Ee23时尚网

登记注册
搜索

申请“拳皇KOF交流區”版主

-----------------------------------------------------------
申請者的論壇ID:ilyzyr
-----------------------------------------------------------      
年龄:20
-(必填)申請版面名稱: 拳皇KOF交流區
----------------------------------------------------------
電子郵件e-mail: ilyzyr@163.com
腾讯QQ或其他网上聊天软件: QQ:254315899
平均上網時間(小時/天): 10小時或以上
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1,您申請該版版主的理由: 想學多D嘢,增值下自己,所以希望可以加入Ee23嘅大家庭,為大家服務!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2,您覺得如何能做更好的版主: 盡心關注每一個會員,自己多關注自己該版面嘅知識,解決大家所遇到的難題,盡最大努力令Ee23成為至IN至潮的領域!!!
----------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3,您對Ee23潮爆論壇的建議與看法: 經過自己嘅親身經歷,發現:BT求档區 跟進得仲比較慢,因為有好多會員都好渴望可以穩到自己想穩嘎嘢,就算無穩到管理員都應該俾個答覆,以免會員會對本論壇有所誤解!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4,自我簡介(申請動機,申請該版塊版主的理由): 本人仲未做過版主相關工作,但希望Ee23可以俾個機會我學多D嘢,我會努力為Ee23效力!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5,面對網友的投訴或指責:首先,虛心接受,然後,尋找過失原因,盡自己能力解決問題,令會員們滿意。
6,是否曾擔任過版主職務: 我仲未擔任過版主嘅職務,如果有機會我會努力做好!!!

没有此区。。。
不知道怎么说。

不能添加吗?
我真系好想做下版主
学多D野
问题。。你就回答得好好啦!
但系呢。。。。
我地论坛未有呢个版咯。。同埋。。请你讲下。。呢个版大概系会点。。。发d咩类型嘅贴。。
希望你考虑下我地论坛嘅其他版块。。等你做落啦!我地再开新版都未迟。。。
我好希望你可以加入ee呢个大家庭
仲有。。。发现1点。。你贴数未够。。希望发多d贴啦!
要发几多贴先够啊???
我未做过
5系几识咖
我目的系想学下野
我本来打算你地会有格斗类游戏“拳皇KOF”
因为我对呢个比较了解
其他我再睇下啦
或者顺从你地安排!!!
起码都80或者100拉...
因为我地论坛5系主打游戏啦!所以......我5知道咩叫拳皇kof<me比较蠢..5好意思>
你留意下唭牠版块咯...因为呢d..一定要搵自己比较喜欢.先會有心机做..如果5系..无用嘎
嗯~~~我确实打算学下管理论坛
因为我就放暑假啦
比较多时间
所以想充实下自己
你讲得岩~~应该稳自己中意、有兴趣嘅先有动力~~
我再去睇下有咩版面岩我!!!
我尽量快D将我D贴数赶上去!!!
闪字制作都好似5错
我都识PS
不过好似有版主囖
一个版面有几个版主咖?
想问一下~~
呢个论坛点个人昵称咖??
*滑块验证: