Ee23时尚网

登记注册
搜索

[转帖][8.29] 千萬不要下車!

<p><font color="#ff0033" size="2"><strong>小婷好耐都無響鬼版蒲過喇!</strong></font></p><p><font color="#ff0033" size="2"><strong>5知道有無人髮過呢??????或者有無人睇過呢????</strong></font></p><p><font color="#ff0033" size="2"><strong>希望大家多多支持喇!</strong></font></p><p>&nbsp;</p><p>男朋友說:「千萬不要下車!!」<br/><br/>話說在美國某小鎮有一對熱戀中的男女,男的叫A,女的叫B。一天旁晚,他們要從小鎮開車往另一小鎮渡週末。A 開車前沒有察看油箱的指示表,當車行到途中才發現油己耗盡。但這時已夜幕低垂,A 決定拿著兩個空油罐到最近的小鎮買油,臨行前叮嚀B:「無論聽到任何聲音都不要下車,若果是我,我會自行開門。你在車內躺下睡片克等我好了。」 然後就離去。<br/><br/>B看著A的背影消失在黑夜中,就照他的話睡了。不知過了多久,她突然聽到車外傳來一點怪聲,好像有甚麼東西一件一件被掉到車身上似的。但她記起A臨走前的吩咐,所以沒有起來。就用身上的毛氈把頭蓋過。後來好像有人碰撞車子似的,而這聲音卻愈來愈烈,好像有人用甚麼鈍物撞擊車身似的,由車頭一下一下有節奏地打到車尾,一會兒就停了。<br/><br/>但突然間,車頂傳來一下巨大的撞擊聲!最後就回復平靜,再沒有聲音了。但她一直不敢動。不知是昏了還是睡了,到了第二天的早上,一名警察用一種好驚恐的神色拷車窗叫醒她,她把車窗絞下,問是甚麼事。那警察沒有直接回答,只說:「小姐,請你千萬不要驚慌,慢慢下車,記住!千萬不要驚慌!」她睡眼朦朧地打開門,警察扶她行下車,然後她轉過頭來一看。「呀~~!!!」,她叫了出來。一個極為恐怖的景象出現在她的面前,她看到整架車都血跡斑斑,而駭人的是車身滿佈了人體的殘肢和內臟,而當她看到車頂時,就更被嚇至暈倒了。原來車頂放著的是她男朋友的 「人頭」。</p>
我要知个男嘅点死!!!
<p>點解會甘嘎.....?&gt;</p><p></p>
<p>&nbsp; 之前聽過類似嘅</p><p></p><p>好似話系兩公婆喺云顶發生嘅事</p>
<p><font color="#ff0033">我都覺得個古耔有d熟悉嘎!</font></p><p><font color="#ff0033">哈哈..</font></p>
<p>[em03][em03]我死了....果个古仔好耐之前就有喇!!!!</p><p>我睇果个都系两公婆咖.....好长添咖...真系超恐怖的!!!</p>
个男噶系点死咖!!!我都想知啊!!!!
<p><font color="#ff0033">呢個..係一個永遠嘅秘密..</font></p><p><font color="#ff0033">無人會知道!</font></p>
<strong><font face="Verdana" color="#61b713">但系j8986898话知涡!!!!</font></strong>
<p><font color="#ff0033">你睇真d拉</font></p><p><font color="#ff0033">佢5係話知啊!</font></p><p><font color="#ff0033">佢係話要知奌死啊!</font></p>
<p>[em01][em01]</p><p>呵呵...睇少佐个要字添.....</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>其实个男噶点死????</p><p>系无人会知噶,,,因为连距女朋友都唔知距点死!!!!</p>[em05][em05]
<p><font color="#ff0033">呢個世界都5會有人知道佢點死嘎拉!</font></p><p><font color="#ff0033">我諗車度d手手脚脚都係..佢男朋友嘎!</font></p><p><font color="#ff0033">++埋埋就係一個完整的人嚟嘎拉!</font></p>

<p>我谂就好难砌反喇....烂容容甘...</p><p></p>
<p><font color="#ff0033">應該5會吧!</font></p><p><font color="#ff0033">我諗嘅係恏完整咁切的</font></p>
[em03][em03][em03]哎呀,,,谂下都想[em04]
<font color="#ff0033">哈哈!無咩咁想</font>[em04]
<p>你话点解个男人个头系要</p><p>系正车顶啊喇??</p><p>系车头咪仲得人惊!!</p>
<p><font color="#ff0033">哈哈!</font></p><p><font color="#ff0033">5知道喔..</font></p><p><font color="#ff0033">你問問佢囖</font></p>
[em09]<font face="幼圆" size="2">個男嘅點死噶...?</font>
<p><font color="#ff0033">哈哈!</font></p><p><font color="#ff0033">無人知道..</font></p><p><font color="#ff0033">呢個係一個迷.迷..迷...迷....迷.....</font></p>
*滑块验证: