Ee23时尚网

登记注册
搜索

(强烈要求大家看看)洪德路一个真事..系一个差佬讲噶.

(强烈要求大家看看)洪德路一个真事..系一个差佬讲噶.话说洪德路永兴街码头果边,系好6、7年前曾经有过一单凶杀案,
f) a- Y
但系最奇怪既就系,死者死系自己屋企~~~门窗全部都反锁晒~~~

^
发现尸体既时候,系有一把长8寸既刀插左入喉龙~~~验尸官就报告讲,

b" H0 C( c( k$ S' V
话把刀系同个尸体成垂直角度甘插入.一般正常人无可能做得到,

因为点都会有误差~~~但系今次一D误差都无~~~而最奇怪既就系,- n  @. w) E+ Z3 |5 q
8 ?- Y6 z' _% V  p+ I/ J
本来以为系自杀,但系系把刀上面既指模,个死者既指模根本就吾一样~~~$ v" G, G9 C' p; _( |' [
- T- p. P: m: w# X4 S
经过调查,知道死者生前无同任何人结过咩仇怨,但系最后由距既家人口中得知,( d* g; F4 M1 F6 I

死者系一年半前同女朋友分左手~~~按照死者屋企人比既资料,
_
好快警察就稳到距女朋友屋企~~~果时有个差佬系呢单案既其中一个刑警~~~

叫阿成~~~ 阿成同D同事去到距屋企既时候,系楼下见到一个阿婆同距地打招呼~~~, u8 T  S1 I" c. ?

阿成都好有礼貌甘点左下头~~~上到楼,稳到资料入面既果家人~~~

但系只系见到个老豆,一直都未见到个女,距老豆就话个女番学,6 D8 P% v# M7 E! p
9 _' k- h# ?# [! I2 D* B; h
好快就放学了~~~呢个时候阿成望下间屋里面个神台,5 e& d' b( ^2 p! y( f9 M: }
- B* J' @+ |8 U/ K. ^
见到有个阿婆既瓷灰相~~~阿成望左一阵,突然间打晒冷震,

头先系楼下个阿婆就系距~~~距终于知道点解距其他同事无打招呼~~~

而最恐怖既未系呢度~~~距老豆吾知点解好似好吾自在甘~~~

D差佬就问距咩事,讲得两讲~~~突然间就拿把刀出来斩人~~~ / z1 _) h: Y) ^5 I0 H8 A' H

阿成距地几下就将距制服左系地下,大家都觉得有问题~~~- H+ }4 |3 U  |

就开始搜呢间屋~~~后尾仲叫左警犬来~~~ 终于发现既,9 d, c. B+ [- k1 ~

系两具尸体~~~相信系个女仔同距啊妈既~~~阿成距地锁起个男人番屋企~~~* N2 q; P+ g7 Z6 c
9 e) U) @7 j' D! D
但系只警犬吾知点解吾肯走~~~望住个门口一直系度吠~~~而且吠得好大声好恶~~~+ r0 z* c) w9 S+ w
而最尾都系格硬将距带走左~~~ 番到公安局~~~距地审问个男人~~~% K# @$ G- b# G+ M" x2 N' n

终于问出左问题~~~原来系一年半前,呢个男人qiangjian左距自己个女~~~
0 E7 t  C
跟住比个阿妈发现左,个男人就将自己个老婆杀左~~~" S7 M/ z+ ]4 s- H1 O
/ Y# M% `* S7 A3 p; i$ o9 j0 Y0 C& K
跟住个女后来发现自己有左,就去同距男朋友讲,
细路仔点会吾惊啊~~~梗系吾敢负责任啦~~~就要同距分手~~~

个女仔吾知点算,系第二次比距老豆qiangjian完之后,忍受吾住自杀死埋~~~
w4 P9 F% S
阿成觉得好奇怪,究竟两件案有咩关系呢?由于两具尸体都已经腐烂得好紧要,

已经套吾到指模了~~~阿成再认真D体法医既报告,发现个女仔个阿妈条尸体,

右手无左只中指,而把刀既指纹,又只系得四只手指~~~/ `2 C) q! R: n, x! g2 E2 M
) b: j, @0 h( q8 B
阿成开始锁定距啊妈来调查~~~最尾系一D距屋企陈年旧物里面,6 x3 I  C8 ?9 G9 U. C
* o2 h  Q' T8 Q' r$ b: G
套到一套只有四只手指既指模~~~番到公安局,阿成坚持要将指模同凶刀对比~~~
e5 j; K1 ^5 ~
完全一样~~~最后案件变成左悬案,因为无可能话一个年半前死左既人,年半后去杀人~~~
可以拍電影哦····叫彭發兄弟拍應該5錯的
洼....勁啊
死咗仲識得殺人...
......好假渦........
其實...糸皒做噶..
果然靈異啊下!!!
距媽咪點解要做呱個男的!
晕,.,,,,系咪真系有甘的事噶~楼主!!!
又系洪德路噶~~
我记得洪德路已经有单灵异事件咖了喔~
距啊妈杀果个男系未因为距抛弃个女啊!
支持吖....哆謝分享...!!!!
真的吗?????
真的吗?????
真的吗???????????
真的吗???????????
呵呵~·5错喔,故事
恐怖......
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
*滑块验证: