Ee23时尚网

登记注册
搜索

顶..好烦个ee23 . cn吖....

<p>tnnd,,tmd........挪咗人地個域名仲要話論壇合并</p><p>距自己個論壇搞埋曬啲咩積分,又要揾錢,,,,,,,,,,,</p><p>強行用賺錢方法叫人點距啲廣告,好明顯就系要袋錢羅距個袋`````````</p><p></p><p>如果唔系原來ee23forum.com嘅一個mm加我,,,我都唔知道,,,,,原來ee23forum.com個bbs仲系度....</p><p></p><p>哎真系討厭..........</p>
[此贴子已经被∑尕※婷◆于2007-7-22 23:58:12编辑过]

<p>唔好意思呀!因为论坛设定了凡是有<strong>e e 2 3 .c n</strong> 这个论坛有关的都会变成<strong> ee23forum.net</strong></p><p>你位人兄,好烦果个唔系<strong>ee23forum.net</strong>&nbsp; 而系<strong> e e 2 3 .c n</strong> 拿左果个域名系e e 2 3 f o r u m.c o m&nbsp;&nbsp; ,有何企图就不用说了</p><p>而我们现在嘅论坛地址系:<a href="http://www.ee23forum.net/bbs">http://www.ee23forum.net/bbs</a>&nbsp; </p><p>另外,多谢你支持我哋,</p>[em07][em07]

<p>呵呵..果個mm5係我挂???</p><p>爲咗你得清楚d..我響題目度+咗兩個空格..請勿介意!</p><p>多謝你支持呢邊...嘻嘻...</p><p>過去的就等佢過去吧...</p>

<p>噢~</p><p>HJIN相当有见地丫~</p><p>哈~</p><p>希望你会继续支持我地ee23forum啦~</p><p>谢谢~!</p><p><strong><font face="Verdana" color="#61b713"></font></strong></p>
<p>樓上...</p><p>呢個我地都5想嘎!</p>
<p>哎....5紧要</p><p>如果以前嘎会员5肯翻&nbsp; 甘我地稳过d新会员!</p><p>坚持就是胜利!嘻嘻</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>czdmercury</i>在2007-7-27 20:31:00的发言:</b><br/>乜你地先系正版咩`?</div><p></p>当然啦.嘻嘻!
<p>係囖...!</p><p>搞到莪係果邊開咗個新帐号.又話以前果D唔用得..</p><p>等莪重鬼咁努力发帖添..!</p>
<p>呵呵...咁你就要嚮度努力d拉!<br/>因爲e+d帖數5夠啊!好多友鏈都做5到...</p><p>所以各位..要+油努力..搞到好似以前咁啊!</p>
*滑块验证: