Ee23时尚网

登记注册
搜索

广州鬼故事之友爱路23号

这间似乎是和平路7号的前辈了,但是欧丝毫找不到它的资料,只知道也是有血案的说,还是找到两组照片:  一、以下某人描述
当身处其中慢慢体会时就回觉察出一种极致的美,一种平实的生活态度,享受着温暖的阳光,单纯地拥有一份简单心情。
  友爱路23号,天堂竟然呈现在我的眼前,一个夏日午后,小摄影师和她的女友Cindy来到广州的这条小路。于是,奇迹从这里开始。————森森
  二、照相者的话
  我简单介绍下,果度有条好扎噶路仔入去噶,一路直行就见到有间超正噶别睡,养左只狗噶,只狗好鬼恶噶,我行过都比距废到咩感,而系间感靓噶屋隔离竟然有间好破旧咩都无成地树叶噶空屋,试问你屋企隔离有间感噶屋你感捂感住。间旧屋有个花院仔,再入去有个门口,系长期打开噶屋里面噶结构好怪,个厕所就系一楼,听讲厕所死过人噶,再隔离有两间房,全部都无野噶。就系地下有d树叶同报纸,再上二楼有三间房好黑噶,其中一间系墙上面有d好似血迹感噶物体,走廊上听讲被杀二个人,房间一个.三楼就无上到去,好惊,真系一步一惊心.....仲有,如果你地想去果度玩噶话,切记一点,上到去一定要点三支烟放系地下度讲打搅晒。
冇人回帖咁慘???  我坐頭位啦~
睇睇先.................
好似聽講過
峩去过辣..
峩去过两次..
唔感去弟3次..
峩个fan,去弟3次之后都因为发烧搞到..翻唔到学.
真喺迶咁恐怖咩?
好想去睇下aR.
回,肯定回!!!!支持廣州鬼故事!!!
有个甘既地方咩?????
xi
haohaoxiaoxiao
*滑块验证: