Ee23时尚网

登记注册
搜索

广州人噶鬼故事(一)

⒈B仔鬼故事.6@#k0l*YutW
下9既大时基大家都应该去过啦.但系去过既同时大家又知悟知 其实系时基入面系一路流传住一个故事.laC_t;puHF5`
b"nyJ\b
距就系一楼既员工厕所啦.8V8eB&o[ E![v*o/U

因为某段时间缺钱既关系.我去左BO做兼职.开头都几闷噶.发觉好多人都系好鬼势力. TFM)Y#Cx

跟住后来识左个做仓既同事.有一晚做到好夜.2点几先收B.跟住人有三急米念住去一楼个TOLIET咯.点知准备去既时候.果个仓既男同事同我讲无去一楼既厕所吖.去二楼啦.跟住念 感米好烦不过算啦.反正要 ~Mr D-Fp
Q)}3o yz#tZ
去3楼换衫罗野  就上左二楼.第二日.比当值叫左去仓KU BACK.由见到果个男同事.米问距咯点解夜晚无去一楼个TOLIET既.距话果度有鬼噶.跟住我就笑左笑 .再话你讲笑炸下话.跟住距话信我啦 .我都系度做左感耐.0R'|(v-E3Dc;O)[M
`|.J]5?*L$A2PYZ-BU
悟会水你既. 出于好崎同对ED也 有特别既兴趣下.就一问再问.不昔牺牲色相.终于令到距爆左小部分出来.距话BO一楼闹鬼就已经悟系一朝一夕事.因为距自己都算系老员工.所以知道.当时曾经有同时去盘点完.就去厕所啦.当爆发既时候突然间听到隔离有声 .感就距就念 可能系其他同事.就无理到.当距结束完之后.就出 左来 .下意识感望下隔离.先发觉隔离已经系比D铁链琐住左根本无人.跟住就吓到距死死下. 接二连三.都有好多人听到见到厕所果度 有个女人.但BO系悟会有果个人.只此后.就好少人去下面个厕所度. M'H0W+n)x*IT
公司怕影响员工关系.就琐晒果度D厕所门.又禁止其他员工讲ED野.

支持啊.多謝分享.......
用不用这样啊....
怕怕`啊`真顶假噶`
睇下先~~~~~~~~
睇下先~~~~~~~~
*滑块验证: