Ee23时尚网

登记注册
搜索

大家讲述一下以前失恋过既滋味

<p>而架系凌晨5点</p><p>头先我喊到3点,O离埋落床,又喊过,之后4点,都系上翻网,就痴呆到而架!</p><p>已经连续4日夜晚!4日无觉好训!一无人静起上来既时候就喊!系狂喊果只</p><p>明明对眼好想训,不过个人就训唔到,就算夜晚训得着,早上都会好早醒!系张床度再喊过</p><p>想过死,不过好痛噶~我会不由自主甘去拍台!发牛斗!之后又自己同自己讲野!自己求自己比多次机会。。。</p>

<p>洗5洗甘严重啊!!!我同我女朋友5年半散左!</p><p>我都系吃5落饭 有时寂寞D 开住部电脑对住部电脑5知做咩!</p><p>但系好快过渡左啦!!我马上发奋 揾工做 宜家几好啊 单身2年!!</p><p>妹妹仔 哩个过渡期离架咋!你甘样距都5会理你架啦!!!</p><p>无甘作贱自己 俾距睇到你原来无左距一样好好甘过!!</p>
<p>唔系作贱自己</p><p>系接受唔到</p><p>一个前两日仲好地地</p><p>一个一直都认为好锡自己</p><p>一个好照顾自己既男人</p><p>一个好似爸爸甘紧张自己既人</p><p></p><p>突然间离开左</p><p>音信全无</p><p>感觉好似受死甘</p>
<p>我家仲喺初恋..千其米失恋吖...我吾想吖..</p><p>如果喺我霖我仲未到死,,不过喺半生死度</p><p>我受吾到甘大打擊</p>
<p>无语 有好多可能!! 不过你无古啦!!</p><p>宜家唯一能做既就系等!</p>
<p>&nbsp; 隻可以同妳講``</p><p>&nbsp;時間可以淡忘一切``</p><p>特別喺感情哩傢嘢``</p>
<p>时间冲淡一切!!!!!!!``````</p>
失恋?=一个新的开始!5系要伤心,系要开心甘去迎接!
<p>你听下《送旧迎新》呢只歌啊!</p><p>我以家同你差晤多,但我会去做好多也麻醉自己</p><p>晤好将嘀伤心事霖超过七次!真嘎!</p><p>我撑你!</p>
心痛咯`~
心乱如麻....
<p><font size="2">喊..跟住嘗試做其他野逼自己吳孬霖.</font></p><p><font size="2">但糸霖起又再喊過.喊菿第日變佐囯寶啦..</font></p>
<p>哇..失戀嗻嘛!~</p><p>5.系世界末日!~</p><p>樓主尒t.開d.啦!~</p><p></p><p>女孩子要堅強些!~..玵生活才冇玵辛苦!~</p>
<p>峟戀失姐喺峟新既開始...</p><p>&nbsp;&nbsp; 失戀5..1啶5恏...</p><p>雖然失戀傷心但係囿無冧過點解會失戀咧?</p><p>&nbsp;&nbsp; 莓件事既揹后都峟距既故籽,既然失呿左就要振作。</p><p>又5喺3歲細路,凡事都要霖開d,自己1個解決5到既,就約d'f齣黎傾、玩!</p><p>5喺識d’f黎做咩噶?我霖距地見到袮甘都會恏樂意幫袮1齊走過距.尼個世界嘸話嘸左邊個5嘚。</p><p>袮媽咪生袮屮黎果時都喺譕左距噶啦,袮咪1樣可以生存到傢!</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; +++油吖...(“莪”啲世界隻有希望,譕絕望)</p>[em01][em01][em01]
<p>我就死得惨罗,都五知个女林咩,好地地,特然叫个F打电话比我,话分手,我问驱又吾讲,</p><p>事后又话做翻F得吾得?我点答驱啊?中要好多人都知驱系我条女,系车站到同第二个男</p><p>一齐,我好拟带绿帽甘,都五知有乜滋味,五好受啦!</p>
我就黎失恋啦 但系我真系好五舍得距啊 我都知我自己系留五住距家拉
我好明白失戀嘅感受!
個人係完全失去咗自我,唸d咩嘢,做d咩嘢,都係關于佢嘅!
愛情呢家嘢,整係累死唔小人,影響工作,學業!
唉.不過,有失戀,就有新開始嘎啦!
我哋唯有同自己講:"唔好再俾自己喊,下一個會俾佢好好多!"
*滑块验证: