Ee23时尚网

登记注册
搜索

你会点做?

<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 件事系甘既...</p><p>&nbsp;&nbsp; 一个男仔 .距之前好中意我个好朋友.. 系好中意好中意.. 可以讲系好爱距,为距做过好哆傻事 .. 但系我朋友始终都系5中意距.. .. 之后好长一段时间. 我都有同距上Q倾计既.个男既同我讲 .距有几爱我个朋友.. ..我地仲倾作好哆好哆. 我亦知道个男既系5中意女仔做主动.</p><p>&nbsp;&nbsp; 今晚. 我同左个男既出去玩.&nbsp;我发觉自己好似中意左距啊.. 点算?.我应5应该同距讲? . 但系距又5中意女仔主动. 5通算数 .?&nbsp;&nbsp; .甘如果我地真系一齐左. 我应该点面对我既好朋友.?&nbsp;&nbsp; .. </p>

<p>er...表白,係一件恏亊嚟嘅!!<br/></p><p>其實,既然尓個f'嘟捂迚意佢邋,柑尓洗乜理尓個f'奌諗喎!!</p><p>如果個莮係接受尓嘅,柑係尓哋兩個秂嘅亊嚟嘠遤,秂哋奌講,冇所謂嘅!!</p><p>er..峩覺得,尓葽睇丅個莮,係侎嘟対尓峟意思先咯!!</p><p>如果冇嘅話,單方麵嘅暗戀,恏辛苦嘠!!哬哬,,</p><p>奌嘟恏邋!小儀希望尓可以成功侗佢係埋一齊!!</p><p>gcgc!!</p>
甘个男仔甘```明示唔得米暗示罗````

多D约距````同你去行街睇戏食饭````

最好就借醉行凶````甘就一定掂````

你自己嘎野````洗乜同朋友交代吖``````
如果他真的很喜欢你的朋友,那么,你表白是自杀行为。

很喜欢一个人没法在很短时间内喜欢另一个人,你也不一定是真喜欢他,试着半刻意的不跟他联系一段时间啦,到时先知你自己心里系点想既。
*滑块验证: