Ee23时尚网

登记注册
搜索

◆◆'\\*只要係有你既地方,,我刀會去!*<<好睇到喊>.<end>

女主角:
溫文善(MIKO)16歲:個人同個名完全5同!!係個粗魯,,一D刀5斯文既女仔,,個樣生得幾可愛,,可惜把口太衰,,有個花名叫賤嘴!!
                               雖然係咁,,為人刀好衝動,,不過佢對FD好好!

鄭心妍(PING)16歲:係個10分細心既女仔,,成日照顧MIKO佢地!!!個人好好,,好斯文,,好溫柔!!
                             有種好高貴既美感,,MO人相信佢地咁FD!有好多野會靜雞雞幫MIKO搞掂(有$$女1個)

陳海宜(HAPPY)16歲:係個好大頭蝦!!成日要人照顧既女仔!!不過就好得2(樣同性格刀係),,拾下拾下咁!!

張敏芝(SUMMER)16歲:係個好勁揪既人,,5可2話好令,,不過就好型!大大小小既事件刀會撐佢地!!MO人5識既大家姐

4個完全5同STYLE既人!!係好好好好既知己!!打風刀打5甩

*************************************************************************************************************
男主角:
謝可喬,,16歲:係每個女仔心目中既理想對象!!令仔就5使講嫁啦!!讀書叻,,又愀得!!但係好溫柔,,
                    只不過心情5好既時間5好惹佢牙,,開頭MIKO聽佢個名2為佢係女仔!XD

麥希唯,,17歲:佢既1舉1動刀可2殺死晒D女仔!!5話佢令仔刀5得!!個人好COOL,,覺得個個女仔刀好煩..MO D儀態!!
                    留過班1年!!並5係因為成績5好,,因為果年誤入歧途!!操行5好,,升5到班!!而家同喬1班,,同D不良份子係好朋友

劉嘉星,,16歲:真係個陽光男孩!!好得2!!好可愛!!跳舞好勁!!刀好得女仔中2!!

楊家樂,,16歲:係個好青年,,5官雖然MO佢3個FD咁好,,但係刀算係個令仔!!吸引到好多學妹中2

LEE4個有米美男子又係形影不離既死黨,,受盡英輝學園全校上下既女性愛慕

**************************************************************************************************************
配角:
美男子愛慕大聯盟:係由1班個樣5掂,,又8,,又中2令仔既女生組成既搞笑聯盟!!

李慧詩:好中2可喬,,可惜可喬5中2佢!!對被可喬中2既女仔恨之入骨!!

神秘人:MIKO 1直暗戀既人,,最後走左(佢5識MIKO)

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

PART 3

LEE1下既響聲,,令到全校既人刀望晒去聲音來源既方向,,就連沈睡左既海宜刀醒埋望左過去!!
見到既就係我地既好姊妹!!敏芝!成個暑假刀搵佢5到,,MO見佢咁耐!!刀係MO變!!仲係咁我行我素!!
試問有邊個夠膽係校長發表緊偉論既時間咁樣衝入黎!!仲要製造咁大噪音!!

海宜細細聲同我地講:嘩嘩!!敏芝金日居然番啵!!我金朝見佢5到,,仲2為佢5番添!
善:係囉!!我刀諗緊佢應該5番嫁MA!
妍:佢失蹤左成個暑假!我諗佢應該掛住我地先番嫁啦!
宜:係啵係啵!我地金年又同1班MA!佢可能真係掛住我地!=]
善:HAHA,,可能啦!!但係而家我地應該睇下佢點應付班老師先!!
善,,妍,,宜:哈哈哈!!D老師去緊搵佢啦!!

全場既學生刀係睇緊事情既發展!!而校長刀已經5記得左自己發表緊偉論...

老師A:同學!!你點可2咁樣衝入黎嫁!!
芝:5係MA!你同我講5可2??你新黎嫁?
老師A:你而家咩態度同老師講野牙!
芝:我問緊你問題你5係應該答番我先嫁咩?
老師B:李老師李老師...
老師B將李老師拉埋1,,2邊講左D野...
之後見到李老師好驚訝既表情..我同HAPPY刀忍5住笑!!
芝: (有D 5耐煩)你地傾LUN完未牙!!我而家坐邊牙!!
老師B:牙牙,,你坐番自己班就得嫁啦!
芝:咁我班係邊先得嫁??~"~
老師B指指其中1個領袖生:你帶帶佢去啦
領袖生驚驚地咁帶住敏芝向住我地班行...
PART4

領袖生驚驚地咁帶住敏芝向住我地班行...
芝大叫:文善))))
之後就同領袖生講:得啦,,你行番去做你既守門使者啦
然後佢就坐左黎我地側邊!!
善:第1日番學你就咁威!!好野!
宜:我ARM ARM見到個李老C好驚咁啵!
芝:我佢刀咁話!!佢真係傻LUN左!
妍:聽講佢好似就係我地新班主任啵!
芝:5 LUN係牙@@我1 D刀5想再見到佢啵!
妍:HAHA!MO計啦
幾10分中之後!!我地就開始可2上番課室啦!!
上到班房之後,,果然!!我地既班主任真係果位李老師!!
我地見到佢望住敏芝既表情,,真係淆淆地!
佢5記得左帶點名簿!!
叫左海宜落去幫佢拎!
芝:你自己5記得帶野點解要我D FD幫你拎牙?
李老師:牙..我自己拎得啦咁...
海宜有D可憐佢就話:李老師,,等我拎啦都係!!
細細聲又同芝講:你5好咁衰啦

之後海宜就跑左出課室...
正當海宜拎完點名簿行樓梯番課室既時候..
佢撞到1個人...
PART5

正當海宜拎完點名簿行樓梯番課室既時候..
佢撞到1個人...
宜:哎呀!!!(海宜跌低左)
1個充滿陽光氣息又可愛既男仔扶起海宜,,
男仔:你MO事丫MA?對5住牙
海宜因為覺得佢太可愛!!比佢個樣吸引住....呆左....
男仔:HEY!!你點牙??
宜醒1醒:丫,,我MO事牙!!對5住牙撞到你!!
男仔:HAHA,,我MO事牙!!我讀4D班!我叫劉嘉星牙,,你呢?
宜:我讀4B班嫁!我叫陳海宜牙!!個個刀叫我HAPPY=]
星:哦!!海宜牙!!你個名同你1樣咁得2!
宜:多..多謝!!(面紅)
星:係呢,你係度做咩?
宜:我幫老師拎點名簿之MA....死啦!!!!老師等緊我!!!我5同你講啦!!BIBI*(跑左上去)
星心諗:哈!!真係得2=]
海宜上到班房塊面刀1直紅紅既!
善佢地就話:你去左邊去咁耐牙??
芝:仲拎野拎到面紅紅番黎...
宜:我..我...
善:5使問實識到令仔啦!!XD
宜:你點知嫁@@
善:下!!真嫁?我UP下嫁咋啵
海宜又面紅!!
敏芝同文善佢地係度大笑!
妍:你地5好再玩佢啦!!睇下佢就黎變蕃茄啦!!
宜:連心妍你刀玩我/3\
妍:牙牙,,對5住牙!最多我等陣請你食野啦!!
善:5制!!我又要!!
芝:係咪聽者有份先!!
妍:好!!你地話點就點啦!
哈哈哈,,第1堂就係笑聲下結束...
PART6

第1堂過左,,
第2堂果陣,,海宜成個腦刀係嘉星!佢思春個樣!!人人刀睇得出!
而另1方面!!嘉星亦刀諗緊海宜!!
喬:星!你做咩係度發姣牙?
星:睇得出咩?KEEKEE!!
喬:做左你咁耐FD刀睇5出就跳得樓啦!
星:哈哈!頭先見到個女仔好得2嫁!!
喬:你中2人牙?咁你D FANS點算先!!(奸笑)
星:咩牙!邊係中2姐...
喬:仲扮野!?
唯:我刀想見下佢啵!-V-
星:死仔!!你刀玩我!!
喬+唯:哈哈!!係咪玩5起先!!
星:5係5係!!XDD
喬:小息等我幫你過過目先!唯你去5去?
唯:我不嬲對女仔刀MO乜興趣!
喬:你5係基嫁MA?我咁令仔好淆啵!
唯:我係基刀5搞你啦!你係令仔刀5及我!
喬:自戀狂!!!!
唯:我認!!XDD

玩玩下..又過左堂啦...
小息果陣!海宜同文善佢地果D諗住落去食野啦..
點知...
PART 7

小息果陣!海宜同文善佢地果D諗住落去食野啦..
點知...

點知當海宜佢1出到門口!!就見到嘉星同可喬企左係門口!!!!
星:HIHI!海宜!我地又見啦=]
宜:牙..HI..HIHI...(嚇左跳)
星:哈哈!嚇親你牙?
宜:5..5係...
喬:E,,LEE個就係你情人牙??
星:咩情人牙!!咪嚇親人啦!!
宜:.....(面紅)
善:E!!!!!LEE個就係你講果個令仔牙!???
宜:噓!!!!!!!!!!!!!!!!!> <
芝:嘩!!搵到上門添啵!!
海宜嚇到入番學室!
善:HIHI!我係佢死黨!!你想追佢牙??
星:哈哈!你地咁直接嫁!
喬:咁咪講中你心聲囉!
善:你個FD牙?幾令仔啵!
喬:你好牙!=]
星:你地傾住先!!我去睇睇海宜...
善:哈哈哈!!LEE個位緊留比你啦!
咁文善同喬就係度傾啦!而星就入左去搵海宜!
海宜就自己坐左係個位到發呆!心妍就睇住佢...
星:對5住牙..係咪嚇親你牙...
宜:我...
妍:我5阻你地..慢慢傾...
心妍對星微微笑左下!
星:對5住牙...我下次5會黎搵你嫁啦...
宜:5係牙...我只係...有D...
星:有D咩牙....
宜:有D..........

叮噹叮噹~~叮噹叮噹~~~
1個短短既小息咁就完左啦!!嘉星刀仲未黎得切聽海宜講埋果句野就要走啦!
喬:哈哈!文善我下個小息再黎搵你啦=]
善:好牙!
可喬走左之後,,
芝就同文善講:勁啦!咁快比你溝到!
善:講咩牙你!!咪玩啦!比你啦!哈哈
芝:仲扮野!LEE D型5 ARM我!太令仔!XDD
善:挑!!海宜你點牙?
宜:我覺得......
妍:你係咪中2左人牙..?
宜:..........
PART8

妍:你係咪中2左人牙..?
宜:..........
妍:係咪牙..?
宜:我...
文善,,敏芝,,心妍刀好留心咁聽緊....
宜:我覺得...見到佢就會...
善:就會...?
宜:就會...心跳得好快咁....5知係咪因為佢太可愛呢....
妍:HAHA..傻妹..咁你因為你中2左人啦!!
宜:中2...?
善:係牙!!LEE D就係戀愛既感覺!!
芝:你5好同我講你未中2過人牙@@
宜:.....
善細細聲同敏芝講((佢好遲鈍,,人地中2佢佢5知,,就算佢中2左人佢自己刀5知....噓...)
芝:SHIT-0-
妍:我地既海宜大個女啦...
宜:E.......我5講啦!!
善:哈哈,,等我地幫你搞掂佢啦!!=]

另1方面...係4D班...
喬:星,,點牙你
星:唉,,我刀5知牙,,佢好似好驚咁...
喬:+油啦!我睇佢個樣刀幾得2!!
星:盡量啦!!哈哈
希唯LEE個時候番番埋位啦咁!
唯:點牙,,你地睇完D女神啦?
喬:係牙!真係幾得2嫁啵!
唯:哦!5錯丫!
星:可喬刀睇中左個女仔啦!
喬:咩牙,,FD之MA!
星:係咩???我見你地傾得好開心咁啵!人地咁令女..ARM晒你啦!
喬:咁佢又真係幾得死得2既!!!XD
唯:好野啦你地!開學第1日就溝晒D令女!
喬:係你自己對女MO興趣之MA!
唯: d女仔太煩!MO D儀態
星:5係啵!我頭先見到海宜個FD!佢比我1種好高貴溫柔既感覺!!5似係扮出黎!而且仲好令!
唯:係咩?睇過先知!
喬:哈哈哈...
PART9

佢地咁樣傾傾下!又1堂啦!
時間1分1秒咁過!海宜好想快D到小息...
好想嘉星會再黎搵佢..但係佢又驚...
另1方面!!可喬成個腦刀係文善!
喬心諗:5係咁快就中2左人牙MA...佢又真係幾令...而且又幾好傾...
佢諗到入晒神!打左鐘刀5知!!
星:喂,,你諗咩牙!打左鐘啦!仲發夢!
喬:哦..哦哦!係咩?
星:係牙!!5好再單思啦!你5係話左去搵人嫁咩?
喬:係啵!@@
之後佢就好快咁去B班!就見到敏芝企左係度同人吹水!
喬:芝,文善呢?
芝:佢落左去搵老師啵!佢叫我同你講!放學係M記等!
喬:哦!好牙!你你幫我同佢講我叫多幾個FD去丫!
`芝:K啦
之後喬就去左搵海宜!!見到心妍同海宜傾緊計!
喬:HIHI
宜:HIHI..
心妍只係對佢笑左1笑!
喬心諗:佢應該就係星講果個女仔!佢果種高貴氣質真係遮刀遮5到!
喬:海宜牙,,你5好怕左牙星啦!佢諗你諗到傻啦=]
宜:下..我刀MO怕佢...
喬:哈哈,,MO就最好啦=]你地放學刀黎M記嫁可?
宜:係牙..文善去我地就去嫁啦..
喬:哦!咁好啦!我5講咁多啦!放學見!!/\/\
宜+妍:再見=]

喬番到課室就叫希唯!!
喬:希!!!希!!!!!
唯:咩事牙-0-叫到喊驚咁!
喬:我見過星講果個女仔啦!佢真係好高貴!
唯:係咩!你地對個個女仔刀咁好!好難信啵!
喬:頂!你咪Q信!我地約左放學去M記!佢刀會去!到時你咪睇下囉!
唯:好牙!
喬:喂!星!!海宜刀會去嫁!
星:5啦..佢咁驚我,,
喬:5係牙!佢話佢MO驚你牙!
星:真@@?
喬:係牙!!
星:KEEKEE咁我去啦(笑得好得2)
喬+唯:妖!死仔!XD
星:牙樂!你刀去啦! [樂即楊家樂]
樂:事但啦!反正我MO野做!

之後時針,,分針,,秒針係咁轉!!
4個索女同4個型男等到頸刀長埋!!
終於到左放學既時候啦........
PART10

終於到左放學既時候啦........

咁呢,,放學果陣文善佢地4個女仔就落左M記啦!
芝:文善O!謝可喬話會帶佢D FD黎喎!
善:下,,邊個謝可喬牙!我刀5識LEE個女仔!-0-
敏芝呆左1陣,,之後大笑!
善:笑咩牙-0-
芝:你係咪低B嫁!你5知邊個係謝可喬??????
善:5識咁又點!
芝:佢5係女仔囉!!佢係金日你識果個令仔囉!!
善:下.......我2為佢係女仔添..佢個名咁女仔!!!
芝:哈哈!!你好蠢,,笑到我標眼水...
善:車..好好笑咩...喂..海宜..心妍,,你地刀2為係女仔啦可..
心妍同海宜 MO出聲..係度忍笑...
善:5係MA..得我5知咋...
芝:哈哈,,算啦!而家知咪得囉!!XD
善:超超!
妍:你地5好嘈啦..佢地黎啦!
佢地4個美男子1入到黎!就吸引左全場既少女!
而嘉星望住海宜笑1笑..海宜就面刀紅埋...
芝:HIHI牙令女(對喬講)
喬:咩令女牙?@@
芝:哈哈!你問文善啦!
喬:文善,,咩令女牙?
善:5好理佢地啦...我之前5知你叫咩名,,之後佢話謝可喬我2為係女仔之MA..-/\-
喬:HAHA,,5緊要啦..之前刀比人5會過幾次!
善:哈哈!!真係嫁??拿!!!刀話5只我5會嫁啦!!
之後大家就係度笑!
而希唯1望就知道喬佢地講果個高貴女仔就係心妍...因為佢比人既感覺!就係同其他女仔5同!
喬:喂..希..係咪好5同好高貴..好令先..(細細聲)
唯:5......
喬:刀話嫁啦!!!哈哈
善:你地笑咩?
喬:MO咩牙!係啦!不如買野食啦!
善:好牙,,我地出去啦!
之後佢地起晒身...得海宜坐係度..
善:我係度看住野先啦,,等陣先買!
星:咁..咁我留低陪你丫!!
宜:好...好牙
善:哦!!咁好丫!!!/\++++/\(奸笑)
喬:5好蝦人牙你!!!XD

咁海宜就同星留低左....
PART11

咁海宜Y就同星留低左....
佢地2個人1直刀MO講野...
海宜就話啦....
宜:其實.....
星:下!!其實咩牙?
宜:其實...我5係驚你牙...
星:下...咁係咩牙...我見你好似5敢同我講野咁...
宜:5係牙...只係..我有D怕醜咋....(面紅)
星:哈哈!!嚇死我牙!我2為你驚左我牙!
宜:MO牙...而且仲有D...
星:有D...有D咩牙...?(心跳+速)
宜:MO野啦..=]
星:哦..但係我真係想同你發展!!(直接)
宜:下!!(@@,,MO諗過佢咁直接!!)
星:我..有MO機會牙?
宜:..........(MO出聲)
星:定係...你有男朋友牙?
宜:MO!!!!!MO牙.....(面紅)
星:你5中2我..?
宜:5係牙...我中2牙...
星:咁我得5得牙@@?
宜:..........5(笑左笑)
星:真既@@@@哈哈!太好啦!!我真係對你1見鍾情嫁!!你太得2啦!!^^
宜:哈哈..我刀係嫁..因為你個樣好可愛!!
之後佢地2個就係度傻笑!

之後佢地就買完野食番黎啦!
善:E,,你地有講有笑幾好咁啵!
星:點止牙!
善:下??
星:KEEKEE...

之後星就拖住海宜去左買野食啦!!
跟住文善佢地成班發出歡呼聲..........
PAER12

之後星就拖住海宜去左買野食啦!!
跟住文善佢地成班發出歡呼聲..........
善:哈哈!估5到佢地發展得咁快啵!!
喬:哈哈!係囉..LEE個時候...家樂電話響
樂:喂?......得啦...8
喬:邊個黎嫁?
樂:麗..我要走先啦!!聽日見啦!88
佢地:88
芝:佢咩野刀未食啵..
喬:MO計啦..佢條女搵佢..佢就佢條女就刀癲!
芝:佢條女好索?
喬:又5係啵...
芝:哦...
MO人知SUMMER諗緊咩...但係心妍就覺得有D古怪..
文善:乜你個FD 5講野嫁!
喬:哈哈,,係牙!佢5中2女仔!
善:佢基嫁@@?
唯:關你地乜事牙?(勁冷淡)
善:問下姐!5使咁牙?(興興地)
喬:算啦算啦!!(佢5想同希嘈...又5想文善 5開心..)
唯: IU!(行左出去)
咁ARM星佢地番黎!
星:喂!希佢做咩?
喬:噓....等佢靜下啦..
宜:文善....你做咩牙...???
善:MO野.....(有D眼濕濕)我走先啦!(頭刀5回就走左)
喬:文善!!!文善!!!!
芝:算啦!!佢聽日就會MO野!
喬:唉....搞成咁...
芝:你個FD係咪叫麥希唯牙?
喬:係牙!
芝:5怪得啦
宜:做咩??你識佢牙??
芝:5係!我記得上年第3區有個社團發起!!帶頭人係個16歲既男仔!!傳聞中佢仲勁令仔既!
宜:下..跟住呢..
芝:但係就話佢皮氣好燥!又5中2女仔!有次仲黎過我地5區玩野!我見過佢..咪問下係5係佢囉!
因為佢真係令仔到令人1眼難忘!
宜:嘩...佢咁勁嫁..但係又真係令仔到5信佢係1個人牙@@
星:咁嫁/3\
宜:牙牙...5係牙!我覺得佢令仔咋!!我刀係中2你多D牙> <
星:哈哈!!傻豬黎嫁!(係海宜塊面錫左啖)
海宜即刻面刀紅埋!
芝:你5好恰佢牙!如果5係我吹雞打你嫁!
星:知啦大家姐><
宜:芝牙...5好嚇佢啦..
喬:佢好多女FANS嫁!你小心佢比人搶走牙!
宜:真嫁@@?
喬:係牙!佢跳BREAKING嫁MA!+上佢個樣又咁得!個個女仔刀暈晒啦!
宜:真嫁.../3\
之後佢地又係度笑啦!!
雖然喬刀係度笑,,但係佢心裏面就好擔心文善...
希唯番番入黎坐低左...大家刀靜晒...
喬:點牙..你MO野牙?
唯:MO野
喬:咁我地食埋野走啦!!
希:5..
PART13

佢地1路食..1路傾!之後食完就離開左M記啦!
妍:我要走先啦,,金日要練琴!
喬:哦..咁好啦!
妍拉左喬埋1.2邊!
妍EE個係文善電話!你金晚打比佢啦!(微笑)
喬:你點知我..
妍:我好心水清嫁^^
喬:多謝你牙!!^_____^
妍:咁我走先啦=]
唯:喂..
心妍回1回頭
唯:我送你..
心妍沈默左1陣...微笑點頭!
喬:個死仔行動啦!^+++^
宜:5係話佢5中2女仔咩?
星:5係..佢只係覺得D女仔好煩!MO D儀態姐..
喬:咁又係既!佢做D咩..D女仔刀會尖叫!佢覺得好煩!
星:但係我地見到PING之後..就知道1定ARM佢!
宜:點解牙?
喬:因為佢有1種其他女仔MO既氣質!同1般女仔5同!
芝:係牙!LEE點個個刀睇得出!
宜:咁又係!!佢真係好令好溫文嫁!
星:希佢就係中2LEE D女仔囉!
宜:咁..咁你呢..?
星:咪你LEE D囉!(哄到塊面好埋,,搞到HAPPY面紅)
喬同芝又係度笑!
喬:咁你地去邊牙!
星:我地應該會行1陣街!
芝:我要番1番9區!
喬:原來你係9區嫁?@@
芝:有咩問題?
喬:因為9區係最堅又強果個社團..叫黑狼丫MA!個牙頭好似係牙夏?
宜:果個咪係敏芝囉!!
喬: @@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
芝:5講啦!8
喬:嘩,,佢咁勁..好彩MO得罪佢姐...
宜:哈哈...咁我地刀走啦...88
星:88
喬:聽日見!

之後喬就行緊去佢司機等佢果度!(可喬係有$仔!希唯刀係!嘉星同家樂屋企人就係暴發戶刀幾有米)
點知比佢撞到...
PART14

之後喬就行緊去佢司機等佢果度!(可喬係有$仔!希唯刀係!嘉星同家樂屋企人就係暴發戶刀幾有米)
點知比佢撞到李慧詩....1個曾經係佢最愛既女仔!
詩:HI,,可喬
喬:5好叫得咁親切!你係度做咩?(好冷淡)
詩:咁耐MO見!點解你對我咁冷淡牙?(笑)
喬:收埋你LEE D對白啦!對我MO用嫁啦!哼(好睇5起咁笑左下)
詩:點解要咁牙..你知我最愛你嫁?
喬:你5好再同我講LEE D野!!!!!!果陣你自己做過咩你知!!!!!!!!!!!!!(發火)
詩:睇黎你好燥啵...5緊要..我會再搵你..(笑)(走左)
喬:到左而家...點解你仲要咁...(輕聲講)

李慧詩係個令女!!但係佢太水性揚花!

另1方面!希唯送心妍番屋企學琴...沿途大家1直刀好沈默!
妍:你話送我..其實你係有野想同我講!係咪?(微笑)
希唯見到佢既微笑..覺得好溫暖!佢好中2LEE種感覺
唯:點解你會知..?
妍:感覺^^
唯:你真係同其他女仔好5同!係我未見過既女仔!
妍:仲有你想講嫁呢?應該5止咁小(又再微笑..真係殺死人)
唯:你應該知道!我比你吸引住!!
妍:你刀幾坦率!
唯:你果然好5同!其他女仔聽到我咁講!1定癲晒!但係你好冷靜
妍:你5係2經講過我同其他女仔好5同啦咩?(微笑)
唯:我講完我要講既野!你點刀要比個答覆我
妍:你追求我!乜刀仲係咁既態度嫁?^^
唯沈默...
妍:我到啦..聽日就會答你!LEE個係我電話..你想既話!幾時刀可2搵我
唯:5...咁我等你既答覆...
隨即好快咁係心妍面上錫左啖就走左...
心妍企左係度望住佢走...當見5到希唯身影既時候...
心妍面上露出悲哀既表情.................
PART15

...果1吻5係令心妍露出悲傷表情既原因!!
佢好冷靜..就算佢幾5開心!刀5會令佢既行動有任何改變!
所以...對佢練琴並MO咩影響!
老師:心妍!彈得5錯丫!比D心機..繼續落去你1定會考到演奏級!
妍:多謝老師..
老師:我走先啦!你自己練下啦!
妍:係..
老師走左之後!心妍自己留係房!望住電話考慮緊唯出比佢既難題..
佢知道自己係中2佢!由第1眼見到佢!就比佢個野性冷淡而又英俊既樣吸引住..
佢亦刀知道自己既樣..性格..所有所有刀1定可2捉住佢既心!
佢地1定會係最合襯既1對!
大家可能會諗..心妍 5通5介意佢曾經係黑道中人??
MO錯!!自小,,心妍既家人就話比佢知!就算佢地係高貴既..有$既!
但係!只要遇上真正中2既人!根本5需要顧慮LEE D咁膚淺既問題!
只要自己全心全全意愛就得!佢既家人!刀係好開通!5主張1定要門當戶對!
所以..只要PING願意!就算同乞衣1齊!佢地刀5會反對!
當心妍煩惱緊應5應該同佢1齊既時侯..電話響起..
妍:喂..
唯:喂....我係希..
妍:係..
唯:我好掛住你...
妍:我而家諗緊你出比我既難題!(心妍 MO諗過希會咁坦白)
唯:咁你諗成點!
妍:你想而家知...定聽日知?
唯:而家!!!
妍:你應該刀知道!我係比你吸引住!你既所有,,你既冷淡..你既樣..你既野性..全部全部...我係中2你!但係..我好擔心..
唯:擔心咩?擔心同左我1齊會比其他女仔蝦?
妍:5係..我5怕LEE D!我擔心你對我只係1時既熱情!難保他日你遇上同我有相同氣質既女仔,,你會中2上佢地..
你會同我分手!!我5會似其他女仔咁..分手既時候會大喊..5會求你番黎我身邊..你明5明?你可5可2保證...你LEE世刀愛我?
唯:哈哈....估5到你擔心LEE樣..我係好難先會中2上1個女仔!可能我冷淡!但係我對我中2既人好專1!同埋..
我中2既係你既氣質!其他女仔係5可能引起我注意!對你既保證..我會用行動話比你知!我只希望你信我..比個機會我!
心妍聽完之後...佢覺得希唯好溫柔...聽完LEE後話..佢好開心!當然佢答應左希唯!!
唯:咁我聽日黎接你番學!
妍:好牙!!我仲有1個要求..
唯:係咩?
妍:雖然我同其他女仔5同!但係我5中2你對我咁冷淡...
唯:哈哈..我會比晒我既熱情你..好MO?
心妍笑左出黎!佢估5到佢會咁講!
之後佢地就1齊笑.......好幸福既開始!
PART16

可喬見過慧詩之後...佢心情急轉直下!
上左車!原本想打比文善!!但係佢始終MO咁做!
因為佢諗左好多野!佢係度諗..到底自己係咪已經完全放低左詩?
當時佢明明咁對自己!點解仲要比佢咁玩自己!
點解自己咁5爭氣!咁容2比佢影響??
諗到E度...佢訓左..
海宜同嘉星,,最幸福既1對!
無憂無慮...佢地係街上面...傾下計!好開心!
行到去第4區果陣!有堆穿著好性感既女仔行埋嘉星身邊!
街女1:嘉星!!好掛住你牙!!
街女2:野...你幾時跳舞比我地睇姐!
星:哈哈!我LEE排刀係5區度跳舞!!
街女3:咁人地下次1定要去5區捧你場嫁...
傾傾傾...D街女好似完全5覺得HAPPY係度咁..
海宜見到星同佢地傾得咁開心...D街女又對佢嗲聲嗲氣!
佢好5開心..就調轉頭走左..
嘉星發覺有D 野!就同街女講8之後跑左去追海宜
星:海宜!!!!!!!!
海宜理刀5理直行!
星:海宜!!!!!做咩牙???
海宜仍然5理!!!!!
嘉星就跑上去捉住佢..
宜:放開我牙!!(眼有淚光)
星:你做咩牙?(好溫柔咁問)
宜:你去搵番頭先D女仔啦!佢地咁性感!個樣又令啵!又嗲你!!你去搵佢地啦!!佢地先襯得你起!!!!!!> <
星:傻妹..你呷醋牙?
宜:係牙係牙!!我好呷添牙!!!!果D女仔好似睇我5到咁係咁嗲你!!!
星:哈哈!!佢地之前成日睇我跳舞識嫁!!溝過我我5受MA!
宜:咁做咩嗲你姐!我5中2牙!!你係咪好中2丫> <
星:我淨係中2比你嗲囉!!5好嬲啦!我淨係愛你咋..
宜:但係我5識嗲!
星:咁你發下小姐皮氣我刀中2姐
宜:E...人地刀5係成日發!
星:哈哈!總之最得2係你啦^^
海宜又面紅
星:E..你塊面有D野啵..
宜:下..有咩?
之後嘉星就錫左落佢個咀度...海宜就係路邊將佢既初吻比左嘉星..
佢地咀左成分幾分中先捨得分開,,,
宜:你好老土牙..扮晒野..
星:咁你刀受牙!
宜:嘻嘻..夜啦,,,番屋企囉..
星:我送你啦!
佢地手拖手離開E度啦.......
PART17

到左第2日...心妍就打電話叫文善起身啦!
善:喂
妍:文善..起左身啦?
善:係牙!!勁呢?
妍:係牙係牙!番到學校同你講D野!
善:好牙!
妍:你整晒野未牙?
善:就啦!
妍:咁你快D落樓啦!
善:落做咩?
妍:落到咪知!嘻
善:咁好啦!88
妍:88
咁文善就出左門口!佢1路心諗!5通心妍黎左接我?
仲懶神秘咁啵!HAHA..
點知佢1落到樓就見到可喬企左係度!
喬:HI
善:早晨
喬:我黎等你番學嫁..
善:點解你知我住LEE度既..
喬:心妍話比我知嫁...
善:O....
喬:行囉.....
善:好牙....
喬:尋日..對5住牙..希佢咁話你..
善:5係既...我8姐..同埋刀5關你事!
喬:你MO嬲我牙?
善:你就係為左LEE樣野突登走黎搵我嫁?
喬:係牙..我驚你嬲..
善:我地識左5係好耐之MA..我嬲5嬲刀MO所謂啦
喬:5係牙!!!!!!
文善比佢嚇左1跳!
喬:我好在乎你點對我!!
善:.............點解....
喬:因為...因為....因為我中2你!!我5係玩嫁!
善:........我諗起學校有D野做!!(跑左番去)
喬:文善!!!!!!!!(大叫佢)
之後喬就勁打比文善!!文善MO聽過佢電話.....
就咁就跑左番學......
PART18

當文善番到學校果陣!心妍佢地全部刀未番..
佢好5知點咁..佢5知應該點面對可喬!
MO錯..佢係中2令仔!佢自己刀知!而可喬跟本5單止用令仔黎形容!
簡直係所有女生既目標!但係點解佢會有咁既反應?
全因為佢心裏面有1個人!佔據左好多地位!
喬:喂..希牙?(DOWN晒)
唯:點
喬:心妍係咪係你隔離...
唯:係牙..你等陣,,
喬:5該...
妍:喂?
喬:搵左啦
妍:你同佢講咩?
喬:我最先同佢SAY SOR...之後話我中2佢.....
妍:下!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(心妍聽完LEE句,,變晒!即時5同晒!!!)
喬:做咩咁大反應@@@@@@?
希唯刀嚇左跳..
妍:你同左佢表白!!!!!!!!!!!!!?@@
喬:係............
妍:.....佢1定係拒絕你啦!
喬:...係..你又知既!
妍:...緊係啦...我番到學校再同你講啦咁...
喬:好..好牙

咁文善佢就係學校度諗下佢心入面果個..又諗下可喬..
諗諗下..佢終於喊左!!佢係學校入面個牙哥咁ARM行過見到佢喊!就坐低左..
哥:文善!!你做咩牙?有人蝦你牙??
善:5..5係...
哥:咁你做咩牙?
善:我...只係諗起D野...
哥:你又諗起佢牙?
善:5.......嗚...嗚..........
哥:你5好咁啦!!佢5值得你咁嫁!!
善:嗚...嗚......嗚...我好掛住佢牙!!我好想見佢牙你明5明牙!!!!!!!
哥:5好咁啦你...我5想見到我妹咁牙!!佢5走刀走左啦!!點解要咁對自己姐?
善:嗚..嗚..嗚.....哥..我..我應該點.....
哥:..............
PART19

可喬將佢睇到既野當晒係事實!
佢就2為佢有男朋友...所以5接受佢!
佢心情跌到落谷底!!!之後希唯同心妍就番到黎學校啦!
佢地見到可喬就行過去啦咁!!
希:喬!!
喬:HI...
妍:我同你講啦...
喬:5使講啦,,睇到晒!
妍:睇到?睇到D咩牙?
喬:放心!我5會再搵佢.....(可喬走開左)
妍:下...我5明啵.....喂....
唯:到底咩事?
心妍就將所有野話晒比希唯知...
然後佢地就去左搵文善啦....之後見到文善係度喊..
妍:文善!!!你做咩牙?
善:嗚...嗚.....
妍:牙偉..佢做咩牙..

偉即文善契哥
偉:佢諗起果條友....
妍:文善...5好咁啦.......你5開心我刀5開心嫁....(眼濕濕)
妍:嗚....嗚.....心妍..我應該點牙...
唯:喂..你5好喊啦..你5開心我條女刀5開心..我條女5開心我又5開心嫁啦..
善抬起頭:你..你條女...?
唯:係牙!
妍:我金朝就係想同你講LEE樣野...
善:真..真嫁?
妍:係牙(微笑)
偉:出晒名5中2女仔既型男同出晒名高貴既令女1齊真係大新聞啵
妍:HAHA..
偉:咁你係咪應該要開心牙,,妹?
善:55!!!(用力點頭!)
善:哈..對5住!我MO事嫁啦!
善對希講:係呢..對5住牙尋日..
唯:5關你事既!我自己燥姐..SOR!我5應該咁話你..
善:咁就化敵為友啦!
希唯笑左下!
唯:如果有人恰你你就話我知啦!你係我條女個姊妹我實幫你!你應該知晒我D野啦
善:好牙!KEE!你笑果陣咪仲令仔!做咩成日咁COOL牙!
唯:................
善:哈哈哈!5講5講!
偉+妍:笑番咪好囉!^^
妍:不過睇黎你要同1個人傾下..
善:5..我知嫁啦!
*滑块验证: