Ee23时尚网

登记注册
搜索

E D人真系衰

在之前.
识佐一个男仔.在一个好机缘既情况下.
嗰男仔突然提出佐想一齐既要求.
嗰女仔都应承佐
果阵原来嗰男仔既另外一半离开佐佢
男仔应承女仔.荟好丷甘怼佢.
嗰女仔知道嗰男仔未忘记以前果个女朋友
女仔一直都怼嗰男仔几好.虽然荟常丷宥脾气.
但系始终都荟和好如初.

嗰女仔一直无放弃.等佐半年喇.终于等到某次
嗰女仔落Q.话
-我落Q喇.训觉喇.祢要记得挂主我喔.
嗰男仔话
-嗯

就单丷既一句话.嗰女仔开心佐好耐.因为佢估悟到嗰男仔荟应承佢.
可能旁人眼中系肤浅.但系.女仔觉得系幸福既开始
嗰女仔荟介意嗰男仔在blog度写好多好哆佢睇痦明既野.
但系嗰女仔知道.好多野都系写比佢以前既女朋友睇.
但系嗰女仔荟每次每次甘问嗰男仔.

宥次嗰女仔要逼嗰男仔
-祢究竟当我系咩?
逼佐好耐.好哆次.嗰男仔先讲
-女朋友咯
嗰女仔问.
-系女朋友?定系女性朋友啊?
嗰男仔就痦答嗰女仔了

一齐佐半年喇..
估悟到.嗰男仔以前既另一半荟藩篱稳佢
果个女.荟在果个男既blog.留言
一篇一篇日志甘睇/.一篇一片日志甘留言
这是什么意思???

只系短丷既几个星期.
嗰男仔既所有野.好多都系关于果个女仔既
Q资料都系宥果个女仔既名字.
甘样嗰女仔算系咩野??
半年既日子.对于嗰男仔.佢认为什么都不是.
每次都系写D讲比第二嗰人既说话...

女仔应该宥什么感觉???
一直一直半年喇/..话长痦长.话短一D都痦短...
虽然男仔系桐以前既女朋友宥过更加长既时间.
但系.女仔一直既等待.付出系什么??

有人话过.爱情桐时间痦可以成为正比例..
但系.如果付出佐/但系对方始终怼祢都系甘
而怼以前既,.就不是这样.
那又是什么???

今日又系
31号了.又系果个男仔桐以前既\女朋友分开既第7嗰月既日子了
果个男仔又会用D咩野心情黎过今日啊?

果个男仔头先嗰女仔打比佢
佢仲要cut嗰女仔电话牙
每次只要讲亲男仔以前既女朋友.
嗰男仔就荟痦复嗰女仔短信.
嗰女仔系米好繌啊?
一直好伤心甘等果个男仔.
但系嗰男仔确一直都无忘记以前既女朋友~!

其实睇倒E度.系米痦明白点解我荟话果个男仔以前既女朋友衰牙?
系因为.果阵果个女朋友.为佐第二个男.而离开男仔
男仔一直伤心佐好耐.男仔以前好坏.
但系都为嗰女仔而改变.
男仔好爱果个女朋友.
但系嗰女朋友既然因为第二个男而离开.
仲要倒嗰男仔发现.嗰女朋友仲话佢怀疑佢.
闹佢..

但系倒头黎.果个男离开佐果个女了
果个女又藩篱破坏魜哋既幸福..
E  D人.痦衰咩?痦賤隔咩?

E+先话对痦住以前甘伤害祢.
祢的爱.还在吗?

这样痦衰麽?
点解痦捻下以前自己点样伤害魜哋嘎~!
E+先藩篱稳人.
本来已经痦好既伤口.
E+洅割开哆一次.

究竟你哋觉得.
女仔系应该继续洅男仔身边.
定系应该由佢翻去嗰女仔身边啊?
好長. 哈^_^
睇到我頭暈
隨緣喇..莫強求
幸福靠自己吧..
正所谓..
在对的时间,遇见对的人是一种幸福...
在对的时间,遇见错的人是一种悲哀...
........
或者你地系错误嘅时间错误甘相遇...
或者只有离得最远嗰阵,先可以将曾经走过嘅日子...睇得最真确..最清楚..
楼主。系讲紧你么?
其实冇乜嘅。本来感情就冇话边个啱,边个错。
只在乎佢识唔识得珍惜。
你失去嘅,只系一个唔爱你嘅男人,
而佢失去嘅,系一个好爱佢嘅女人,
咁你话,系边个着数d?
呵呵。记得要开心。
原帖由 吖儀 于 2008-2-1 20:30 发表
楼主。系讲紧你么?
其实冇乜嘅。本来感情就冇话边个啱,边个错。
只在乎佢识唔识得珍惜。
你失去嘅,只系一个唔爱你嘅男人,
而佢失去嘅,系一个好爱佢嘅女人,
咁你话,系边个着数d?
呵呵。记得要开心。

唔係啊化  咁都得?
你未由佢翻去個女身邊囖
哩D人跟本5值得你愛

唉`~
5值得咯..
加上人本来就犯贱架拉..
唉..
支持~~~

等我地为论坛共同成长努力!!
哎哎哎  ....
咁梗係由的個男嘅拉..既然佢都咁樣咯...個男明擺唔中意依家個女仔拉...
仲咁等落去....
都係徒撈沒工....
算吧拉....
[em17] 已经唔show佢了~!!
5show 佢未好囖   呵呵    祝你幸福哦~~
睇到头痛!!  好迷糊!
ED..我仲以为系话阳萎添!!!![em09]
*滑块验证: