Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: 繌咪

◆◆'\\*只要係有你既地方,,我刀會去!*<<好睇到喊>.<end>

PART40

就發晒皮4咁話:可惡!!!!我5會比條8婆好過嫁!!!!!!!!!!!!!!!
其實可喬係門口聽到晒....
之後可喬入番病房...慧詩見到佢即刻轉番1個姣樣出黎...
喬:你5使再扮啦!我聽到晒!
詩:.....
喬:你咁既性格5會有人中2你嫁!
詩:你講咩牙?我知你仲愛我嫁!
喬:曾經係..但係而家我愛既5係你...
詩:咁點解你要幫我擋佢果巴?
喬:因為我係5想佢因為你LEE D人而比人罰..同埋如果佢真係打左你..你估你會算咩?
詩:....哼!原來你係為左佢...我有咩比5上佢牙?
喬:所有!
詩:我5信佢$會多得過我!仲有牙!如果我叫我DADDY 5比果單生意比你地!你估你地會點丫拿?
喬:哼...(恥笑)
詩:你...咩意C...
喬:之前..我對你刀仲有留戀...聽完LEE句之後..我覺得你真係MO得救..
我相信我DADDY寧願破產刀5會要我同你LEE D人1齊!
詩:我...
喬:算啦!由你背住我不停係出面勾仔仲要比我撞見開始...我對你已經好失望..你5改..永遠刀只會得你1個人!
你自己諗下..除左果D成日跟出跟入既隨從之外!同埋果D貪你有$而同你做朋友既人!你有MO真正既朋友牙?
詩:..我5需要朋友牙!!!!佢地只要服從我..我只要有$...我有樣..我咩刀5要!我要你番黎我身邊!!!
喬:係咩...你就係似住自己有個樣勾3搭4你係5會有真愛嫁..而我...永遠刀5會番你身邊...
講完之後..可喬就走出左LEE個病房...
詩:你1定會後悔嫁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(大叫)
可喬覺得講完LEE D野之後..佢成個人刀鬆晒...佢對李慧詩LEE個人..已經再MO愛...
佢知道自己係真心中2文善...對於慧詩最後果句野..其實佢1早預左反面之後既事..所以佢1D刀5在意..
佢而家在意既...係點TUM番文善好...可喬就上左車..叫司機送佢番學校...
另1方面...心妍佢地係咁安慰文善...敏芝仲將佢點打慧詩既野話晒比文善聽!
善:下!!你真係咁對佢牙?
芝:係牙!
妍:唉也!我錯過左1場好戲!
樂:我睇到想拍手添牙!
唯:企我隔離仲係咁話!打佢啦!8婆黎嫁!咁講!
善:哈哈!你驚5驚比人罰牙?
芝:有乜好驚!佢地夠膽對我做咩?
善:咁又係!
之後佢地大家1齊笑!
唯:你有MO嬲可喬?
善:我想知佢地既關係...
樂:睇黎等佢本人答你好D...佢番黎啦...
之後可喬埋黎...而佢地刀好識做咁走晒!
妍:文善!記住心平氣和...
善:5...
PART41

喬:文善...對5住牙...
善:你係5係中2佢?
喬:5係牙!!!!
善:咁點解你要幫佢?
喬:因為我5想你因為佢LEE D人而比人罰咋..
善:.....就係咁?
喬:係牙!!!!
善:咁你同佢咩關係?
喬:佢係我以前個女朋友....佢屋企比好多生意我地屋企...
ARM ARM開始..佢好好..好善解人意,,,
善:咁,,點解分手?
喬:果陣...佢成日刀會同我地4個行街..
善:你地4個?
喬:係牙!佢刀識嘉星..希同家樂!
善:哦!
喬:之後有1日...嘉星同我講..叫我5好同佢1齊...我問點解..原來佢走去勾嘉星...我當MO聽過...其實我1直刀知..只係5想承認LEE個事實...之後就到希唯...跟住仲係家樂...我好嬲..但係我刀忍...有1日..我打比佢..佢MO聽電話..咁我自己去行..比我撞到佢同個男仔係條街同咀..我就同佢分手..但係佢仲成日黎搵我!佢已經MO搵我1排..但係佢LEE排黎搵番我...我知道佢係好中2我...對其他人係玩玩下...但係我對佢已經MO果種感覺..
我中2既係你牙...
善:哦...咁你同佢講清楚未嫁?
喬:ARM ARM講晒...
善:佢會5會再黎搵你牙?
喬:我刀5知牙...
善:哦...
之後佢地沈默晒.......
喬:你...5嬲我啦可?
善:嬲牙!
喬:嬲咩牙@@
善:嬲你塊面比佢錫過!
講完之後文善就係可喬塊面錫左啖!
善:以後得我錫得!
可喬1時之間5知比咩反應.....
喬:我個咀刀比佢錫過...
之後可喬就錫左埋去............
文善成塊面刀紅晒....
喬:以後刀留比你錫我!
善:嘻嘻....低B仔!
傳黎左歡呼聲....
妍:睇小左場好戲而家刀算補番數啦!哈
善:咁嫁!!!!!!偷睇!!!!!!!!!!!!!(面紅)
芝:有咩所謂丫!
妍:真係令人羨慕...
唯:你羨慕牙?
之後希唯刀未等心妍答佢就咀左落去...
唯:咁咪5使羨慕囉!
之後D人又係度歡呼.........
善:真係勁牙你地!
樂:我地刀5好輸姐!
跟住佢又錫左落芝度.....
善+喬:下..你地!!!!!
樂:我地地下情左好耐LU..不過見星佢地先ARM ARM咁..5好意C公開住...
唯:估惑啦死仔!
善:芝你做咩5出聲?
芝:下..下..我..(面紅)
喬:你面紅牙?
芝:收聲!!-3-
之後大家就係度笑下笑下......
PART42

放學果陣..佢地打算拉大隊去嘉星屋企...
點知1出到去就見到嘉星企左係門口!
星:HIHI!好耐MO見啦!
喬:你刀知耐牙????咁耐刀5番!
星:HAHA!掛5掛住我呢!
唯:掛到死啦!
樂:諗住而家去你屋企點知你就黎左!
星:我地心靈相通MA!
喬:5好企係度啦!搵個地方傾啦!
星:好牙!
喬:去M記啦!
善:5好去M記啦...傷心地...(細細聲)
喬:牙牙!刀係5好去M記...去..
星:5緊要啵!我知你地驚我5開心MA!文善你講得咁大聲!
善:HA...
星:做咩咁生外咁牙?
善:我....
星:5使覺得對我5住啵..!KAKA
善:你5嬲我咩...
星:人之常情..個個見到刀會咁啦!
喬:你仲差我1拳牙!
星:係咩?5記得LU!!
傾下行下!就去左M記LU!沿途1路好多人望住我地LEE邊...因為LEE 4個男仔刀實在你太令仔啦..
嘉星金日特別搶眼添,,,因為佢著便服真係好有型!話晒佢刀係跳舞既...
喬:係呢,,你金日番學做咩?
星:緊係接你地放學啦..同埋有D野搞..
唯:搞咩牙?
星:搞退學囉!
妍:退..學?
我地聽完之後全部靜晒...
星:你地5好咁啦...我休學1年姐!
喬:點解咁突然?
星EE個星期我諗左好多野..我5想搵到1個摯愛比佢白白咁走...我決定去搵佢!1年5得既!咪2年囉!
文善聽完之後...忍5住喊左出黎...
善:嗚....嗚.........對5住對5住對5住...刀係我5好...
芝:你...5好喊啦...我...嗚......
估5到連敏芝刀喊埋!
星:你地5好咁啦..我又5係5番黎..同埋我真係MO怪過你地!其實真係5關你地事...
喬:點解你5等佢番黎?
星:因為..我5想佢將來番到黎佢帶住個男朋友番黎...我緊加5想佢係果邊學堅強...而我就係LEE度等佢..
我5想咁..我要親自去搵番佢番黎我身邊...再話比佢知..我揀佢5關第2D人事...我揀佢..係因為佢係佢...
好低B牙可?
妍:5係...海宜佢...好幸福....(眼濕濕)
希唯就攬住左心妍....
星:你地要等我番黎嫁...到時!我1定會帶住佢番黎....
唯.妍.喬.善.樂.芝:我地1定會等你地番黎!
星:去到果邊..我會4圍跳舞..1定要跳出名...跳到傳去佢耳邊...總有1日..佢會知果個係我...
喬:你幾時走?
星:我下個星期就走啦!
善:咁快!!!!!
星:係牙..佢走左半個月啦..我驚佢比人搶左!HAHA!
傾下傾下..刀夜啦...我地就走...我知道..E度咁多人既心刀同我1樣..
覺得好難受...望住嘉星既背影...真係5想佢走...
唯:星!!!!!!無論幾時!!!!!你刀係我地既好兄弟!!!!!!!
喬:我地4個5會散嫁!!!!!!!!!
樂:快D番黎牙!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
雖然係夜晚..但係我地刀知道..LEE3個男仔既眼充滿住淚水...
而嘉星MO回頭...只係比左個OK手勢我地...表示住佢會記得佢地既話...
我相信...嘉星LEE個時候刀係喊緊...
PART43

LEE幾日..嘉星刀有黎搵我地食LUNCH...接放學...
我地6個刀話LUNCH之後果2堂走堂陪佢..但係佢話5好..
佢想我地讀好D書..佢話希望佢番黎果陣..
仲可2同我地1齊升上F.5...1齊考會考...佢就係咁為朋友...
但係LEE個星期我地刀開心5黎..可能係好朋友就快要走....
不過比起海宜要走果陣..我地刀MO咁5開心...
可能LEE D就係內疚感啦...如果5係我地..佢地就5使分開...
嘉星就5使1個人走去外國...盲目咁搵海宜....
嘉星要走既事係學校傳得好快!!有好多中2嘉星既女仔日日係度喊....
我地刀5係5明白既..當初我中2既人走果陣..我刀好似佢地咁...
有D女仔更加係去搵嘉星表白...希望嘉星會為佢地而留低...
但係嘉星只係好溫柔咁微笑同佢地講.."如果你真係中2我既..就祝福我搵到我既摯愛啦"
之後果D女仔就忍5住喊左出黎...嘉星就好溫柔咁摸佢地個頭...
我記得D女仔仲話...LEE 1世刀5洗頭...............................其實D女仔既質素幾好..
可惜嘉星眼入面得海宜1個..學校亦刀出現左好多祝福團..MO錯..
LEE D團係為左祝福嘉星而出現既...嘉星既威力真係大....
平時刀5覺得1個星期係咁快過...而家1個星期..就好似1日咁..好快就到左星期日...
嘉星上機既日子........
星:刀叫你地5使黎送我啦!咪盞大家刀5捨得!
喬:咁你刀5知要去幾耐...你見你最後1面刀5得咩!
善:呸!!咩最後1面牙!!低B仔!!
喬:係係係!講錯野!
星:哈哈哈!
妍:加拿大果邊好凍嫁..我織左條頸巾比你帶!5好凍親..=]
唯:我刀未有溫暖牌啵!!
妍:你係咪咁刀要同嘉星爭?
唯:5係5係!!
星:多謝你!!^^
芝:我知你跳舞既...咁我驚你5夠鞋著...買左幾對比你...
星:嘩!!!令野黎嫁喎!
樂:我揀嫁啵!點會5知你心水先!
星:多謝晒牙..
喬:點小得我地果份先!!
善:拿!!!!知你有型!!送左5頂帽同3隻錶仲有2副眼鏡比你牙!
星:使5使咁多牙!
善:緊係要啦!!
喬:你咁貪令牙!5買多D點夠你轉牙!
星:哈哈哈!多謝...
希:比你既!
星:你...
希:我地咁好兄弟..LEE D野5好同我計!
星:但係..
希:5好多野講啦!!!!
星:多謝!!我好5捨得你地...
之後佢地7個人黎左個大擁抱...好感動...
機場MO幾遠既地方有好吵鬧既聲!佢地望晒過去...
成埋女仔係度叫:嘉星!!!!!!!!!我地等你番黎牙!!!!!!!!!你1定要番黎!!!!!!!
之後仲有人舉BANNER....好有威勢...嘉星終於忍5住喊...
星:多謝你地牙!!!!!我1定會番黎嫁!!!!!!!!!!!!!
星:我要走啦...如果5係機場騷動...
心妍第1個喊左出黎..文善佢地跟住喊...
星:你地5好咁啦...我會番黎...LEE封信..比你地..!等我走左先睇...我走啦...
LEE 6個人望住嘉星既背影...喊起黎啦...
PART44

嘉星終於走左啦...佢地刀搵左個地方坐低睇嘉星既信,,
**********************內容**********************
可喬..希唯..家樂..文善..心妍..敏芝:

好老套牙...咁樣寫信比你地...但係我真係有D野5知點講..
哈哈..你地可能仲係會覺得..係你地累到我同海宜分開,,
要我自己1個人去個陌生地方搵番佢..如果真係既!
我就真係暈比你睇!哈哈..我刀講過..真係5關你地事..
LEE D野係人見到刀會咁諗..所以5好再自責!
我個心刀會5安落!可喬!你搵到個好女朋友我好開心!
你記住要好好地對人!我識你識得最耐!可2話係青梅竹馬!
好多野你刀會幫我!我好多謝你...希唯:識左你5年..
記得果陣我地第1次見!係因為係訓左係條街度..
1個打6個!最威係你!哈哈!你好多野刀好撐我!
好多野5使我講出口你刀睇得出!我地真係心有靈犀!
你同心妍刀好似!你地察覺到1D人地5覺既野..
我知道..可以治到你既!係得佢!^^你5好比佢走!
家樂!金年中1就識你!仲記得我同你成日鬥高!鬥叻!
果陣我跳舞跳到出晒名!我嬴你!而家我追女追到去外國!
刀係我嬴你!哈哈!服未!但係我捉5實我女朋友..而你身邊有1個..
我輸左比你..你5想再輸!就好好睇住敏芝啦!文善!你係海宜個
好朋友!你對FD好好!我睇得出!記住..5好再話你係累到我地咁!
知5知牙?可喬就交比你啦!^^心妍..好多謝你幫左我咁多!
第1次見到你就知你同第2D人5同..希唯就交比你啦..
佢個人好燥底...你要忍下!^^敏芝..你刀係牙!5好再自責!
知5知牙?你要幫我睇住家樂牙!佢刀幾大男人!大家姐同大男人..
真係好想知邊個會嬴!HAHA!你地要好好咁相處...
到我番黎果陣..我要見到你地好幸福..
我會帶1份最好既禮物番黎..記住等我!^^

你地既好朋友
嘉星
睇完之後..佢地又笑又喊...佢地知道...最好既禮物就係
睇住嘉星同海宜手拖手番黎...就係最好既禮物...
佢地1定會等...等住佢地番黎.......
PART45

星期2..我地就收到嘉星既信!佢已經到左啦!
佢話果邊真係好凍!好多謝心妍條頸巾!
佢差5多1個月會寄1次信黎,,,我地刀會回番信比佢..
大家係咪好想知希唯送左D咩比嘉星呢?
係1條車時同屋企門時..真係大手筆!哈哈
嘉星走左刀2個幾月..仲未聽到佢話有海宜既消息..
但係我地LEE邊就有D 5好既消息...
李慧詩既報復出現啦..我地仲以為佢5會再搞D咩啦..
希:可喬..你而家諗住點?
喬:我刀5知...佢取消晒我地屋企既單...而家...
可喬電話響左......
喬:喂...?
N小姐:少爺..我地有救啦!
喬:咩事牙?我5明
N小姐:頭先有間公司派左個秘書黎...同我地訂晒D單!仲完全5使傾就簽約...
喬:...點..點解既?
N小姐:我刀5知牙!佢地好似有心幫我地咁
喬:咁DADDY呢?
N小姐:佢而家同緊間公司主席傾電話!
喬:間公司叫咩名..?
N小姐:好似係...鄭氏集團!
喬:鄭..N!我等陣再搵你!
N小姐:係既少爺!
唯:喬!咩事?
喬:我地公司有救!有間公司幫我地訂晒李慧詩佢地5要既單!
唯:咩公司咁好??佢地好似擺明黎幫你!
喬:你跟住我黎就知!
之後可喬就衝左上去F.4...佢就見到果個救星...
喬:心妍!!!
妍:咩事?(微笑)
喬:多謝你..
妍:多謝咩^^?
喬:多謝你幫左我地...
唯:果..果個恩人...5通係?
喬:係!!係你女朋友
妍:5使多謝我既!我只係向我DADDY講下..應5應承刀要睇佢^^而且你係文善男朋友..我點可2 5幫你!
喬:多謝你!
妍:5好再多謝啦!你只要好好對文善就得啦^^
喬:我1定會!^^
就係咁..李慧詩既報復...撤撤底底咁失敗左...
當然..佢5會甘心...
PART46

係加拿大既嘉星.......佢而家日日會係學校番半日學..
下午佢就會去番工...到左夜小小...就會同佢係加拿大識既朋友跳舞...
1跳就跳到好夜...日日刀係咁..基乎MO乜點抖...佢係果邊..
刀好得D外國女仔歡迎...日日為佢整飯盒既有..
日日去佢跳舞既地方搵佢又有..日日去佢番工果度睇佢既刀有..
真係可以話魅力沒擋...雖然佢日日見到好多女仔係佢身邊日日咁轉..
但係佢始終見5到佢最想見果個....E 1晚..佢同佢朋友跳完舞..就坐係度傾下計..
*注:英文
星:唉..仲係搵5到..刀3個月...
FD1:係啵..我同你識果日..你刀係話搵緊1個人..係邊個黎?
星:佢係我女朋友..不過佢離開左我...
FD2:到底係點牙?
之後嘉星就將成件事講晒比佢知..
FD1..2:WOOOO!你真在係太好啦!!LEE個女仔有你咁好男朋友!
星:可能啦....而家我可以做既野..就係係度等佢出現..
FD2:你有MO佢既相牙?
星:MO...丫!有1張!(就係比細梅影左果張)
之後佢地就傳黎傳去睇...
FD3:HEY..LEE個...
星:你見過佢??????@@
FD3:係牙!!!因為1睇就知佢係外地黎!而且仲幾可愛..所以我就記得..而且...
星:而且咩牙???
FD3:而且佢睇住我地跳舞...睇睇下..佢就喊啦...
星:...佢...喊....
嘉星聽到佢喊..佢覺得好心痛..但係佢刀好開心...最小佢知道..海宜仍然係中2佢!
FD1:HEY..你MO野?
星:MO野牙!咁我更加要比心機..佢有可能會再黎!
FD1:放心啦!你始終會搵到佢!!
星:5!^^
FD1.2.3:我地會幫你傳開去嫁!!!放心啦!!
星:多謝你地!!!
另1方面..慧詩既報復失敗佢..佢好5甘心....
佢決定左...再進行另1次既報復.........
PART47

另1方面..慧詩既報復失敗佢..佢好5甘心....
佢決定左...再進行另1次既報復.........
LEE1日..可喬MO番學...而文善就係收到1個信息...
內容:
文善...放學之後係學校後面果個公園等!
善:哈哈!實係可喬啦!
好快就到左放學....
妍:文善!同5同我地去街牙
善:5去啦!
唯:你番歸牙?
善:5係!我去約會!
芝:約咩會?
善:有人約左我囉!
樂:實係可喬啦!
善:嘻嘻!5同你地講!而家要去公園啦!再見!*V*
妍:哈哈..BIBI
之後文善就好開心咁行去公園啦...
去到公園之後..文善就係度等...之後佢聽到有腳步聲..
佢就望過去啦..........點知.....
善:...點..解係你
詩:好好奇咩?我搵你黎...點會5係我?
善:你...
文善好驚..因為佢眼前LEE個慧詩..5再係之前有自信有美貌既慧詩..
而有1個頹廢....不修邊幅既慧詩.....
另1方面..希唯收到可喬既電話.....
喬:喂!希牙?你知5知文善去左邊?
唯:下!?你5係去左搵佢咩?
喬:MO牙!我金日5知醒刀MO番學!
唯:但係佢話你約左佢既!
喬:下!!!!!去邊牙?
唯:佢MO講牙!淨係話咩公園咋!
喬:我諗我知邊個做...
唯:5好講咁多!我地而家分頭搵!
喬:K
之後希唯就叫晒心妍佢地分頭去公園搵文善...
番番黎公園LEE邊....
詩:你好驚我咩....
善:可喬呢?
詩:我點會叫佢黎牙...我點會比佢見到我而家LEE個樣牙...
善:你到底想點?
詩:我想點..?我得5到既野!!我刀5會比你得到!!!!!!!
之後慧擺就拎左把刀出來...
善:你係咪癲嫁???????你要坐監嫁!!
詩:我5理!!!既然可喬5要我!!!!我坐監刀MO所謂...我屋企已經5同左...5再有錢...
果次打算累到可喬佢屋企破產...點知計錯左條數...5記得左仲有個鄭氏大小姐....
之後...因為果單野...MO貸交....仲比人查...而家..哈哈哈..乜刀MO!!!而家我咩刀5在乎!!!!!
之後慧詩就拎住把刀衝向文善!文善就不斷跑不斷跑!!!!!!跑到出馬路果陣...
突然之間"砰"1聲.......................................
PART48

果1下聲響...就係慧詩比車撞到飛開既聲...
個司機竟然理刀5理就走左...文善見到LEE度..佢呆左坐係度..
成個人震晒......突然之間有人大叫佢..
喬:文善!!!!!!!!!
之後可喬就跑向佢度攬住佢!
喬:點解..會咁?
善:我..嗚..我好...好驚...
喬:5使驚!我報左警先!
MO幾耐...警察就黎左!之後希唯佢地刀黎晒!
妍:文善!!
善:心妍> <(喊)
唯:咩事?
喬:我刀5知..等佢靜下先再講..
唯:5..
之後文善就要去落口供..
善:可喬...
喬:放心..我係出面等你!
之後就係文善面上錫左啖..
10幾分鐘之後!文善就出番你!
警察:5該晒你!我地要再調查!你使5使入院險查下?
善:5使....
警察:而家D細路女真係狠..
之後文善佢地就搵個地方坐低左..就開始講番果件事..
妍:成件事係點嫁?
之後文善就將成件事講晒出黎...之後佢又忍5住喊...
可喬即刻攬住佢...
喬:放心啦..過左去..MO事嫁啦
之後過左幾日...警察就去左學校搵文善..
警察:溫文善小姐..李慧詩佢已經認晒...你起5起訴佢?
善:我可5可2去探佢?
警察:下..咁..可2既!我地幫你辦手續!
過左1陣!
警察:你可以入去啦...
之後可喬同文善1齊入去..而心妍佢地就係出面等佢..
善:HI..
詩:哼..你地仲黎做咩..你開心啦..比可喬見到我而家咁既樣..5死仲有咩用..
善:你番轉頭啦...
詩:我番5到轉頭..太遲啦?
喬:你仲有等改嫁!
詩:我腳刀MO埋啦!!!!!!!我仲可2點牙????
善:5好再錯啦...
詩:我最錯既..就係中2左可喬...你地走啦...我5想見到你地..我更加5想比可喬見到而家既我...走啦..5好可憐我..
喬:咁我地走啦....
詩:可喬..你有MO愛過我..?
喬:....有..不過係以前既你...
詩:但係..我地邊個..刀5可能再番番去以前...任何1個人..做錯左野刀5可能再補救...我會永遠記得..我地以前開心既日子..
喬:....而家講LEE D..仲有咩用..
詩:可喬...你記住我LEE句就夠..我永遠愛你..
之後慧詩流左滴眼淚出黎.....而可喬佢地刀走左..
善:我第1次見到咁既慧詩..
喬:佢以前講過..佢...!!!!!!!
之後可喬即刻跑番入病房....見到既只係...
PART49

之後可喬即刻跑番入病房....
見到既只係比血包圍住既慧詩面MO血色咁訓左係床度...
佢在叫醫生..但係已經MO用...慧詩既雙眼永遠只會緊緊閉上..
5會再有打開既1日......
善:可喬..你5好咁啦..
喬:點解佢要咁傻...
唯:或者對佢黎講..咁係最好既解脫...
喬:可能啦...
善:係呢,,你點知佢..
喬:因為我記得,,佢以前曾經同我講過..佢5會係我面野流1滴眼淚..
佢話過..除非佢要死..先會對我流眼淚...到我諗番起..已經太遲..
芝:佢金次...應該會得到所有人既原諒..
善:其實你5使5開心..可能佢而家仲開心..
喬:點解?
善:因為我見到佢面上..死果時係笑住..
喬:唉........LEE排太多野發生...慧詩講得ARM..所有野..刀5可2番番去以前...
樂:所以我地就要創造更好既未來!XDD
喬:係既..^^
唯:好啦!!金晚我地就玩盡佢!!
喬:好!!!!!!!!!!!
另1面!海宜係果邊生活得好好!但係佢心入面有1個位...係任何人刀MO可能填補到..
有1日..佢身邊D同學係度傾計...
*注:英文
同學A:喂喂!你男朋友LEE排點牙?
同學B:佢成日痴埋班友囉!又話跳舞又LEE又6
同學C:講起跳舞聽講A區有個跳BREAKING既男仔好令仔既!
同學A:係牙係牙!聽講佢搵緊1個女仔啵!
同學B:仲有牙!佢跳得好勁!個樣又勁正!
同學C:不如我地金晚去睇下囉!
同學A:海宜你去5去牙?
宜:5去啦..
同學B:去啦去啦!你黎左幾個月刀未同我地出去玩過!
同學C:係啦!
宜:咁..好啦!
同學A:好啦!咁金晚7點係番中央等!
宜:OK...
好快就到左夜晚7點啦...之後佢地幾個女仔就去左A區睇果個令仔啦..
但係海宜就心不在焉...緊係啦..對佢黎講..乜野令仔刀MO用..
佢心入面覺得嘉星1個係最令仔...
同學A:係邊呢..係度牙係度牙!!!!!!
同學BEE度有9成女仔刀係黎睇佢嫁啦!
同學C:海宜你睇下!!!
之後海宜就望下啦...佢見到果個大家所講既令仔就係嘉星!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PART50

之後海宜佢眼刀定埋....
同學C:係咪令仔到你刀呆左牙?
同學A:海宜!!你做咩牙??
海宜D同學緊係呆左啦...
因為海宜眼入面既淚水已經好5聽話咁不停流出黎
宜:星....
同學A:你係咪對佢1見中情牙??5使喊啵..
宜:嘉星!!!!!!!!!!!!!!!!!!!劉嘉星!!!!!!!!!!!!!!!
之後所以睇跳舞既人刀望晒過去!因為海宜係用中文叫嘉星個名!
在場可2話得嘉星先識聽!嘉星聽到即刻呆左..
之後佢就慢慢抬頭望住海宜果邊....
望到過去就見到成面眼淚既海宜望住佢...
星:我...終於刀搵到你...
宜:你...你特登咁遠...走果黎LEE邊....搵我?
星:緊係啦!
宜:點..點解?
之後嘉星就慢慢行過去海宜度.....
星:我黎LEE度..係要話比你知!我真正中2既人係你!5係因為其他人!我愛你..係因為你係你!
你係陳海宜!所以我愛你!LEE身LEE世..我刀愛你...陳海宜同學!^^
宜:你真係好蠢牙!!!!!(大喊)點解....點解5等我番黎喎!!!!!!!!!
之後嘉星就攬住佢...
星:我等5到...我好驚...驚你會帶住個外國人番黎..所以我真係5想...我要快D搵到你!
宜:嗚嗚嗚!!咁如果你搵我5到咁點算丫????你有咩事咁我點牙!
星:搵你5到!我就會1直留係度!直至搵到你!我5會有事嫁!我仲要照顧你1世...你仲願5願2比機會我?
宜:嗚嗚嗚!比咩喎比!!我地刀MO分過手!!!!!>/\<
星:你真係...好得2...
之後佢地就係眾人眼光之下....錫左最長既1個KISS!!!!
而其他人刀係旁邊為佢地鼓掌.......
LEE件事之後好耐.......
喬:死仔星...成半年MO寄過信番黎...刀5知佢點...
善:我刀好掛住佢...
芝:你應該5會有咩事牙???
樂:5係掛...5好嚇我啵...
妍:嘻嘻...我諗..
唯:佢應該搵到海宜啦!!!!^^
喬:點..解??
唯:你地睇下出面!
望出去就見到海宜同嘉星手拖手咁企左係度...之後佢地就衝晒出去!
喬:你地番黎啦!!!!!!點解5話比我地知!??
善:我好掛住你地牙!!嗚嗚(喊)
唯:你終於刀得左啦!=]
星:係牙!^^
妍:恭喜你地!^^
芝:星你...好似令仔左好多!
星:係咩!哈哈!
宜:你5知咋!佢係果邊幾多女仔等佢牙!行出街D人望到佢實!我刀覺得5知點咁!XD
星:邊有咁誇牙!!
樂:5好講咁多啦!咁耐MO見5玩盡佢點得!!!
喬:緊係啦!!!!!!!
之後佢地就去左BBQ!
善:不如我地8個1齊影張大合照@@
喬:好牙!!!
宜:小姐5該可5可2幫我地影張相牙?
路人:好牙!!!!1~~~~2~~~3~~~!
?嚓!?嚓!
善EE張相!我地以後刀1定要隨身帶住牙!
各位:緊係啦!!!!!
哈哈..好幸福咁...嘉星用左幾個月時間就搵到海宜...佢地終於刀番番黎LEE個屬於佢地既地方!
同LEE6個好朋友...再1齊...做最令人羨慕既4對戀人....
PART51(大結局)

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
劇場版
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

{{全故事完}}

好长~~眼都花埋·~~
[em01] [em01] 。。多谢。。支持

gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
[em01] [em01] gcgc
多謝大家支持   但請不要灌水~~
gc........................_
*滑块验证: