Ee23时尚网

登记注册
搜索

架勢堂(森美小儀)IQ題 !

廣東話(笑菿傻)!架勢堂(森美小儀)IQ題 !
比d心機睇落佉,好好笑咖!

1:黑貓同白貓一齊過馬路, 白貓俾車撞低, 咁白貓會同黑貓講既第一句說話係咩呢?
% q( _$ |) Z% u( D

2:牛驚咩植物?

3:有咩島唔係四面環海, 除左安全島之外?
$ q+ a! ?- l* O/ B
1 X$ G5 V6 G. I7 ^; ~
4:咩植物識溜冰?

5:皇后似咩? ( [1 B6 \  m0 \  u; q  k

6:有一塊火腿同一條腸仔放左落同一隻鑊度,點解佢地唔傾計? 5 Q% [( R4 R+ }0 G
$ Q/ T) M" S; q- T

7:讀完中五讀乜? ! ?3 B, K8 P2 O
0 t; d* I# y; {6 o

8:點解唔可以係船上講笑話? , |& O; i. Z7 s- O3 z
$ _: i3 D) E# k! T1 s

9:食乜野昆蟲會瘦?

10:用身體上邊樣野可以修飾雙手? $ `6 b5 X1 `1 U4 T" e* ^1 W" U

11:機械人最鍾意扮咩?

7 `2 ^9 Z
12:1+1 幾時會=3?

13:去小明屋企禁極門鍾佢都唔開,最後講左一句乜小明先去開門?

14:樹邊部份最得閒?

) k/ i* f" P. U# I- ]) p
15:達文西密碼上面是什麼?

16:世界上最貴既係咩菜?

17:豬肉榮賣豬肉,菠菜蓮賣菠菜;咁衛蘭賣咩? * x6 [; R9 J; w* @$ ^. N
7 [; o! V) J) B& V6 {( P6 g; j
18:鯊魚食左紅豆會變咩?

19:檸檬最怕咩生果呢?

F6 U, I4 U' s" V1 z
20:小明自己做暑期作業,第二日,佢死左,點解?
R' K: o( G6 F, o

21:1隻雞,1隻鵝,1隻鴨. 分3支汽水點解分唔勻? ( b& k4 F7 \% J0 z+ ~5 j

22:魚旦粉有魚旦,牛腩粉有牛腩..咁咩野粉有雪糕呀? $ v2 b8 z+ u0 N( A( u

23:小明綠燈過馬路,點解最後比車撞死? ) x3 u" Z1 v2 D
+ W: Z7 S/ a* b

24:巴斯光年殺左條龍, 5 E9 n, p# X& ]+ k4 v. C" {
後世人幫佢改左個花名.. % W" x3 m0 g' e5 H/ o$ W) F2 m5 w
知唔知係咩? & o; Q: t: F9 f3 \: C  t

25:流星花園首主題曲叫流星雨 1 |: w2 B* h, g  g( j& |2 m
咁陶大花園首主題曲係乜呀? ( m# H  K, s' d2 k) y: \1 t9 Y

26:咩動物識桌球? " m+ y6 n2 P. d
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

好鬼抵死哦····D題目~~呵呵
gcgcgcgcgcgcgcgcgcgc

dfdfdfdffdfdf

dfdfdfdfdfd
[em06] [em01]
有D知有D吾知````1,喵```2,明明绿等转眼变成红灯(红绿灯)```其他吾想打咯`
好搞笑!!!!!![em01]
多谢GC啊~~~~~~~~~~~[em01] [em01] [em01] [em01] [em01]
垰垰````~~`
好頂癮 、
好似听过喇...

不过都顶顶你
[em04] [em08] [em08] [em08] [em08] [em08]
gcgcgcgcgcgcgcgcgcgcgc
thx a lot[em02]
zhichi啊
[em02]
有D知有D吾知
gc
gC哇..好搞野..
.................................................
[em01] [em01]
*滑块验证: