Ee23时尚网

登记注册
搜索

That man

A:饮醉咗。

B:不离不弃,照顾咗我一晚,担心咗我一个星期。

A:食咗芒果成身痕。

B:以后唔准你再食芒果,知道未!

A:深夜训紧觉,手机“遥吻”响起。

B:(通话中)猪头,我系出边,等阵就翻屋企喇,打俾你同你爹一阵,翻到屋企再揾你。

A:好想去长隆。

B:等你高考完,暑假同你去,好冇?

A:你要记得我20岁前嘅愿望。

B:记得喇,要收19支白色百合,带男朋友翻屋企啊嘛,我会帮你完成心愿噶喇!

A:发脾气吸电话,十几个钟头冇倾计。

B:(通话中)等你嬲完再揾你,唔会唔打俾你。

B:猪头,我觉得D女仔咁样着好好睇啊,下次着俾我睇好唔好啊?

A:好啊,下次着俾你睇。

A:每晚凌晨,手机响起“遥吻”。

B:(通话数分钟)好喇,你快D去训喇,听日叫你起床,训醒就揾你。

A:你好,请不要挂机,你所拨打的电话正在通话中。

B:(唔耐烦)又同边个倾电话啊?十次打俾你着敢九次都同人倾电话!

A:情敌入侵,就快俾人攻城喇。

B:傻seo,白痴啊,你。咁多嘢谂,唔准再谂咁多嘢啊!

A:饮完酒,急性肠胃炎,医院吊针。

B:睇你下次仲敢唔敢!唔准有下次!

A:你去揾佢,佢需要你,佢会对你好好。

B:你知唔知啊,我真系唔想你走,佢冇可能比你好。

A:系学校训紧觉。

B:(手机狂震,通话中)猪头,我抢咗我个F个朱古力味嘅DUREX啊!哈哈。(劲无奈)

A:失眠,又系度胡思乱想。

B:(通话中)傻猪嚟嘅,谂咁多,谂到你变白痴啊!

A:每一日手机最少响十次“遥吻”,夜晚倾Q倾到训觉。

B:(通话中)你要明白,乜叫“不变定律”。我仲系会日日打俾你,唔会唔揾你。

B:死人射手座,你真系好深不可测,好难捉摸。

A:慢慢嚟,其实你好容易会知道我点谂。

B:星期日带你去动物公园玩,好冇?

A:(笑到四万咁口)真系噶?好啊!

A:系屋企一齐睇咒怨,笑到咔咔声。

B:(系我隔离大闹)死傻seo,变态噶。

B:你要俾D信心你自己,亦都俾D信心俾我。

A:你都要对我有信心。

A:2012年好似系世界末日。

B:(通话中)猪头,如果2012年系世界末日,我就唔要你噶喇!哈哈。(欠扁)

A:死都要换陈柏宇首“I miss you”高潮做自定义铃声。

B:你硬係要话我miss你噶,真系!明明就冇miss你,哈哈。(找死)

A:睇完佢係空间写嘅嘢,心动吗?

B:白痴啊,你!冇心动喎!话咗决定咗就决定咗,唔会变噶!

A:你会唔会,突然之间,唔理我?

B:吓,唔会喎。

寻回幸福感  找不到哪位更合衬

-----------------------------

这份爱,无法替代。

感谢你,Geb。

Taking my heart and pray everyday.

We can last till the end of days.

哎哎哎..
知道你個geb好啦
晒命..55555555
冇晒命喇,小婷。嘻嘻。
[em10] 但係我覺得有喔..
哈哈
今日好曬啊!
[em21]
两位衰鬼,唔好咁话我喇。我怕丑噶!哈哈。[em05]
原來你都識怕醜噶? 呵呵
呵呵...好啦好啦
5玩你咯...呵呵..
系时候我都出声啦`
  平时系学校都悟话你啦
黎到呢到又晒.哎~!

真系牙~!!!
哈哈。别这样子嘛。爱婵。
^_^其实 你很幸福~
好幸福吖 ~~
幸福噶背後.可5可以細水長流
一瞬间架拥有唔代表永恒!
我相信感覺能持續..愛就可以持續玓...
祝福尓們..!
*滑块验证: