Ee23时尚网

登记注册
搜索

·留給自己的一個回忆、

今日..写下关于自己噶感情生活..当比自己一个回忆..提醒自己已成为过去..好好珍惜今天!   

我叫做啊唲。今年都23岁了.我经历咗好多好多噶野.好多好多噶挫折..我唸无几多个女仔
有我咁傻噶了..我觉得自己依家有D精神病..5知我噶并请会唔会仲加严重.但系我好想
写返次日记.为自己留返段记忆就算5.我都想诉下苦..或者无人会睇..不过起码如果我
写完.个心一定舒服咗好多..埋藏我心入面已经7年噶5开心…!

其实正常噶时候,我都好正常噶..但系一到5正常噶时候..我唸无人顶得顺我D脾气..讲真.
脾气真系差到无人同噶了..唔知几时开始我变成咁囖!可能因为对自己无自信啦..本身以前我对我样貌都好有信心噶..以前真系有好多好多人追我..而且我中意噶男仔..无一个唔系爱我爱
到要死既…5知几时开始..我无晒自信,我觉得自己又肥又矮..我觉得自己好邋蹋我可以话留系呢个世界上已经多余噶了….今日上班好无聊.所以睇咗一篇文章..<原来我只系一个妓女>呢篇野相信大家都睇过..我觉得自己同佢好似可能佢仲比我要好添..!

我从十六岁开始拍拖..十七岁噶时候因为比朋友笑我系处女..所以就同咗我噶第一个男朋友发生咗关系..当时觉得好开心.因为5使比人笑啦记得嗰日仲系天台度发生噶添..记忆都模糊晒了正系记得个男仔好中意好中意我..佢同咗我一起一年几..我哋先发生关系既佢好锡我..我当时都好爱佢..佢无乜钱.但系啊妈一日会比十蚊鸡佢..佢因为无钱.所以拿咗交学费噶钱来用..就无去到读书了!K人一直都唔知所以佢每日就系我间学校出面噶机室打机..
用三蚊机币等到中午之后接我放学之后.比五蚊鸡我买饭盒吃..佢自己当然无钱买喇..仲要呃我话5饿..我每次都会同佢一起吃呢个饭盒既..之后下午..佢就用省返噶2..打机等我放学..佢每日都会送我返屋K..车钱肯定系我比啦.因为佢嗰十蚊已经用晒了….初开始我都唔知噶…..有一日..我返到屋K之后好耐好耐佢都无比电话我我以为咩事啦米打电话比佢囖..
..你系边啊? ‘
我行紧返屋K
,?点解依家都没到屋K?”
“…………无咩啊!车迟咗啊嘛
之后听佢D朋友讲返我先知道原来佢从华强北一直行返去水库….原来几乎每日都系咁
我同佢一起一年几了后来识到一个住我屋K附近..但系成日出去蒲噶男人(A!)…呢个男人个真名我依家都唔记得咗了.因为以前都系叫花名既佢屋KD成日都出去玩..当然.最后我同咗呢个男人一起..放弃咗一个好爱我既..!当时系点识呢个男噶呢..我以前成日上聊天室噶..当时好IN..所以玩到几乎好多人都识得我..自自然然..人哋就当咗我蒲妹喇.!嗰时..识咗一个所谓噶大佬!叫佢S..(因为如果讲个名出来,或者依家都有人识佢…)嗰日星期日.佢无拉拉叫我出去见佢..我肯定好激动啦..因为当时仲细..可以识个大佬喔.好威噶了!所以我即刻化妆穿衫出去稳佢….去到见面地方..就有一个几型仔噶男仔.当时我以为佢就系S..

.(因为如果讲个名出来,或者依家都有人识佢…)嗰日星期日.佢无拉拉叫我出去见佢..我肯定好激动啦..因为当时仲细..可以识个大佬喔.好威噶了!所以我即刻化妆穿衫出去稳佢….去到见面地方..就有一个几型仔噶男仔.当时我以为佢就系S..
原来系佢D靓仔来既!...佢就系住我屋附近噶A当时佢话要返屋K拿野..叫我陪埋佢..
我话好,反正附近….之后我哋走咗佢带咗我上佢屋K..但系我无入去.我话:你去拿野啦..我系度等你
一起入去啦..5惊喔
我当时就好惊..死都无入去..之后佢拉咗我上三十二楼上面无人好静噶!佢就开始话叫我同佢发生关系我当然唔肯啦..我话我有男朋友噶喇..你唔好乱来不过佢死都要!最后都系见我唔肯佢对住墙度打咗飞机….!

后来S打电话来问点解咁耐没返…A先同我一起返返去!最后我都因为唔开心..所以返咗屋K! 我走之前A拿咗我噶电话号码…!呢件事我无话比我男朋友知第二日返学..A发信比我.话同我倾计..
我好挂住你啊.你有无挂住我啊.寻日点解咁早返去喔
我话你唔好玩啦...5中意同人开呢D玩笑噶!”
我都无开玩笑我寻日见到你就已经好中意你喇你做我女朋友啊
佢好直接搞到我完全唔知复咩好..最后无复到!继续上课…..
A每日都会发信息稳我我成日都偷删晒D信息..惊我男朋友见到噶但系可惜有一日中午.终于比我男朋友发现咗其实佢呢排都觉得我怪怪哋.成日古古怪怪噶喇… “原来你识咗第二个,你为咗佢成日要上网噶?”
“5系啊你无乱唸啦..我哋朋友来噶咋…”后来一直我哋都无讲野佢依然将我送返学校..但系嗰晚佢无等我放学.无送我返屋K….
我反而觉得咁样舒服咗….因为A成日稳我噶关系….我开始厌倦我男朋友我觉得佢实在太穷我好辛苦其实我系唔想佢再咁辛苦.宁愿自己唔吃饭都要比钱我吃….我慢慢开始成日见A….佢买咗只狗仔比我.我好开心好开心但系我真系无唸住要同我条仔分手而去同佢一起噶我纯粹当朋友噶咋….而我条仔知道我放学要去A度睇狗..仲送我过去… “你自己小心D..点都好..佢男仔来噶
无事噶.放心啦..我睇完狗即刻返屋K”
佢望住我走噶背影....我确一D都无回头望佢当然嗰日当然无事..我只系睇只狗.之后就返屋K……到咗夜晚…A打电话比我话叫我同男朋友分手同佢一起我话无可能噶...佢就话叫我再去佢屋K…佢流咗好多血….我当时吓亲..我以为发生咗咩事即可就跑去佢度
入咗佢房..见到佢只手刻咗一个好大只噶怡字…..好大只真系好大只….我吓傻咗..因为D血仲系咁流系咁流….佢用墨水之类噶野刻上去噶听讲咁样系一世噶了我当时又惊又开心..我喊咗..佢揽住我.. “5好喊啦我真系好想你同我一起噶…”我点咗点头….决定同我男朋友分手………我男朋友知道之后..简直就傻咗系咁喊跪系地下叫我比多次机会佢我都已经喊到眼都肿晒了….但系最后选择都系A……我发觉自己当时好残忍啊!
我同A都系拍咗一年几拖每一次佢同我发生关系..都无带套套佢教我..只要起身跳下就无事噶了我信佢点知..非常之唔好采我有咗!当时好惊好惊….佢问朋友借咗二千蚊带我去医院….我仲记得系嗰间专门帮人楼BB噶流花医院添….A一直陪住我等我半个钟之后佢陪我返屋K休息..一路都好锡我….我哋只狗叫做囡囡佢系爸爸我系妈妈….A系佢老豆公司帮手噶手机铺嗰D….我每日放学都会去接埋佢落班再一起行返屋K…嗰段时间..我觉得好幸福….!都唔记得因咩事我同佢冷战咗二个月其实我以前都几花心下噶成日同呢个男仔玩同嗰个男仔玩仲有网恋添….所以我发觉我自己都几似鸡婆!!
我落咗BB之后从来都无补过身..其实系因为我根本唔识呢D又继续同佢发生关系..所以个身体一直都好虚弱…..我网度有个啊哥….叫明少有一日我去东门M3打机..撞到个朋友文文佢话我听,明少都系入面打机啊….咁我米同佢一起见下囖….后来大家见到倾咗几句.就话去饮野话介绍佢大佬比我识我肯定话好啦!哈哈….
后来去到牛排城….见到佢D大佬….我哋几个就好似好熟咁..有讲有笑….咁啱嗰时我条仔打来其实我同A都冷战咗好耐平时都好少倾电话噶了….
你系边啊?”
同朋友饮野啊
D返去啦
知啦..88”
几句说话就收咗线喇…..跟住明少个大佬就问我你条仔啊?咁冷淡既?”
系吖….就分手噶了
当时都唔知到底仲爱唔爱A因为我同A以前都成日出去玩噶我噶玩只系同朋友饮野喈佢就5同了成日HI….我时不时都听到DF同我讲.. “今晚你条仔又揽住条女啦…”
我其实都已经无晒感觉了因为麻木咗…!嗰晚返到屋K…..明少个大佬就发信息比我意思又系想媾我….我无应承佢讲咗句好好笑噶野… “你系米嫌我老啊?”
其实讲真..我真系嫌佢大囖….佢比我大五年..叫做啊聪….啊聪都系晚晚黑稳我成日又会扎车去学校接我之后同我去吃饭啊聪好有钱松岗本地人….我当时可能就系因为呢样野..慢慢咁觉得有钱噶男人几好….就开始对佢有FEEL自自然然我哋一起咗
而我条仔我系QQ度留咗段话比佢讲咗分手….之后佢消失咗我都稳唔到佢后来先知原来佢去咗散心…..去咗好远噶地方行下….二个星期之后先返!不过我哋再无联络…..
除咗佢挂住囡囡噶时候…….
我发觉我好中意啊聪…从来都没试过咁中意一个人…..我咩都肯为佢….有时夜晚十一点几…佢突然打电话来话想见到我…我即刻搭的士过松岗….当时先高中…我真系无去过咁远咁乱噶地方..但系为咗见佢…我飞咗过去….上咗佢度…做爱! 之后佢话饿…我哋就出咗去吃宵夜….跟住佢话佢要打机….我问佢可唔可以陪多我一阵?我阵间仲要返屋K.听日要返学…佢话叫明少陪我..之后就走咗….我上佢度拿返个带….佢台上面放咗好多钱….我觉得佢系度试我会唔会偷佢钱囖……我无嬲到…叫咗明少送我去搭的士……我就用咗二个钟搭的过去同佢做爱..吃咗个饭..又搭返2个钟返深圳…..当时仲觉得好甜噶…可以见到面….依家唸返…觉得自己白痴添!有一晚…佢叫我落本色…我米去囖…玩到都已经成三点了….之后就系附近噶酒店开房….佢话佢一饮酒就呕血…其实我觉得饮多咗喈….主要目的都系想开房做爱喈….第二日早上..佢话去太阳买戒指…我其实以为讲笑噶…点知原来真噶喔…佢买咗只细细噶钻石戒指比我…当时帮我戴起身…我开心到晕….我以为呢个男人好爱我..会一世陪住我添…我返到屋K仲比啊妈睇…啊妈都好中意佢噶…因为我成日饮完酒…佢都会打电话来我度…..叫我妈冲D茶比我解酒….好关心我..!可惜好景不长啊….我哋先一2个月…咁啱就差唔多到情人节…..情人节噶前2日..佢仲话.. “你乖乖哋系屋K等我…我情人节嗰晚会稳你出去吃饭” 我好开心咁话 “好啊…我等你”无唸到..呢个系最后一个电话….
214呢日我扮得好靓..等佢电话….手机信息响..我即刻拿来睇……啊聪发比我噶睇到内容之后我喊咗出来…. “我哋分手啦你去同第二个男人过情人节啦
我当时莫名其妙..点解咁讲我发信息去问可惜佢话我哋无可能……我当时真系傻咗….原来爱情系咁儿戏噶….以为自己爱人哋人哋就会爱返自己男人始终系男人话散就散过咗好耐..我终于从朋友度听返来一个消息..先原来当初啊聪点解会同我分手
原来啊聪已经结咗婚,有老婆噶了而且老婆仲有咗七个月BB….5得同我一起二个月啦..因为老婆准备要生可能因为需要所以稳咗我解决我无嬲因为我好爱佢!从此我无晒佢消息….我每日都喊觉得自己可能花心噶报应….以前好好噶男朋友我放弃咗依家到我比人玩了….
我一直无忘记过呢个男人三年我依然无忘记….但系呢三年入面我好颓废….我变到好得人惊呢三年入面我同过几个男人一起但都只系消磨时间对佢哋根本一D爱都无只系当时开心米一起囖!我成日饮酒….依然比人话我蒲妹其实我根本无HI过野吃烟都唔识只系见人哋拿住支烟几型..我又跟住拿返支吃几淡就等支烟慢慢烧晒….我都习惯咗比人话我系老泥妹噶了虽然听到好唔开心但系又有咩所谓因为我自己都觉得自己系….我同一个唔爱噶男人可以日日都搞野中午又搞.晚上又搞….好啦搞出事了我又有咗….我根本无晒嗰种后悔感因为我完全觉得男人系废噶正系识得同我上床….无閪叼使死咩….下一世..如果比我选择我依然会做返女人我一定要好好惩罚你哋….
我无叫个男仔陪我去医院….因为我唔使人哋可怜我我都唔值得可怜….如果5系因为唔舍得啊爸啊妈我唸..我死咗好耐了!
我因为BB落得唔干净..所以要打一支叫咩催产素噶针呢支针好痛但系都无我心咁痛我痛恨所有男人我对男人完全无晒信任..知道依家都系嗰时开始我脾气开始好燥见边个唔顺眼就闹边个对住D男朋友仲加劲简直闹到佢哋猪狗都不如其实我知我已经有病….我心有病我开始失眠成个月可以一分钟都唔训我晚晚玩泡泡堂入面仲有几个老公添呢三年来..我伤害咗唔少对我好噶男人….都伤害咗自己….
嗰晚….泡泡堂入面有个叫ROY既男仔出现…5知点解我好憎佢因为觉得佢讲野好办野..
之后就同佢吵起上来….系我无意中比电话其他人噶时候比佢见到咗
佢打电话来我一估就估到系佢….我哋开始倾计..不过无再吵架反而因为佢技术好..我对佢有一种特别感觉….其实好多女人话结婚我听到呢个此都觉得反感结婚做咩?又米系离婚既男人就算依家对你几好有一日一定会中意其他人..背叛你既咁又何必咁认真呢?何必信呢D男人噶甜言蜜语呢?咩爱….我都唔知乜野来既….?笑死人…..
除咗系泡泡堂到识咗ROY之外.仲识咗唔少女仔佢哋都比我细..而且比我窜添不过大家相处得几好..我反而觉得单身系一件好事….以前我出街永远都系一大班女仔黑衫黑裤..成个黑社会咁我真系几窜噶!哈哈….唸返都觉得好笑啊幼稚噶童年!
之后有一日….我约埋泡泡堂入面D女仔一起去见啊ROY….跟住去佢度过夜佢仲有一个F…就同另外一个女仔同房..我就同啊ROY一起当时我坚持要自己训所以佢就出客厅训当晚..我哋无发生任何野…..其实之前每次做爱..我都好怕丑咁其实我系觉得自己好似鸡….好丢假….接受唔到自己喈..所以我觉得做爱系好呕心噶一件事…D男人无论钟唔中意都好….只要关埋灯就咁一晚….5系想话个个男人都唔好既….只系我遇到噶所有都唔好喈…!好噶自己唔识珍惜….所以上天咪比晒D差男人我囖!应该既……
之后我同ROY见面次数越来越多后来都系上咗床做咗佢条女我唔知佢真中意我定假中意我但系佢屋K人就好中意我….而且都成日叫我哋结婚添….我话唔想喈….无几耐我又伤害咗我自己噶身体了我再次有咗其实我从第一次落BB开始..我已经好接受唔到自己噶了我觉得自己好邋蹋啊我将呢种痛苦一直埋系心度导致我变到精神有问题疑神疑鬼…..少少事..我都可以觉得个男人背叛我….我觉得自己已经唔会在有人爱我噶了..因为我落咗三个BB无人会要一个咁堕落犯贱噶女人噶….所以我就仲家堕落我觉得对唔住屋K对唔住我BB…..我唔敢去爱人哋都唔会再有男人爱我..我每次拍拖都会先将我噶呢D事话比佢哋听..因为我好惊等佢哋知道咗噶话会点睇我!我开始好自卑….我出街唔敢抬起头….我发觉我连镜都唔想照我个样好似系黑色噶魔鬼其实如果话写<原来我只系一个妓女>噶呢个女仔系妓女,..我觉得我自己仲加似……我唸我同呢个女仔应该可以做到好朋友!后来我同ROY分咗手..原因..我有咗我唔需要人哋负责我宁愿自己承受痛苦…..!
后来….我上咗大学识到一班好好噶朋友我就打算重新做人..重新来过….我将电话换咗唸住断绝晒以前D人噶关系…..过返正常人噶生活….但系点知比我遇到一个我好憎佢佢又好憎我噶啊平佢都系出来玩既仲成日唱我..讲我坏话无噶事成日都比佢讲到好似真噶咁所以大家先话我系蒲妹顶佢个废啊!仲要同班….肯定又唱衰我了!
无估错….佢同班度D男仔都讲晒我以前噶野仲要无事生非…….话我比人轮奸过..搞到我依家连识朋友都唔敢惊人睇唔起我….!但系班度有个叫5条噶男仔….无排斥过我仲成日稳我倾计….我好开心佢无理到D谣言..肯同我做朋友….因为佢实在太好了所以我开始慢慢中意咗佢忘记咗啊聪….
我同5条每晚都会出去行超市..买好多好多噶野吃虽然佢都好穷不过我一D都无介意过我脾气好差..但系佢每次都忍我重来无发过我脾气….佢望一眼女仔我就会发好大脾气简直就颠噶咁我嬲到返咗宿舍佢就一路跟住我后面.唔敢惹我等我上咗去.佢就系咁发信息比我一发就几十条… “老婆对唔住啊..唔好嬲啦..我以后唔会望噶啦..”
老婆你理下我啦..我好担心你啊
老婆求下你采我啦..” …………………………………………………………..
我一直都无理过佢….电话信息我都无复佢担心我就稳我宿舍噶人但系都比我拒绝听之后佢会稳隔离房噶人稳我以为我唔知….佢对我真系好到+01!5明自己点解可以咁对佢…..我哋日日都见面去佢屋K无洗过碗唯一洗咗一次佢屋K人就紧张到拿支护手霜比我…..….好锡我啊!无论我点发脾气….佢都迁就我….发觉世界上应该无男人有佢咁劲噶了……..有一次我发烧佢没落课就跑去稳粥比我吃…..搞到自己中午无吃饭仲有一次我话我啊妈帮我买错咗支粉底….佢就用中午噶时间飞去东门帮我买…..个个都话我哋唔趁因为佢好样衰不过我唔觉因为我从来唔睇样既…!.!
我每日定时8点钟冲好凉就会上床等佢电话….一倾就晚上十二点一点….都唔知有乜咁好倾….就系唔想收线….咁样噶日子持续咗8个月….突然有一晚佢同我讲分手我好奇怪到底发生咗咩事
点解要分手啊?”
我觉得好辛苦啊我无晒自由晚晚都要陪你…”
咁我最多唔同你倾电话啊我唔发脾气好无?唔好分手啦…”
对唔住我哋算数啦…”
我喊到收唔到声….我脑一片空白….我一直系度讲..5可以分手噶我改..我乜都肯改求佢比多次机会我….
最后佢都比多咗次机会我….但系嗰种感情已经唔系度了我无再发脾气千衣百顺….我以为咁样可以一直落去….又一年噶情人节了…..我今年为咗佢新买咗D衫同裙….成套白色成个天使咁街度好多人望我啊!好开心我相信佢都会觉得我好靓噶…..嗰晚..我去咗佢约噶地方等我一直唸…5知佢会送咩礼物比我呢….好期待结果佢来咗..但系手度乜都无佢话我无钱啊..送唔到礼物比你,我明年补返啊”….虽然我有D失落但系可以同佢一起过我都已经好开心噶喇…..
佢带咗我上山顶仲吓我话呢度死过人成日晚上听到女人喊声….我当时都几惊噶….系咁话走…….佢就话行多阵先啦….我就一路拖住佢行
黑黑噶山上面我突然见到前面有D….行近原来佢系山顶噶亭仔度整咗个爱心蜡烛….不过有一半已经比风吹熄咗….之后佢话!整咗成个下昼…..无晒!
我就安慰佢… “5紧要啦..我好开心啊…”跟住佢叫我转个面等一阵我话又做咩啊!搞搞阵….过咗十几秒佢叫我转返过去….我一睇好大扎噶金沙花啊….当时就傻咗了我咁大个女都没试过收咁大扎花噶……锡咗佢一淡
老公我爱你啊”……佢都笑笑口话我都爱你”…………….对于我来讲我一个咁噶女仔都有人爱….真系好感动….我同自己讲..我一定要做返个好女仔我要改变!嗰晚我好幸福….好幸福……但系当我好爱呢个男人噶时候点解总系要分手噶呢?佢又同我讲咗次分手….我真系唔想无咗佢噶…..但系佢连稳都唔比我稳到当时放假我系佢屋K楼下等咗好耐等到凌晨我叫佢落来佢都无落嗰时过紧年….D细蚊仔玩得好开心我个心就痛到无发形容….
.嗰晚之后。我知道已经无可能了..但系我依然日日发信息比佢..但系换返来一句说话: “如果你再稳我..我就退学”我无唸到居然有人会咁绝噶..话散就散既?话唔爱就唔爱噶喇?
后来..我日日都出去饮酒..日日都稳D朋友陪我…完全堕落晒!
呢个时候..出现咗第二个男仔..佢好高,叫咗安仔….安仔对我又系非常之好..我想要咩.佢都会买比我…所以我噶伤口开始慢慢复原..我中意吃生豪..佢晚晚都会开车过来车埋我同啊妈一起去梅林吃..啊妈都好中意呢个男仔..不过老豆就唔多中意了!同安仔一起虽然得几个月..不过好似一起咗好耐咁..因为我哋自己出去租屋住…买咗好多家具..同埋日日玩煮饭仔…有时放学..我如果唔系宿舍训.就会返去同佢住!都几SWEET噶….佢好高!一米八几..所以我成日都坐佢博头度…好细以前细蚊仔咁…骑住行来行去…仲成日拿只臭脚系佢块面度摸..哈哈..
佢脾气好好噶…可以话系一个绝种好男人啊!但系个心始终没忘记到以前嗰个啊…..唸返起..我好似中意过好多人…但系又好似无讲得咁中意….好多野后悔咗…如果可以重新来过就好了…到依家..我都无再有过BB…我知道我已经无得生了….我真系好自卑..所以我开始选择咗玩…我唔希望人哋对我有感情..到时比唔到人哋一个幸福噶家庭….所以我5想再认真拍拖..费事累咗其他好男人啊!咁啱…呢个时候,安仔出咗事…比派出所拉咗!嗰段时间我真系失落…东奔西跑….问咗好多人借钱…帮佢请律师..点知比律师呃咗钱…真系觉得自己无鬼用…都唔知可以点算…以前我以为佢好有钱噶..因为咩都会买比我…但系发生呢件事之后..我发觉佢讲噶野无一句真话…我开始好惊…佢话佢老豆开咩公司..我以为佢屋K人可以帮到手救佢出来….所以我稳咗佢屋K人…点知最后…发觉原来佢屋K以前生意破产…屋K吃饭都有困难…最后我仲问啊妈拿咗D钱比佢屋K吃饭添…本来我都打算等佢出来噶..但系等咗几个月之后…越来越发觉佢以前讲噶野全部都系假噶….佢朋友讲噶野同佢讲噶完全对唔上….我开始惊佢啦….我5知边句真话…不过我相信佢屋K人讲噶野系真既..咁就代表佢一直系度呃紧我….我D钱几乎都用晒了….日日等佢消息..都系无结果…佢偷偷哋拖人哋带咗封信比我….如果系以前.我睇到D内容一定会好感动..但系今次我睇到…确好想呕…因为我唔再信佢讲噶野了….我好唔明D男人点解成日要讲大话..系点米点囖!我对佢感觉已经越来越淡了……而嗰间屋..我哋甜蜜噶屋…都因为交唔起租..所以我将所有也都搬走晒…无再租了….我成日都以为自己会有幸福…到最后结果都系一样既….
时间过得好快….8个月过去…佢都放咗出来…不过我已经无等佢了…我是但稳咗个男人了…佢出返来第一时间就系稳我..但系我好惊..我5敢出去见呢个人…5系因为佢坐过监..而系佢同我一起噶日子入面无讲过真说话…我真系好怕好怕…5知怕乜…一直一直都无出过去见佢….佢系我屋K下面一直一直等…话只系想见我一眼…叫我窗口度比佢望一眼..我居然狠心到5肯….我觉得佢好烦…中意我噶话点解呃我喈…我呢世人最憎人呃我噶喇….本来我对男人就唔信任…结果依家…我变到任何男人都唔信!好可怜啊觉得自己…..比人呃咁耐都唔知发生咩事….
呢段日子入面..我好放纵自己….觉得反正男人都无好人..干脆随便稳几个…所以我同时间稳咗三个男人..一个叫啊华.一个叫啊阳.一个叫啊威….
啊华系一个有女朋友既男人..不过当时我唔知道啊..就咁当咗个第三者..到佢女朋友发现有我存在噶时候..我都放弃咗啊华…我同佢无发生过任何野..只系兴趣一样…打机!加上住我屋K附近…所以我哋成日都去网吧一起玩…啊华无做野,自然都无乜钱啦..但系佢每次同我出去.都会比钱…后来先知.原来佢拿佢条女D钱用系我身..唸返都觉得反胃!我同个女人讲..我唔会做第三者…比返个男人佢!佢就话..如果我哋真心相爱..佢会退出….无聊噶女人….白痴痴噶…..我先5会同一个咁噶人一起…大话精!之后有好长一段时间都无同啊华联系过….最后听讲佢同条女都散咗……不过后来都系网吧见返…当朋友一起玩囖…佢仲系对我好好..去到边都叫埋我…成日我想吃宵夜.第一时间会稳佢….不过无再一起过!只系纯属噶朋友关系….有时都有少少暧昧既…!出去玩嗰阵喈….!
第二个叫啊阳..呢个男人我真系觉得几唔错噶…但系同时..我仲同啊威一起紧…我比较中意啊威…因为佢某D方面好吸引我…我有时都几中意男人霸道噶…啊威从来都唔比我穿短裙或者透明少少噶衫…佢惊我比人睇蚀晒.佢脾气好差..成日打打杀杀..不过其实佢唸野比其他人都要聪明..我开始中意上呢个男人….而啊阳呢…我贪佢有钱喈…人品几好…我想去边都会来车我去…想吃乜.佢都带我去吃…每日都话要见我…成日都有唔同噶地方去…可惜..就系无男人味..可能因为年龄关系啦….所以最终我都选择咗啊威…但系依家噶我,后悔咗无选啊阳……
.同啊威期间..我时不时都会同啊阳出街…拖下手仔咁..玩偷情..原来几过隐噶…
啊阳知道我中意啊威多D….但系都无介意过….希望可以令我回心转意…5知自己系唔系犯贱..好男人就唔要..专门要D神经神经噶人….啊阳好好仔噶..又乖.唔蒲唔酒唔烟…对屋K人仲好…又有上进心…一份工几千蚊..稳稳定定…而啊威呢…无野做..日日屋K打机…晚晚饮酒饮到打架..无朋友.无钱.乜都无…不过有一个好温暖噶屋K….2个家姐…爸爸妈妈都超好人…仲有其他亲戚..全部都好锡我….我5知自己点解会中意上啊威…但系我知道我今次真系好中意….同5条一样…好中意!其实讲真..我只系好认真爱过3个男人喈…我都唔系好坏吧!
只系每次有BB..都5系同自己最爱嗰个有….如果有咗..我肯定去生噶…可惜我帮唔到呢D男人生啊….
佢哋每个人都知道我噶事…知道我无得生噶…不过都肯同我一起…话陪我去睇医生…如果无办法…再想其他方法喔…我一个星期会去好多次啊威屋K…简直已经当咗自己屋K噶喇..
每日起身..我首先拖地扫地///跟住吃饱饭洗碗….再帮手折衫…好想一直咁样落去…我以为我真系会嫁比啊威…因为佢妈妈讲..叫我哋08年过完年就好结婚…我仲偷笑添!
佢啊妈居然讲咗句野..激晕我 “我就系中意你唔系几靓.”超搞笑..我当时无讲野…乜我唔靓咩?搞错…..系佢屋K..我真系好开心..做所有家务都系我自愿噶…我系屋K真系超级少洗碗啊…5知系米当咗自己已经系人哋老婆呢… 啊威无钱..所以无同我出过街..吃饭都好少..但系我都好开心..只要一起就好开心…边度都唔使去…
情人节嗰日…啊威无买野比我…不过话带我去行花街…我都已经好开心了…话晚上同我出去吃火锅…仲有佢表哥…我叫佢D亲戚..全部都跟啊威叫…所以我都叫表哥..叫姑妈.姑丈咁了……好亲切….!吃饭嗰时…啊威趁我唔注意..去买咗2支玫瑰花比我…如果以前..我收到2支花,随手都唔要啦..但系因为佢送..所以我好开心.都好珍惜..我问佢 “点解买2支啊?”
“一心一意啊嘛”我觉得佢好傻…5知佢真唔知定假唔知…买一支就话一心一意喈…佢居然买2支来当一心一意…..好好笑!吃完饭..我拿住呢2支花同佢去咗行花市…今个花市我觉得特别靓….可能因为同中意噶人一起行啦….我哋买咗2个风车….一人一个..一起返屋K….
佢晚上刷牙..成日要拉埋我一起刷…又要将D牙膏泡整我块面度..成个细路仔咁…就因为佢咁可爱..我先咁中意…其实我同啊威成日都吵架噶…不过次次都我氹返佢噶…我噶性格系从来5会向人低头认错噶…我认为我啱噶野..就系啱…所以我好刁蛮…但系唯独呢个男人..另我乖到无得乖…无论系唔系我错..我都一定听晒佢话…可以话佢讲一我唔敢讲二….我唔系惊佢…但就系想听佢话…除咗啊爸啊妈之外….我唯一就听呢个男人话了
但系….又一个无结果噶恋情…以为佢系最后一个…可惜…..我自己将自己幸福错过咗…
我其实成日顶唔顺佢饮完酒发颠嗰时噶…所以成日都为呢件事吵架分手…但每次第二日醒返就又无事发生过咁….呢次..我哋无再好返…我同样发完脾气..返咗屋K…QQ度留言咗比佢…讲分手…话我接受唔到..都系算啦…如果以前佢会氹我噶..今次佢无….可能因为个游戏.所以佢唔再觉得我重要…个游戏系我提议玩噶…我哋日日都一起玩….有时我仲会帮佢玩..一早起身就会去网吧..一直玩到半夜一点几二点先返屋K…想帮佢升得高级D.佢就会开心D…哎..无唸到佢沉迷咗落去….我其实系一时激气先将佢拉落黑名单..一拉就已经一个几月了…我嗰时啱啱开始稳野做…所以就无加返佢…我个心好挂好挂….终于有一日实在忍唔住…我发信息比佢..可惜佢叫我唔好再烦佢…我唸住放工就去佢楼下稳佢…见到面.佢就会同返我一起…点知….并非想象中咁!我带咗我一个月前已经买好噶情侣衫稳佢..我话摆低就走噶啦..见一面就走噶了……都系无用…
*滑块验证: