Ee23时尚网

登记注册
搜索
返回列表 发新帖
楼主: carmen0125

一個真實故事~~~

<p>呢种男人要5要都摆..简直5系人..挂住距都觉得系度侮辱梗自己吖..</p><p>事到如今..只有靠自己赚钱..靠自己养活自己..同埋个BB..坚强D拉..</p>
所以我都话女人系唔可以靠男人既,一定要靠自己,女强人虽然唔易做,但系只要自己经过努力一定可以做出成绩出黎,靠自己都可以养活自己,都埋肚里面果个.比男人伤害过既女人一定要重新企翻起身,否则就真系对自己唔住/.
仲要比果个衰男人睇到我而家无咗你一样过得比以前更加精彩.等果个男人知道,距离开咗我,系距走宝,.
我希望你一定<strong><u><font style="BACKGROUND-COLOR: #4db34d;">坚强</font></u></strong>甘生活落去,,,,,.[em19]
<p>好惨啊~</p>[em07]
<p>甘衰都有噶````楼主你要撑落去啊,D甘既男人你就无再对巨有留恋拉``</p><p>一切都会好噶````````</p>
<p></p><p></p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 哀. ! </p><p></p><p></p><p>&nbsp; e+ d 閪人就系感. </p>
点解可以咁嘎??距仲係咪男人来嘎???
<p></p><p>这样的男人不死也没有用了,点评完毕。</p><p>他是孩子的父亲,其实说他也不配做,只希望他还有最后一点的良知。</p><p>楼主可以自己独立起来。。努力生活下去。</p>
女人糸应该靠自己架,需然我1直觉得生5生bb糸应该糸bb既角度去淋,
如果无能力比到bb1个好既生活环境距果话,就5好要e个bb,令距受苦.
但糸,..你已经有左6个月喇,如果去落左果话,好容易会以后都无得生架,
而且肯定会有手尾..,而且只要你能够用自己既爱心去照顾距,应该都会
糸个好既选择,所以我觉得你应该生左距,因为bb糸你唯1可以撑落去既
支柱...
嗰莮孬牋迓..//
好惨丫!!果个男好贱格啊!!都吾戏人黎噶[em07] [em07]
哎,真系好惨,五知讲咩好,总之好伤心,好失落噶心情......................
从距第一时呃你就已经知道距唔知好人啦``不过系爱情面前,永远都系睇唔到!!
个男暴贱啊~~~~~影衰晒我地D男拉!~~依D人迟早都会报应架~~
         你要好快生活啊!~~支持你!~``
惨啊.点解有D甘衰男仔嘎
说得有道理,确实不错,先顶顶再说!!!!
*滑块验证: