Ee23时尚网

登记注册
搜索

我有困难..需要各位噶帮手..希望各位可以帮下我..我会感激不尽..!

件事发生系2008年6月.7月份..当时我同我GF都相处得唔错..但系理个时候网上出现佐另外1个女仔都同我倾得好埋..到后来我自己仲发埋D好暧昧噶信息比果个女仔..但系到8月份之后就几乎断晒联系了..到佐2008年10月8号下午.我特然见到我GF发佐条短信过来问我.xx系边个来噶..!我理个时候觉得事情好大..所以我就马上连游戏都唔玩上飞信同距倾.但系距同我讲佐2句就话无心情.唔讲了..搞到我都唔知点算好..于是个心里面就系度淋点样哄翻距..于是我就不顾一切就收拾好一些东西就马上出发去稳距..哄翻距..系车上果时我一路都打电话比距..但系距全部卡晒..唔听..!

于是我就淋..不如买D礼物比距..因为我平时送礼物比距果时都系好精心甘考虑噶..所以理次甘突然.我有D唔知送咩好..好在理个时候我淋起我已经系今年好早噶时候就淋好距生日点过..我就将里面噶2个方法拿佐出来用..由于我事先无问清楚边度有买果D声控蜡烛.所以我就系北京路行佐1圈都唔见..之后在走去地王先稳到..跟住我就去XX简约度买佐1套6件装噶蛋糕礼盒..虽然理个时候我估距应该唔会吃.但系我都要搏1搏..话定有转机..

我用最快噶速度买完之后就去距宿舍度..不过去到之后距唔想开门比我..最后距惊我嘈住隔离就比我入来了..果晚同距倾到好夜..不过都系无咩好转..距就问我点解要对果个女仔动心..甘着紧距..距话距唔可以忍受自己噶BF系同自己一起果时对其他女仔甘好..距话理件事对距打击好大..距依加唔相信我讲噶野..距见到距就话我成个身都写住唔可靠.唔可靠..理个人好假..理个人好假..!

但系我问过距..如果唔见果时系点淋我..距话系觉得失落..因为话晒我地都好多年感情..!距话如果我可以令距重新相信翻我..距会同翻我一起..理个系我噶唯一出路..不过问题我点做先可以改变距对我淋发..我有淋过..试下改变距对我噶心态..或者可以..不过我唔知点做好...!

小弟我昨晚成晚都训唔着就系度淋梗点样先得..不过我实在愚蠢淋唔出..求各位帮手..

PS:依加有另外1个男仔对距好好..比到距好大噶信任甘..距对距有D feel..!

另外我对我GF系好体贴..咩都淋住距..我试过夜晚凌晨2点机距话距要做作业做通宵.我就偷偷地系屋企度走出来..冒住比吖爸吖妈发现会骂噶危险.2点机系黄埔根本就无夜车坐..我就唯有打的去..我仲叫司机同全部都冲红灯..仲有就系我吖妈经常系我翻学校果时煮野吃然后比我带翻去..不过我1次都无带到..全部都拿晒比距吃..果D都系我好中意吃噶野..!

距曾经觉得好依赖我..好相信我..但系依加就全部无晒..我想追翻距..但系距就比佐理个甘噶问题我自己去解决..但系我淋佐好耐都淋唔到..所以恳请各位帮手..献策献言..!点样先可以追翻距..Ps:距系射手..我系狮子..

各位仲有咩唔明..可以问我..我希望大家帮我手..
咁你又真系唔啱噶~!

个人认为你唯一可以做噶就系维持你依家对距噶态度,直到时间冲淡一切~~

不过当距信任翻你噶时候都要一直对距好噶~米捻住过去就算数~哈哈..

加油啦,支持你地~
好噶..唔该晒吖..!
我真系唔想失去..我已经知道错了..
我依加日日都活系痛苦里面..!
呢嗰问题好难解决窝..........
其实你不妨做翻你哋以前一齐做噶野啦..........甘样或者会令距对你有翻信心......我噶BF都系甘囤翻我噶...........

我支持你噶~加油......................
好噶..!
我都有噶淋法..唔该晒你吖...!
专业爱尧!感谢楼主分享!
射手座好花心噶啵~~~你要快D了~~~
           假如你真系想同她一齊......霖辦法感動她~~~~
哈哈,网络上太多诱惑,唔怪得你,我相信唔少人都会有你呢种经历...
无事喔,只要你系真心真意对距,我相信时间可以证明一切...
*滑块验证: