Ee23时尚网

登记注册
搜索

5知表5表白好(长)

大二既一个寒假,朋友邀请我去网吧做网管,做佐半个月,突然请佐多佐个服务员翻黎,我第一眼睇到距,5觉得距点样,之后慢慢大家就开始倾计,一开始就倾关于距条仔D野,又话点准备分手。。比较烦敢~距做佐半个月就走佐,因为要开学啦,我有小小5舍得既感觉~距离开网吧既最后一刻,我问佐距罗手机,之后我地就一直保持联系,距一5开心就稳我倾计,每次都系因为距条仔既野而5开心既~成日分分离离,当时距系一个高二既学生,我会以读书之类既道理叫距5好烦甘多,但系当时距系听得入,过几日又黎啦,其实就一直放5低,距成日话无话甘易放得低。搞到平时成绩都差啦,到开家长会,竟然叫我扮家长打电话比距老师话5得闲黎5到开会,我应承佐距,好在老师无发现,我当时都几惊。。之后距一直就以爸爸呢个名敢叫我,而我都只能叫距衰女,但系我5想,因为我已经对距有FEEL~到高考前最后一次家长会,距好突然敢打电话黎叫我扮距哥去现场开家长会,我当时要翻工所以推佐距,高考果个月我都无稳距,都系惊影响到距,而距可能真系高考紧张都无稳过我啦。。高考完既果日,我稳佐距,问距同以前条仔搞成点,距话见到都无讲野啦,我当时几Q开心啊,不过我无表现出黎~<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 同距识佐年几,出过黎只有两次,一次就系睇电影,系无系网吧做既第一个星期,当时距挨过黎我博头度,我好好FEEL,但系我心林,距会5会当佐我系距果个一直放5低果个呢~距系一个5出夜街既女仔,所以下午一睇完电影,距就走翻屋企啦,我本想留距食晚饭,距都话5得~第二次就系情人节既前一日,距话天使简约食蛋糕,食满5知几多钱有个VIP卡,距话当情人节礼物,我当时觉得好出奇,亦都好兴奋,我就弹出一句,“你系我个女炸嘛,又5系我条女,点解要送情人节礼物呀,你做我女朋友先算啦”,跟住距话“做一日啦敢”,我当然5制敢讲“紧5得啦,起码做三五七年啦”,距就话“5制,敢我5去啦”。唉,惨~最后我只能当讲笑应付翻距话“讲笑炸,得啦,果日比电话你”。。。 到果日出黎,我去中图稳距,之后搭226,距又挨晒过黎训教,我好5自然,估5到出黎两次都要挨我两次。我心林,你5好再比误会我啦~我死噶啦~去到天使简约,点佐5个蛋糕,距5个都有食,我就食距食剩既。。。只能敢,距个个都要试味~<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 依家距高考完啦,因为我系机场工作,所以距叫我带距去玩,不过我依家5敢见到距啦,费事又比误会我~唉~所以借意推迟。。&nbsp;&nbsp; <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 我系一个好追求永久既人,所以今次5敢表白都系惊距只当我爸爸同埋未必真正忘记到距之前条仔,而且距经常叫我介绍180以上既男仔比距,我自己都只得178,每次林到呢样果样我都心酸,点解我要考虑甘多因素而5去表白。我始终5想有果种被拒绝既感觉~我5可以当无事发生,而大家做5做得成朋友5知~<br/>我最惊就系做5到朋友,5可以好似依家敢~<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 大家教我点做~<br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<p><font size="2">緊糸同距講啦..詌樣至少伱自己吳會後悔,起碼伱自己努力過.</font></p><p><font size="2">如果距話no嘎話伱都可以兜得繙咖啫.伱都可以話"車..孬耐之前嘎事lu,依傢都無feel啦.."</font></p><p><font size="2">詌樣伱僦吳會覺得魚,兼可以繼續做f‘啦.~!</font></p>
*滑块验证: