Ee23时尚网

登记注册
搜索

[求助][讨论]Me & He... is 情人 vs 朋友??``?

<span style="FONT-SIZE: 13px;"><b><font color="#800000"><font size="4">真系唔知应该点讲``三年前同距系情侣,但因为自己既任性大家分开左,既然大家继续做朋友。<br/><br/>我第一次俾左距,系分开后我生日前两日!其实当时好迷茫....但大家既关系依然系朋友!<br/><br/>维持朋友既关系至今,距今年生日我出席左距既生日会,成晚我都坐系距身边,距都成晚陪住我,距D朋友都问我系咪距女朋友,开头仲会否定,但后尾就无再出声啦!距有D亲戚兄弟来左,可能见距成晚陪住我,就走过来敬我酒,而距都无阻挠。个晚去左距屋屋过夜....发生左第二次关系。第二日一早就离开左距屋``免得距屋屋人见到!<br/><br/>隔左一两日,我又去左距屋屋玩,点知撞岩个日距妈咪唔舒服,要送医院。距屋屋有车,就话送埋我番屋,唔使我自己搭车走。就系当日距成家人我都见晒啦!距屋屋人对我好似颇感兴趣甘....应该系话误会左我系距个仔女朋友卦!问左我好多野...系边做野、工资几多、父母做咩、住边个D野``好似查家宅甘!<br/><br/>个两日后,我同距保持日日都发短信联络,距会问我系边,返工未,训醒未,吃左野未,距屋屋有D咩事都同我讲声吖甘,距仲交低左D借条俾我帮距收数。但距从来都唔会因为依D野出声,而我同距一齐出去呢``亦都唔会拖住我个D野噶!<br/><br/>到前日,我又去左距屋陪距,依次仲夸张,距D亲戚唔知系边个角落闪出来,成屋都系距D亲戚,搞到我好尴尬,距都无介绍过无讲过D咩``而距爸B仲搞笑,问我点解唔同俺妈一齐过去吃饭....呆了!夜晚个餐系距屋屋吃,距妈咪见到我,话唔知煮咩送吖,本来想话出去吃噶,但个衰仔话唔去啵,个D野```狂晕!成餐饭好似鸿门宴甘!晕```个晚都系距度过夜,但无发生咩事!第二日同距一齐返工......<br/><br/>点讲....对距无感觉就假既...只系我唔知距想点吖!!好迷吖```有无人可以话我听吖!!</font></font></b></span>
真系好迷 点解我无哩D甘既女朋友....
<p>男人既角度系一件好事?!</p>
er....疻可以講,尓哋係一對曖昧嘅情人..侕不是情侶!
<p>嚸解依家</p><p>咁多人分咗仲會同xbf發生關係咖?..</p><p>諗唔明..</p><p>直接咁問佢想嚸米旳囖..</p>
<font size="2">都糸問清楚距想點先啦.早解決孬過遲解決..</font>
<p>唉</p><p>如果他5系你bf...呢d野免得就免了!</p>
<p>其實苣喺銤中意尒噶嗻?..</p><p></p><p>不如問下苣..莪本人醉憎曖昧噶啦!~</p><p></p><p>玵銤盞搞到大傢都5.舒服..</p><p></p><p>苣屋企人又誤會尒囖齷!~</p><p>玵如果苣第馹有女朋友噶話尒點亞?.</p><p>好怪噶...都喺問清楚好d.!~</p>
<p>&nbsp; 觉得</p><p>好似你就系佢gf咁`````````</p>
<p>既然妳都比得距...即使分佐都願意比第二次距...</p><p>甘證明妳個心仲好中意距..隻不過好矛盾姐我霖</p><p>我權妳不如主動地啦...再同距一齊啦...我霖距都仲好中意妳</p><p>&nbsp; 女籽主動好過男仔主動..女籽主動成功率大好多</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 嘗試下啦...珍惜眼前人...做人都要專一地</p>
喺兄弚侗埋屋企秂面前佢都唔否認咯...
鉨哋弌齊嘅機率恏大咯...
而家中國真系好open啊 唉

妳同距3口6面講清楚咪知咩關繫咯 呵呵
佢應該都鐘意你噶   
如果5係都5會帶你見屋企人啦
又冇否認你係佢女朋友

但問清楚點都好D嘅~~
直接一句,你想我点啊···!!!
咦~~~~
樓上    佢講緊你吖/?????
既然大家系钟意对方既!
甘都可以系返埋一起既。
不过呢层关系真系好复杂
讲清楚比较好```
*滑块验证: