Ee23时尚网

登记注册
搜索
返回列表 发新帖
楼主: rainchang01

D女仔中悟中意悟多出声噶男仔噶呢?

<p>我钟意架...因为我果个就系5多出声既</p>[em01]
<p>你无乜野讲架??甘咪好容易闷亲D女仔囖...</p>[em16][em16]&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 甘你系咪都中意D唔多出声嘅女仔噶?[em19][em19]
<p>多數唔like囖```</p><p>&nbsp;&nbsp; 其實只要你用心去聼佢講```間唔中發表下自己既意見咁就ok啦```</p><p>&nbsp;唔一定要好多嘢講果只`</p>
睇下你讲咩啦。。如果你系开口及着俐既就梗系唔讲好过讲啦。。。要识得投其所好,但又唔好甘出面。。。
焐齣聲會恏悶架...
唉~体下到个边程度咯~好似我感啊,中意距,但距5多出声,但系我都忍住,无乜同距倾计,其实我有好多野想同距讲噶~但惊距话我烦~唉
如果吾多聲米悶死黎...得閑嗌下交都可以培養下感情噶[em01]
<p>我繫屬于唔熟就打招呼都唔會~~自己班都繫咁講~~熟咗就一輪嘴裹類..................</p><p>咁叫唔叫做多嘢講啊~~`</p>
<p>我就覺得冇嘢講嘅,一般都冇乜女仔like囖...</p><p>你唔講嘢,去邊度搵共同話題呢,點樣搞氣氛呢...</p><p>冇氣氛點叫拍拖呢...</p>
个人喜好啦``````````我身为一个男仔`都吾多钟意同D内向嘅人玩`
<p>er。。。</p><p>我条仔系平时系属于好COOL,好少发言啊种咯,</p><p>但同我一齐啊时就好多野倾,so,要睇下同边个一齐咯~</p>

男噶中意五比卜噶女么?
*滑块验证: