Ee23时尚网

登记注册
搜索

只要10日,眼睫毛可以長到1.5cm嘅方法

<p><font color="#ff0033">先去买了一盒VE,确切的是:维生素E胶丸。我买的是上海中洋海洋生物工程股份有限公司东海制药厂出品的花了3.5元。胶丸的大小就和这个头这么大了,嘻嘻。VE胶丸的成分都差不多,但是我用这个很有效,要是还没有也买的到就买这种吧,一定要到药店去买哦!估计平价药店2元就买到了。<br/>&nbsp; 橄榄油,不要食用的那种哦。工具嘛 就是偶刚刚买的唇刷,最好最好不要用那种伸缩式的唇刷太软 会戳到眼睛里!睫毛刷的话,也不太好 因为不好沾取VE,我得经验就是那种唇刷最好喽,7元。一定要用刷子,否则会满手满眼油,吓死人的!</font></p><p><font color="#ff0033">&nbsp;&nbsp; 先取出一粒胶丸,用一只牙签扎破,然后挤出一点沾在唇刷上,然后就开始涂眼睫毛,一定要仔细,眼角睫毛稀疏的地方更不能错过!最后在画眼线的部位,也就是睫毛根部涂上,这时胶丸里的液体还剩一大半,就用来涂嘴唇啊、指甲啊、手手。然后将橄榄油用同样的方法涂一遍在睫毛.<br/>&nbsp; 要早晚涂哦。<br/>我用的结果:时间是10天。上下睫毛都长长了很多,量了一下上睫毛大概1.5cm了 吼吼!最终要的是从一个眼角到另一个眼角的睫毛都一样长了 哈哈哈哈哈,美一个!终于实现了我得大刷子梦哦!现在睫毛长的一闭眼再睁开上下睫毛就打架哦,没关系,我更乐意啊,吼吼!</font></p><p><font color="#ff0033"></font></p><p><font color="#6600ff" size="3"></font></p><p><font color="#6600ff" size="3">建议大家去第五页到睇下咯~里面我发左篇内容差晤多嘅......</font></p><p><font color="#6600ff" size="3">仲有最好就睇下d留言啦~有d人用過講做d野落去架!!!</font></p>

<p><font color="#9900ff">呢張帖以前發過架啦~~~</font></p><p><font color="#9900ff">我以前見到呢張帖,話左俾我個f知...</font></p><p><font color="#9900ff">點知~用左兩日咋~!!佢都覺得自己D眼睫毛真係長左小小喔~!!</font></p><p><font color="#9900ff">所以我覺得呢篇野都幾好架~~!!就發黎俾大家睇睇啦~!!</font></p><p><font color="#9900ff">注意:眼睫毛短果D人咪再甘傻去剪眼睫毛博佢會長長啦~!!</font></p><p><font color="#9900ff">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 因爲甘嘅話都5會長得好多甚至係5會長架~!!</font></p>
<p>頭頭~~</p><p>支持啊~</p><p>&nbsp; thx</p>
<p>孬掂丫.!</p><p>lg.仲有无丫??</p><p>尤就....不如+莪辣.!</p><p>孬舞??---276693730</p>[em02]
<p><font color="#ff0033">橄榄油</font></p><p><font color="#ff0033">边到买到啊?~!</font></p>
<p>繫囖.魼邊檤買橄欖油?..</p><p>繫咪晚上檫一次.??</p>
<p><font color="65535" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">我一直考虑紧要5要DELETE呢篇帖好..</font></p><p><font color="65535" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">呢个内容由我响本版见过4次以上喇..</font></p><p><font color="65535" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">pls..5该各位5好重复内容喇..</font></p><p><font color="65535" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">橄欖油屈臣都有吖!</font></p><p><font color="65535" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">不过我而家用紧DHC既睫毛修护液,系真几有效窝..</font></p><p><font color="65535" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">长就长左少少,但浓密就浓密左几多..</font></p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>chanchan</i>在2006-7-10 7:14:00的发言:</b><br/><p><font color="#655350" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">我一直考虑紧要5要DELETE呢篇帖好..</font></p><p><font color="#655350" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">呢个内容由我响本版见过4次以上喇..</font></p><p><font color="#655350" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">pls..5该各位5好重复内容喇..</font></p><p><font color="#655350" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">橄欖油屈臣都有吖!</font></p><p><font color="#655350" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">不过我而家用紧DHC既睫毛修护液,系真几有效窝..</font></p><p><font color="#655350" style="BACKGROUND-COLOR: #000000;">长就长左少少,但浓密就浓密左几多..</font></p></div><p><font color="#ff0033">甘ee23重新開繙~就算原本有嘅話~e+都冇啦~~重乜要delete呢???</font></p><p><font color="#ff0033">如果delete左有新會員+入嘅甘佢地眯睇5到囉....兼且D人用過都覺得佢有效...</font></p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>punk</i>在2006-7-9 21:59:00的发言:</b><br/><p>孬掂丫.!</p><p>lg.仲有无丫??</p><p>尤就....不如+莪辣.!</p><p>孬舞??---276693730</p>[em02]</div><p></p><font color="#ff0033">仲有冇乜啊????</font>
<p>者系米涂一层VE之后再涂一层橄榄油啊??者一次涂两层啊??</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>MIN123</i>在2006-7-10 12:14:00的发言:</b><br/><p>者系米涂一层VE之后再涂一层橄榄油啊??者一次涂两层啊??</p></div><font color="#ff0033">係啊~~</font>
好耐之前都見過甘樣0既貼啦!!
<p>gc楼上..</p><p>太旧喇..</p>
yamayu 该用户已被删除
<font color="#cdadfc">gcgc..thx</font>
<p>车~~但系有用啊嘛.......</p>
<p>oh.my god![em07]</p><p>我终于知到咩叫相逢恨晚......</p><p>我剪左吖.......[em03]</p><p>不过我有生返出黎吖......你甘讲.我5试都5德喇.....</p>
唇刷是牙刷还是~~~~~~?
<p>硪试咗一个星期鯻.</p><p>都冇长箌嘎..</p>
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>你好吗</i>在2006-7-15 14:37:00的发言:</b><br/><p>oh.my god![em07]</p><p>我终于知到咩叫相逢恨晚......</p><p>我剪左吖.......[em03]</p><p>不过我有生返出黎吖......你甘讲.我5试都5德喇.....</p></div><p><font color="#ff0033">呵呵~~~甘你都好D有生繙出黎啊~~~~~~我有個同學剪左之後冇生繙出黎啊~!!!</font></p>
*滑块验证: