Ee23时尚网

登记注册
搜索

有問題吖`有問題吖`

heyudi2828佢發D碟好好吖   我都好想要吖
但係佢D下載D網址1個俾1個難用囖    可能我蠢嘅問題啦
但係佢之前果個fs2you我幾難先識用吖   佢以家又換咗哩個咩納米盤喔  
我5識用吖  都down 5到嘅   http 下載同果個納米機器人都down 5 到  我已經down 咗果個納米機器人都5得吖

可5可以換個簡單易用噶???
或者教我用啦~~[em42] [em42]

希望 heyudi2828  5好嬲我啦   可能真係我蠢啦

无言中..咪咪叫小婷或2828教一教你用.不难的...哈哈!!!!没关系!!!
pm...5係呢個問題啊
可能係因爲傻咪響外國...
所以..呢d網盤用5到啊
我都未試過呢個纳米網盤..我都5清楚..
等我研究嚇先拉
應該5關外國嘅問題嘅  
但我真係5識用吖   
5該曬你地哦~~`
好容易姐..你下载一个纳米網盤下载工具,然后就可以正常下载!没什么问题!和以前那个FS2YOU差不多用法!
我又有問題啦      希望你地5好嫌棄我煩啦
FS2you佢1日到黑都叫我 请首先安装或更新RaySource.
但我已經安裝咗啦   都係5得嘅
RaySource 2.0.10.7348现已推出, 请安装或更新您的版本.
如果您已经成功安装了这个最新版的程序, 还是一直出现这个提示,
那请您打开您的 'Internet选项', 确保您的 '安全' 设置处于默认级别,
然后, 在它的 '程序' 设置页, 打开 '管理加载项', 确保 'Peer Adapter' 加载项处于启用状态.

但係點解我冇果個咩peer adapter嘅

我好想要飛輪海同twins隻碟[em45] [em45]
然后, 在它的 '程序' 设置页, 打开 '管理加载项'
應該做到呢步就得嘎喇!
but...我down咗之後..佢都無煩我了..
我係連down都down 5到吖  
佢條download link 就寫住 请首先安装或更新RaySource.
5係啊..你點擊安裝咗先啊嘛
*滑块验证: