Ee23时尚网

登记注册
搜索
返回列表 发新帖
楼主: vikiviki

·留給自己的一個回忆、

我再次蒲酒吧…爱上咗饮酒..一有朋友叫.,我就飞过去…每次都好醉好醉….我第一次试过失恋会吃唔落饭..训唔着觉…每日白天就锁自己系房…喊….再喊…我系个好大吃噶人…居然会为咗呢个男人变到咁….我无笑过…都笑唔出….呢次系我最5开心噶一次…我没试过咁失落….我日日去烦佢D朋友..叫佢哋帮下我…最后比啊威知道…就会来闹我..5好再烦佢哋.
我甚至打电话去比佢啊妈…我话阿姨…你个仔唔要我了….佢妈妈都无办法帮我…因为啊威好凶..个个都惊佢…我就咁喊啊喊…5吃饭维持咗2个月…实在无办法再落去了…好辛苦..没试过个心会咁痛噶…嗰晚,我又出咗去FACE度饮酒…而且空肚….所以嗰晚我饮得最大噶一次….我呕到已经无晒力….但系个心仲系好痛…所以我决定再试一次..去佢楼下…我系厕所度打电话比佢…我求佢见我最后一次…但系佢居然叫我唔好傻…话无可能…最后仲关埋机…我又点会死心啊…我知佢根本仲中意我…但系唔知点解死都唔肯再同返我一起…所以我一边呕一边拦咗部的士去佢屋K…我系佢楼下坐到三点几…等自己无咁想呕噶时候再上去….我已经乜都无得呕了..但系仲不停作闷…没试过咁伤心,都没试过咁难受…..
我发信息话佢知我系门口…佢复我..叫我走啦!我一直无走…我一直敲门…我相信佢会心软噶…我一直等…佢终于开门… “你走啦…你好烦啊!”
“我唔走啊!我好唔舒服啊..你开门比我训一晚啦…我以后唔烦你”
最后无办法…佢唯有开门比我…但系无同我讲任何野…我一直想呕..训系沙发度..佢就打机…
“你可唔可以同返我一起啊..我以后改啊…”
“5可以…5系改唔改噶问题..你一个月之后先来稳我..你当我傻仔啊”
“我无当你傻仔啊…我真系好挂住你先来噶咋..”
“我今晚可以比你系度训..你听日一早就同我走”..好凶噶态度..
我唔敢出声…只系点头..因为我相信,今晚一起训就可以系返埋一起…但系原来唔系噶..佢唔同我训..佢训地下..我死都叫佢上来..可惜佢都唔肯..话如果再咁..就叫醒佢屋K人赶我走…
点解会咁绝情….
我成晚都训唔到..因为我一直想呕..而且胃好痛..好辛苦…就咁到咗早上7点…佢都无训好..佢见天光就起身叫我走..
“你可以走啦..以后都唔好稳我..快D走啦..”
“我好辛苦啊..可唔可以训多一阵啊?”
“唔可以…你到底走唔走..”
“一阵好无?一个钟我就走…”
“无可能…你唔走我根本训唔着啊…”
我听到呢句….真系知道我哋无可能了……我好辛苦咁穿好衫出咗去….仲见到佢老豆..叫咗声早晨….我好唔舍得间屋..好唔舍得所有人…我呕到早上都系度呕…返到屋K根本就起唔到身…我爸爸妈妈好担心…系咁闹我问我做咩饮得咁多…又煲粥比我吃..一淡淡喂我..因为我根本起唔到身了….我心痛到快死咁了……
但系我亦都唸清楚咗…可能佢真系变咗了….我再继续烦佢…佢会更加憎我噶…所以我发誓从佢赶我走呢日起…我唔会再稳返佢…!
我依然日日关自己系房度…唔吃唔训…QQ挂系度…任何人都唔想理…望住我同佢影噶相..一直喊…..喊完又傻笑…..突然Q度有个无倾过计噶人叫我…佢叫无赖…我唔知自己点解会有呢个人..不过对于我来讲都无乜所谓…之后噶几日…都系呢个无赖陪住我倾心事….佢话佢之前都试过咁伤心…叫我多D同朋友出去…就会好快无事…!后来..记返起..呢个人原来系我一个朋友介绍既..所以加咗QQ…唔记得点解会比电话佢了…佢时不时都会打个电话比我..我.我当时就唸住玩啦…都几好既.稳个人陪下…觉得无咁寂寞…所以有一晚佢叫我去唱K…我就过咗去了…见到面..无乜特别感觉…听到噶歌…只可以唸到啊威…就系咁..我同佢开始每日都倾计了…一个星期都会过去稳佢一次….第二次见面…我已经同佢发生咗关系了…大家都系玩玩下…所以我觉得无乜所谓…男人都一样噶啦..为咗性喈…一起开心..米同佢咩下囖…..我以为嗰晚完早之后…佢就唔会再稳我…因为一夜情啊嘛….点会稳第二次噶….
点知..佢居然有发信息比我喔…我真系好惊讶噶….可能佢没玩够啦…咁我同佢就一起咗喇..
虽然无同人讲我有男朋友…佢都无讲有女朋友…不过大家就咁为咗性.一起生活!佢就咁呃咗我返佢屋K….其实佢都惯噶了…听讲以前佢都成日带女人返屋K既…随随便便一夜情噶又带…酒吧唔识噶都带…总之有得搞野..就无所谓!我唸佢都当我系鸡噶啦…..嗰晚我一上床想训…佢就已经跟住上来了..就开始想除我D衫…我都习惯啦…个个男人都为咗同我做爱先一起噶啦….真系好犯贱….搞完之后…大家各训各既..我都系成晚训唔着…我望住自己身边既男人…觉得好伤心…点解我会同一个唔爱噶人一起训?点解训我隔离既唔系佢?我望住个天花板..唸咗好多好多噶野…
之后同呢个男人噶日子…就系以性维持既…我哋几乎日日都搞….就咁过咗去二个几月…无赖其实知道我心入面有第二个….不过佢都唔中意我..所以无介意过…只系成日当我朋友咁…叫我去争取…不过我无话佢知我曾经发过誓..唔会再稳…其实另外一个原因就系..我已经同第二个男人搞过..又点可能再同返啊威一起呢?我自己都接受唔到啦…何况啊威…唔记得讲..无赖个名叫咗啊杰!
真系无估到…啊威二个月之后居然会稳返我…我唔开心定唔开心..我正系知我一定要出去见佢….嗰晚我同啊杰讲咗..佢都好赞成我去…其实讲真..我都好多谢无赖噶..一直陪住我..比我好多意见..!当晚我穿得好靓/…去咗啊威屋K附近同佢吃宵夜…无赖当时仲发信息比我..问我情况…但比啊威见到..啊威好紧张咁要帮我复信息…最后唔知发咗D咩出去..我就抢返咗部手机…呢刻我知啊威仲好爱我..!我考虑同唔同返佢一起好…但系我又觉得我已经同人哋搞过…无面再一起了….当晚..我比佢拉咗返屋K…佢饮到好醉…叫我比多次机会佢..仲话一直无忘记过我…佢想锡我…但唔知点解我避开咗…我反复问自己…唔系应该好开心噶咩?点解我反而唔想锡呢?呢晚我好累…但系都一样训唔着…个心居然唸起既人系无赖喔….我惊无赖会担心我…我惊佢会唔开心…点解会咁噶呢?我应该好开心..我身边既系我最爱噶男人..
不过无赖又点会担心我啊….大家只系玩玩下…点会紧张我喔…就咁…又天光…我好小心咁出咗厅…见到佢妈妈同家姐…大家都好开心..问我哋系米好返…我好奇怪既停住无讲野…点解我唔答系呢?我个心只系想快D快D去见无赖咋….所以我好早就走咗…一落楼.我即刻就打电话比无赖…我话我想去佢度..可唔可以…佢当然无乜反应啦… “好啊..想来米来囖”
淡淡既一句话….
我觉得同啊威已经生疏咗…可能因为当时佢赶我走嗰刻..我已经死咗心瓜…但系我又好清楚知道自己好爱佢….女人有时都真系几麻烦噶!而无赖…若无其事既继续同我一起…

我忘记唔到啊威..但系我都知自己唔会再同返佢一起….我对无赖越来越差…脾气越来越大..唔知系因为我越来越憎佢定越来越紧张佢呢…只要见到佢同女仔倾计..我就会好嬲好嬲…
每次佢都会氹返我…无赖无对我发过脾气…正系我成日发埋D大小姐脾气…下下都闹分手..下下都要人氹…因为我真系好讨厌比人呃…点知无赖居然同我先半年噶时候就偷偷哋背住我同第二个女仔搞暧昧…晚晚倾电话…我好嬲…我以为佢真系中意咗我…原来又一个骗子..都话男人信唔过噶啦…所以我决定分手…半年咁短噶时候居然就已经做错事…我觉得以后肯定一样会继续发生…但系唔知点解..每次我都好认真咁分手..但系又好快会唔舍得佢…我系米中意咗佢呢?我自己都唔清楚….但系我只系知道…啊威已经越来越模糊…我已经无再为佢喊了…!我一次又一次咁原谅咗无赖…虽然佢无出去搞女人..不过已经差唔多做噶啦…佢之前有一个女朋友叫CHERRY…我本身对呢个女人无乜野噶…但系因为无赖无办法忘记呢个女人…所以我好憎佢…每次无赖都会为咗呢个女人而呃我..仲要好多次好多次…我都真系唔想再提起佢哋噶事….一唸起..我就会想分手..呢个男人口口声声话中意我…背住我就唸第二个…..可恶!
到依家…我同呢个男人已经一年几了…时间过得真系好快…不过我哋噶关系就越来越差…佢做错噶次数都越来越多..感情亦都越来越淡了….我唔会再信呢个男人讲噶任何野…包括结婚….佢成日都会话想同我结婚…觉得好好笑…不过..都有一段时间..我真系想嫁比佢…做佢最后一个女人..结束所有事…做一个家庭主妇噶!但系.我系一个好执着噶人…佢对唔住我噶野..我真系无办法忘记…所以我决定唔嫁….佢话佢会改..我都无信…只系当听听就算了…因为根本就无咁噶可能!佢唔爱我…我都唔敢去爱佢…所以我哋到依家都系以性来维持生活…无太多噶感情..只有习惯….        其实我好努力去中意呢个男人…但系每次佢都会伤我心…所以我根本爱唔上呢个人..!唔知我以后会点…我直觉话我知…我以后会唔幸福….可能我管得无赖太严格啦…越捉佢越走….唔知几时我哋会真正咁分开呢?又或者我会唔会真系随随便便就嫁咗比佢了呢?有时我都真系唔知道自己到底有无行错..我一定要同呢个成日呃我既男人一起咩?我无条件稳过个好D噶咩?定系..我已经习惯咗同佢生活?还是我真系慢慢喜欢上佢??

我呢一世人都活得好糊涂…好失败…好既我错过咗…剩返D衰既.就爱到要生要死…系我心太软定系我太蠢?以后点样落去?真系过得一日得一日???真系无得我选择???
*滑块验证: