下個男既對拒好5好加。。
<p></p><p>我覺得 你要冷靜囖..如果真係考驗嘎話..</p><p>仲侑一個星期嘎姐...好快鐹嘎啦..</p><p>如果吾係考驗嘎話..Er.自己霖了`</p>
<p>慢慢嚟囖!!</p><p>反正,迚峟弌嗰星期啫!</p><p>佢係眞係迚意尓嘅,佢會識淂奌做嘠邋!<br/></p><p>一切順其自然邋!!!gcgc!!!</p>
gcgc!!
<p>其实你有无真系好清楚禁念过自己系米真系禁中意距噶··?</p><p>真系无左距五德···要同翻距一起··~?</p><p>你中意距D咩呢··?(会五会距有噶野··系其他女仔身上同样都会有噶呢···点解你就五可以放开D试下给D机会其他女仔呢···?系都要围绕距一个黎转呢··~?)</p><p>我觉得囖···个女噶行为好似都五系好重视你囖···</p><p>距话噶一个月会五系距根本就想用时间黎冲淡D野呢·~?</p><p>如果距系珍惜、需要衣一个月噶话···距根本就五会做果D令你伤心难过噶树···</p><p></p><p></p>
卑D信心区,,都俾D信心自己啊~~~~~~~~
等或主动你自己选,对人对事,我们很难说清楚。
我都俾D意見。。攷驗都5使一嗰月咖?  可能係夕口黎嘅姐。。
支持~~~

等我地为论坛共同成长努力!!
一个星期后再算吖~`等下吖你
霖清楚你喺咪真喺唔介意距同D男仔一齐玩囖,如果唔喺,就算到时距肯同翻你一齐,都一样会有问题噶……
*滑块验证: