Ee23时尚网

登记注册
搜索

[转}親身經歷<廣州友愛路23號>~~~<絕對真事..厄你點嘟嘚>

親身經歷<廣州友愛路23號>~~~<絕對真事..厄你點嘟嘚>
我想講系我既一次探鬼經歷..皆因我有個同學系系道教的..  距世世代代嘟系捉鬼的..我同距3年同學喇..所以我好相信呢個世界系有鬼嘎.  廣州一個猛鬼地..系廣州人嘟知既___友愛路23號..舊年既一日我地決定去個度探險...一齊有6個人..(捉鬼個個我地通常哎距軍師..我.我老公.丫細.丫芬.祿雞.) 我地同另一隊約埋一齊入去..距地有6個~~(丫骨等) 當時我無林到甘驚嘎..我米跟埋去囖..話曬老公仔系隔離5會甘驚嘎嘛 點知..當我地行去個陣我開始驚喇...因為個度4周圍嘟系別墅..有錢人住既地方. A點解就會有間爛屋系度呢...我記得當時我地系11點幾去嘎..我拖住我老公..拖住軍師..行入去..我記得行入去個陣50米左右就到嘎喇..一入去就系20號..21.22.到佐23號個陣..距地話到喇..我抬起頭一望.. 噢...NO...我個心突然間好驚啊..好慌..5知咩感覺..就系5想留系度.. 我話我打死嘟5入去嘎喇...我真系好驚啊...  最后因為我一個人問題..我老公5去...丫細因為我5去距又5去..距師傅祿雞同距條仔丫芬又5去..結果就軍師一個去..(我覺得我好衰啊) 軍師話等埋啊骨距地先入..距一個人系"友愛路門口"... . 行到出來個陣..我地怕距一個人有事..我老公同綠雞入去睇距地.. 好耐之后距地出佐來...當時我嘟5覺得有咩5妥...距地入去過程我5講拉....  我地去吃燒野個陣..我收到軍師一條信息.."你地5好入來喇.可能會有危險.我一個人去就嘚喇...千萬不要入來穩我""我就問軍師你發信息比我啊..  軍師"我暈.你加下先收到啊..我早就發比你喇"!!"我就睇下時間..發送時間12;00我暈喇..5系甘邪啊嘛... (因為入去個陣全部人關曬機..出來之后我地嘟開反嘎喇)(另補.我見到信息系2點機)點解當時我收5到嘎.. 之后軍師好嬲問..做咩我老公同綠雞要入去..."如果個陣我收到信息距兩個就5會入去嘎喇...軍師話距發完信息比我就關機嘎喇.. 我老公距突然間有野講..距話距地入去穩軍師個陣..D別墅門口既燈一直光的.聽到狗一直叫..好快就入到距喇...當時軍師個樣好怪``見到距地即刻叫距地走(因為當時軍師5知我地收5到信息)距地就走反出來.. 距地話當時5知點解好驚...我老公摞出細細把軍師比既桃木劍用道家手法放系前邊..一直念6字大明咒...綠雞摞曬D開光野出來一直念一直行..距地話捉捉行佐成200幾米先出到來<我之前提到入去只系行50米就到喇>點解會甘軍師聽到就話我第住距的背影好快行佐出去..燈就好快關佐(燈系感應嘎) 我老公就話..5系.燈一直光住..聽5到狗叫..好靜..靜嘚好嘚人驚.. 軍師就話...好啋你地夠醒目識念咒..摞D野出來..我知你地咩事喇..  系--鬼打墻...系D鬼想同你地玩...如果你地無甘坐...就會出事...一直行5出呢個地方....我地嘟無辦法穩番距出來...就算穩到嘟已經死佐嘎喇....我聽到呢度我好驚..驚到喊出來...差DD我就同距分開拉....好彩無事喇...  跟住啊細就講..我入去我就聽到有人哎我個名..好似我老豆把聲..(但系軍師話過無倫邊個哎你嘟5好應..5好轉過頭去望..)心林..無理由我老豆知道我來呢度嘎..<<補充一句呢個啊細真系蠢..林到知5會系度喇.>>跟主又來一次...距嘟無哩距..之后就無第三次喇....軍師就話..好啋你無應到..5系個魂就比勾佐嘎喇.... 之后我地每個人嘟有事發生..想睇落去就GC下我喇~!
无咖喇~?~?
gcgcgc咯...俾嘀力水啦~
无啦?好似有d自做多情想濑野既感觉。。。。
支持吖....哆謝分享!!!!!!``
想去添波!!!!!!!!!!!
Support 你...
............................
用不用这样啊....
*滑块验证: