Ee23时尚网

登记注册
搜索

你介意你女朋友是不是处女吗?

<span class="px14">昨晚:深夜; <br/>拉你倾了一晚电话.. <br/><br/>猫囝:我自己..我系个好好动咯人,平时个人没咩点.个人都算几好.心地善良.对屋企人好孝顺.不过.平时吃烟..饮酒..出去铺..个样一般般甘啦.我平时好忙要上班..不过一有时间我会去陪住距. <br/><br/>猫囡:你一个可爱同埋几靓咯女仔..个人好开朗..在家里面又识煮饭.同埋好体谅我..有时我甚至觉得你哄我多过我哄你罗..你真好迁就我..又成日话系个好好咯男朋友..你话我想要咩都愿意为我去做.. <br/><br/>本来我地好好过甘热恋咯生活... <br/><br/>今晚拉距讲电话 <br/><br/>猫囡:你好衰..做咩你从来都吾我讲你屋企... <br/><br/>猫囝:..吓..有咩好讲?.... <br/><br/>猫囡:唉...你屋企甘...我好怕..怕我基本没咩资格拉你一起.. <br/><br/>猫囝:做咩甘讲..你怕我屋企人吾中意你.. <br/><br/>猫囡:嗯..猫囝,点解?你要系果D有钱咯人..我好想你只系个普通咯 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;人?....搞到我现在拉你一切好有压力.. <br/><br/>猫囝:..说真的..我没想骗你的..我又不算D好有钱的人..做咩要讲 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;啊?没野的..放心就算屋企人介意.我都拉你一切De... <br/><br/>猫囡:..好耐没出声...我拉你一起真系好舒服,好好FEEL. <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;你呢只猫囝,,但系.我越觉得你好.我就越感得自己衰.. <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;猫囡..其实没你想象得甘好..猫囡.都吾系..吾系..处..女! <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我什么都比吾比你..猫囝.我真的觉得自己好吾亲你.. <br/><br/>当时:我个心真有点吾知点..其实我早知你一定吾系处女,因为你讲 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;你以前条仔一脚塔两船.比你捉到正添..伤心左好耐..你条仔 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;系过D人.我到估到甘上下啦.. <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;你直接甘拉我讲..讲得好真..你甘坦白..我没言... <br/><br/>猫囝:我话我我吾介意你信没?真的你吾好念甘多啦..最甘要我地两 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;个一切开心未得罗.. <br/><br/>猫囡:我真系吾想暪你..我想真系越来越感觉得.我越系对我甘好.我 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;越感得自己对吾住你..拉你一起好辛苦..不如我地做返好朋友 <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;..呜呜..电话好静..你好似系到哭甘.. <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;DO&nbsp;DO&nbsp;DO...电话收线了.. <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;再拨打号码..关机了.. <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;讲真..我屋企人好严格.我知.我如果带距回家.距地一定有意见.或者或叫我吾好拉距一切.. <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我甚至知道我拉距一齐可能真系没结果.. <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;所以我一直对距好好.我吾想伤害距.. <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;因为自己真系中意距.. <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;3点几..我直接开左车去..距家里门口.. <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;好辛苦甘我叫距出来.. <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;一晚我都揽住距......揽得好实... <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;其实如果个女朋友吾系处女? <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;你地会介意么? <br/>&nbsp;&nbsp; <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;说真的:我听距讲出来.果时真系个心好吾舒服... <br/><br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;如果你D事换转个男主角系你?你地会点?? <br/><br/><br/>注明:ONCITY&nbsp;CITY&nbsp;让我地两个走在一起.. <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;我希望系OC&nbsp;能够见证我地一起走路....... <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;多谢你地百忙中..看我写呢D无聊咯野... <br/>&nbsp;&nbsp;&nbsp;THNAKS... <br/></span>
&nbsp; 妳就偉大拉```
<p>&nbsp; 我就肯定會介意```</p><p>&nbsp;冇得解```喺一定 絕對``肯定``確定``會介意```</p>[em16]
<p>5介意就假既!! 不过如果真系中意距就要容纳距既所有!</p><p>包括距既过去! 5好霖甘多啦 你自己觉得点去做就点去做啦!</p>
<p>一听唔舒服就紧系正常啦,介意嘅人系会长期唔舒服,唔介意嘅人系只会唔舒服一阵。如果系我,我就真系唔介意咯,一块薄膜,点比得起佢对你嘅温柔?我谂你中意佢个脑多过中意佢块膜。。。</p>
哇!咩年代啊?而家仲到你介5介意噶咩?基本处女都要去幼儿园订啦!唉!而家D人12、13岁就开始搞,仲要要求高潮!哇!几时先搞到老果日啊?不过而家D人都系爽左先算啦!
<p>一定會介意的阿~怎麼可能不介意&gt;?!</p><p>我的話介意到煲!!<br/></p>
<p>有咩好介意,甘介意嘅话,你不如去追小学生拉,呢D基本上系处女拉</p><p>在5系幼儿园都得.实无走鸡..</p><p>介意噢?讲呢句话嗰阵先睇下自己有无做过呢D事.</p><p>有爱就有性..好正常..当然5排除嗰种.要性xxxxx....</p><p>如果你系真心中意人会5会介意人地嘅过去啊.</p><p>5讲了..其实你介意人地嗰阵,有无捻过你条女会5会介意你曾经搞过好多女人?</p>
哈哈,....我都系甘话...因为我真系中意果条女...
系米处女其实无咩所谓姐~~
...个个都希望自己系自己GF噶第一个...但系呢个世界边有甘多个第一个。
<p>哇!~好感動喲!~</p><p></p><p>其實講真亞..雖然莪喺釹..如果莪5.喺處噶話!~</p><p></p><p>莪晽"莪條籽心裏都5.好受!~</p><p></p><p>雖然把口5.講_蛋喺FeeL到噶嘛!~</p><p></p><p>有邊嗰男5.想自己條釹喺處先得噶!~</p>
<p>茹果喺鍾意既介意甘多做咩喈....</p><p>&nbsp; 邊個秂生屮黎會譕過呿嘎?都過左呿咯。</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 已經髮生左,介意都譕用啦,秂喺要嚮前望的!</p>[em04][em04]
<p>人要嚮前望..妳講得好啱吖..</p><p>不過妳次次有事都選擇逃避...甘妳算算嚮前望?</p><p>&nbsp;&nbsp; 將心比心</p>
*滑块验证: