Ee23时尚网

登记注册
搜索

友情與愛情

若果俾你揀。你會揀愛情定友情??

或者兩者都唔同性質,你會好難揀。

我會揀友情!
哩个问题甘似  (如果老婆同阿妈同时跌落水,你会救边个?)   点答好啊?
咁又喺噶!
咁如果一個你一直喺好朋友噶人,你哋好耐冇見,大家好唔容易先有時間出嚟聚聚。但距明明冇野做都唔想同你一起,死咁用借口推搪。後尾應成咗之後,就甩拖,一個理由一句sorry都冇!
你會點對距啊!
如果老婆同阿妈同时跌落水,你会救边个?
首先救咗阿媽,然后跳落水同老婆一起over(N世紀個答案)

呢個好難講喔 睇下係咩性質先囖
老婆同吖媽  我會 跳埋落去1齊死咯
我跳咗落去 救翻吖媽  我死咗  吖媽會好傷心噶
1齊  未 5會傷心咯

如果好似你上面甘嘅 朋友  我會揀愛情咯

之前有個F問我

如果佢跌落水  同我另外個F跌落水
我會救邊個先
兩個都喺我最好嘅朋友  我都5知點揀`

嗯!
好似真喺好難揀!
我会揀爱情囖..因为如果你结咗婚班F自然就会少联络..而真正可以陪你一世嘅只会系你爱人..
你叫你F陪你一世阿..佢睬都悟睬你阿..
同时跌落水果嗰就紧系报警啦..仲跳埋落去连自己都死埋甘屋企剩翻老豆未好惨..?
原帖由 jasonkazaf 于 2008-7-14 15:07 发表
哩个问题甘似  (如果老婆同阿妈同时跌落水,你会救边个?)   点答好啊?

曾經蛾條女都問過蛾哩個問題,
蛾會話 我都會跳埋落去 如果色遊水救2,個一齊救,捂色就一齊死埋距,,
話捂惦都無得簡的了,只不過係問題,我霖大多數都係拿來霖女噶咋,,!
拣FAN................
原帖由 longshaowf 于 2008-7-27 00:50 发表
我会揀爱情囖..因为如果你结咗婚班F自然就会少联络..而真正可以陪你一世嘅只会系你爱人..
你叫你F陪你一世阿..佢睬都悟睬你阿..
同时跌落水果嗰就紧系报警啦..仲跳埋落去连自己都死埋甘屋企剩翻老豆未好惨..?

報警..但係遠水不能救近火
唯有醒定D  係事件發生前叫個個學識游泳!!<-好明顯離題[em13]

我會揀愛情 真愛難求嚕嘛 不過一樣好重視友情
原帖由 V殿下 于 2008-7-29 11:50 发表

報警..但係遠水不能救近火
唯有醒定D  係事件發生前叫個個學識游泳!!

蛤蛤..叫阿妈去学定游水先..之后条女问紧系话救佢啦..
*滑块验证: