Ee23时尚网

登记注册
搜索

[公告]Qute Spaces ------版規>>各位請看!

<p>1)請勿在此髮貼問東西...否則當灌水-&gt;刪</p><p>2)不準髮或囬復水貼...至于乜叫水貼 <a href="http://www.ee23forum.com/bbs/dispbbs.asp?boardID=36&amp;ID=4&amp;page=1">請按入此查看</a></p><p>3)唔準髮無圖貼....</p><p>4)唔準講粗口或辱駡他人...至于邊D繫粗口妳地自己淋...我5會理...但是我髮現我覺得繫齣口既我會刪(譆譆..)</p><p>5)唔準髮色情貼...色情=男人可以露兩點(上麵既.下麵5得)</p><p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; =女人可以露麵但是5可以露點</p><p>6)唔準幫其他論他做宣傳或鏈接...</p><p>暫時是咁多....淋到再寫...</p><p>大傢一定要遵守吖......否則唔好怪我手下唔畱情吖....</p><p>繫啦...最后仲有一點...</p><p>就是請大傢睇玩貼..一定要囬復...頂下樓主....因為人的咁好人一起共享D野...講句多謝唔是好難遮...</p><p>不過唔好髮水貼吖...我會做野咖....</p><p>如果大傢唔囬復....整到個個都整囬復貼...咁幾無為理...是米吖..老友...</p>

中国会计视野网站热荐图书:《战略预算-管理界的工业革命》。
财务人员快速掌握财务核心管理技能!脱颖而出!快速成才!
是中国第一部走直线、全过程案例、系统化管理的巨著,任何级次的财务人员必看!!!
人人都能看得懂,看了有作用,看了会实操全过程,看了能够形成一个完整的管理系统。
本书由作者直销,无效退货
*滑块验证: