Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: fyx、

*身体是否能换深爱.[16禁]真人真事.!

深愛之啊su篇P16:

地铁啊~~~赫赫~~甘大个女第一次咋!!!
啊sun:白痴妹   思想单纯
我:关你q事呢~~
我要买手信啊  555  好贵啊~~
间间D价钱都好劲啊 買咩好呢?
左揀右揀  好!買茱古力比iv同啊jay!
都好貴啊   
我繫到唸,假juno據地點呢?
啊  我髮現我愛上左Hk理個地方啊~!
5~!如果可以一世繫到就好啦!
啊sun:拿!為他釢啊!
我:多謝!
啊sun:米食太多野啊!1陣就返大陸嘎啦!坐船好辛苦嘎!
我:嗯!

真繫無捨得啊!又坐上船窩!
我:我要坐船頭!
啊sun:好鷗嘎!
我:5怕啦!風景靚啊!
啊sun:唉!得啦!
我好迅速甘霸左2個位,e,隔離1 個魜都無既!
啊sun:我暈~~邊侑魜坐船頭嘎!
我:坐啦!
船開左  真繫既暈啊!
無一陣我就好想嘔啊!
啊sun:我都話啦   
我:甘點啊?
啊sun:坐返羅去囖!
我隻好繫啊sun嘎扶持下,坐去其他位.
我仲繫好想嘔啊~~
啊sun見我甘就話:就隻手比妳囖!
我:還5起嘎bo!
啊sun:5洗還囖!
啊sun拿左D藥酒幫我搽太陽穴,我就訓左繫據隻手到.
好侑安全感   訓啊   暈啊   
一個鍾  終于到左珠海囖!開心!
不過啊sun就...
啊sun:死婆啊!妳流口水嘎~~
我:譆譆   紀唸品啊   
啊sun:我暈!

理既日嘎旅程都結束囖~真繫好開心.
點解我甘5想返去麵對啊jay?
珠海落住微微嘎雨水,無帶遮,鬱悶.
我同啊sun,打住據把遮,踏上歸傢之路.
我繫到唸,如果無左啊jay,我實會揀啊sun..

第二日   
啊jay:返來;啦!我d手信呢?
我:繫到!
啊jay:多謝曬!
我:5洗!
好驚奇,據五繫關心我,以繫手信.
我更懷疑據繫米真繫愛我.中午食完飯,
啊jay侑拉我上樓頂.我5肯   
啊jay:好啦   我幾日無見妳啦!
我:殀!!!我今日5想啊!!
啊jay:5想米算囖!髮甘大脾氣做咩!
我:妳米掂我啊!
啊jay:乜啊!妳去完hk,變到甘嘎!
我:5繫啊!
啊jay:定繫t仲左d HK仔!5想要莪!
我:妳都癡綫!
我立刻衝走左,我覺得繫仲恥辱~~
深愛之啊su篇P17:

點解窩?到底據想要嘎繫乜?
我電話嚮起,一t,繫啊jay嘎信息"sorry,以后我5逼妳"
我都5知點解,我覺得據無可能5逼我.

"原來沒有從來都沒有...."我手機嚮左.
我:餵?
一個女仔:啊su!
我:妳繫....?
原來繫我初中同學,繫我以前最好嘎朋友啊歡.
理個女仔見證住我好多嘎成長.
啊歡:齣來飲野啊!
我:繫邊?
啊歡:小泉囖!
我穩左條淺白色嘎連衣裙,一對米黃得高掙鞋.
啊歡見到我之后,好驚奇,一來繫偽左我一把長長得黑髮.
2來繫我竟然着左裙.
啊歡:哇!妳變化好大啊!
我:赫赫  魜繫會變嘎啦.
啊歡:妳同以加條仔點?
我:5知..我都5知自己做緊咩.
啊歡講起自己嘎遭遇,據同返自己嘎初戀情人繫埋一齊,
一個據自己愛左6年嘎男仔.繫分手嘎2年又相遇返.
我真繫好羨慕啊歡,據話e+條仔對據好好,好到連天上星星都想摘比據.
點解我會覺得侑D妒忌據?
我:我..我比左處啊jay
啊歡:乜話?妳講笑?甘據對妳好5好?
我:5知啊  或者好掛?
啊歡:物質上呢?
我:據無錢嘎...
啊歡:希望據繫真心愛妳.
我:但願囖
啊歡:5介之得妳會變左甘多,肯着裙..
我淡淡甘笑,一種苦笑.啊歡依然象天使般天真.

突然頃返我以前條仔,幫我着返3個個男仔--ken
聽聞據侑左新女朋友,仲過得好倖福.
繫我夠秤個陣據離開我..
據過得真的好好?
突然啊歡拿左張相齣來.
原來繫我同ken駋過嘎貼紙相.
我短短的頭髮,天真的笑容,個陣嘎我,繫幾甘開心.
個仲生活真繫好遙遠.
啊歡送返比我.
啊歡:屬于妳嘎,我偸偸畱底嘎.
同ken分手個日我髮顛甘撕曬我同據之間嘎相.
我拿住理張相,唸到好多野.

我更堅信,唉妳嘎魜繫幫妳着3,5繫除褲...
我將張相放入荷包暗格,我5會再穩ken囖.
因為我辜負左據,無麵去見據.
我不是一個幹凈de女仔.
間5中偸偸拿齣來懷唸蝦.

侑日上Q,我見到ken加我.
同我講野.
ken:妳最近點?
我:好好
ken:有無拍拖?
我:侑啊   
ken:個個魜對妳好5好?
我:好,對我好好.
ken:妳愛據?
我:嗯.
我就隱身..我驚我又會再度愛上據.
心口微微甘感覺到痛.
好奇怪,點解格心會痛?
眼淚亦經5住攷驗,流左齣來.
我對自己講,啊su,妳1
定要倖福.

:深愛之啊su篇P16:

地铁啊~~~赫赫~~甘大个女第一次咋!!!
啊sun:白痴妹   思想单纯
我:关你q事呢~~
我要买手信啊  555  好贵啊~~
间间D价钱都好劲啊 買咩好呢?
左揀右揀  好!買茱古力比iv同啊jay!
都好貴啊   
我繫到唸,假juno據地點呢?
啊  我髮現我愛上左Hk理個地方啊~!
5~!如果可以一世繫到就好啦!
啊sun:拿!為他釢啊!
我:多謝!
啊sun:米食太多野啊!1陣就返大陸嘎啦!坐船好辛苦嘎!
真繫無捨得啊!又坐上船窩!
我:我要坐船頭!
啊sun:好鷗嘎!
我:5怕啦!風景靚啊!
啊sun:唉!得啦!
我好迅速甘霸左2個位,e,隔離1 個魜都無既!
啊sun:我暈~~邊侑魜坐船頭嘎!
我:坐啦!
船開左  真繫既暈啊!
無一陣我就好想嘔啊!
啊sun:我都話啦   
我:甘點啊?
啊sun:坐返羅去囖!
我隻好繫啊sun嘎扶持下,坐去其他位.
我仲繫好想嘔啊~~
啊sun見我甘就話:就隻手比妳囖!
我:還5起嘎bo!
啊sun:5洗還囖!
啊sun拿左D藥酒幫我搽太陽穴,我就訓左繫據隻手到.
好侑安全感   訓啊   暈啊   
一個鍾  終于到左珠海囖!開心!
不過啊sun就...
啊sun:死婆啊!妳流口水嘎~~
我:譆譆   紀唸品啊   
啊sun:我暈!

理既日嘎旅程都結束囖~真繫好開心.
點解我甘5想返去麵對啊jay?
珠海落住微微嘎雨水,無帶遮,鬱悶.
我同啊sun,打住據把遮,踏上歸傢之路.
我繫到唸,如果無左啊jay,我實會揀啊sun..

第二日   
啊jay:返來;啦!我d手信呢?
我:繫到!
啊jay:多謝曬!
我:5洗!
好驚奇,據五繫關心我,以繫手信.
我更懷疑據繫米真繫愛我.中午食完飯,
啊jay侑拉我上樓頂.我5肯   
啊jay:好啦   我幾日無見妳啦!
我:殀!!!我今日5想啊!!
啊jay:5想米算囖!髮甘大脾氣做咩!
我:妳米掂我啊!
啊jay:乜啊!妳去完hk,變到甘嘎!
我:5繫啊!
啊jay:定繫t仲左d HK仔!5想要莪!
我:妳都癡綫!
我立刻衝走左,我覺得繫仲恥辱~~
gcgcgc!!!!!
支持吖~!!!
呒喇5制啊、、、
说得有道理,确实不错,先顶顶再说!!!!

据说减肥药排行榜2010里面的什么减肥药效果最好中的淘宝网最有效的减肥药
深愛之啊su篇P19:
同學:琴晚放晚脩,妳條仔同左第二個女仔齣去,好親熱甘窩!
我:繫咩   

我就得我就來負荷5起.
我打開荷包從暗格拿左ken張相.
我喊住話:ken,5洗擔心我,我好倖福...我會倖福嘎!
體育課到左,我就手甘放返落書包.
返來,我髮覺張相撕成兩半,
邊個做嘎!!!!我唯一嘎支撐都無左..
我荷包D錢無曬!!邊個做嘎!!!
我繫甘坐左落地,全班人望住我.
我大大聲甘叫"衰人!!!!!!!"
我嘎舉動蝦趁iv,iv抱左我起身.
據叫左啊jay落來,
啊jay:喊乜嘿啊!
我:無啊!!!
啊jay:繫啦,我宴先入妳地課室,拿左妳d錢啊.
我:咩話!!!妳都無問過我!!!
啊jay:我無錢洗啊嘛!!!!借住左!
我:甘張相?!!!!
啊jay:我叼,妳仲好意思講!妳收埋另1格男仔嘎相!我繫妳條仔我侑權!
我:妳正亦衰人來嘎!!!!!
我繫甘垂打據胸口,據推我亦蝦.
啊jay:妳甘緊張做咩!!乜妳仲愛據咩!
我:妳好野!我同妳一齊甘耐,妳逼過d咩我!連相我地都沒影過!以加妳仲同個個啊裕搞埋1齊!妳侑無唸我感受!!!!!
啊jay:妳比甘大嘎綠帽我帶,我都無閙妳咋!
我:我無啊!!!我乜都比曬妳,妳仲想要乜啊!!!!
啊jay:妳都無禮取閙!!!我費事理妳!

我心目中嘎啊jay,完全變曬...我唸我地就到盡頭.
我上Q,個個女仔又上,我立刻閙據.
我:妳同我條仔乜關繫啊!
啊裕:關妳嘿事啊!
我:據繫我條仔肯定關我事啦!
啊裕:妳老母個嘿!妳d水性楊花嘎女人穩鬼要!
我:妳乜意思!
啊裕:妳話呢?自己又仔仲掛主第二個男人,正一大衆馬桶!
我真繫唸5到據講d野甘粗俗!
我:全世界男仔死曬啊!繫都要搶人地嘎!
啊裕:關妳嘿事!我喜歡啊!
我:我5準妳同我條仔一齊!
啊裕:我繫要啊!據以加中意個個繫我!

得le,我受夠啦!點解甘嘎!理d就繫我嘎結侷????
深愛之啊su篇P20:  

我第二日立刻扯住啊jay,理日落住微微雨.
我:妳講啊!妳同據乜關繫!
啊jay:無啊!無關繫啊!F左!
我:妳仲5認!人地都認做囖!!!!!!
啊jay:...呃     
我:講啊!!!講啊!!!
我喊到已經不似人型.混閤住雨水,我唸,我格陣應該好醜樣.
啊jay:我..我中意左據   
我:咩話!!妳講咩話!!!!
啊jay:妳冷靜D啦!
我:妳叫我點冷靜啊!!!!!
啊jay:我都5知會甘嘎,初時我真繫當據繫f咋!
我:甘妳愛據定愛我!!!!
啊jay:我5知啊!
我:講啊!!!!
啊jay:50:50囖!!
我:50:50!!我同妳成年!據同妳先一個月就頂到我一年!!!
啊jay:我都五知!妳比D時間我啦!
我:時間一年定一世啊!!妳話妳愛我嘎!妳話妳會炤顧我一世嘎!!!!
啊jay:甘人會長大嘎嘛!比D時間我,我一定會揀嘎!
我:點解甘對我啊!妳要邊個啊!
啊jay:我兩格都5想失去,妳等我啊  好嘛?
我:等?點等啊!!等又用咩!
啊jay:妳繫我未來老婆來嘎,據隻不過繫我以加條女左!
我:甘妳先點解決?
啊jay:我想試同據1齊.
我:甘我地分手?
啊jay:5繫...

我衝上樓上,闖入啊裕個班!
我:鄭裕!妳同我齣來!!!
啊裕:我叼妳老母,吵咩嘿啊!
我:死2釢!以加妳恨仔恨到搶人地條仔!
啊裕:繫妳無用!
我:死2釢!
啊裕:妳再叫聲信5信我打7妳啊!
啊jay衝左過來推我落樓.
啊jay:妳顛夠沒!我都話時間囖!!!
我5肯,我死吡註啊裕5肯落去!
啊jay好腦甘叫我落去!我真繫好傷心,據竟然幫個個女人甘對我!
啊裕趁啊jay見5到笑住望我,據一定繫覺得場戲好正啦!
我同啊裕企繫原地,5肯鬱,啊jay見情況5妥,就跑入自己課室,關埋個門.
iv拉住我,
iv:走拉,輸要輸得起啊!!!
入到自己課室,眼淚就繫甘飛齣來.
iv:5好甘拉!5值得啊!
愛之啊su篇P21:   

值得?乜先叫5值得啊?到底我做错乜,个天要甘对我.
个天papa甘落起大雨..我个眼睛肿到已经t五到也甘制.
我打比啊jay,据5接我电话,见到我就掉头走.
据话过好我嘎!點解要甘对我,爱情?理d就系据当时嘎海誓山盟?

已经落左几日雨啦.
师兄:喂?
我:我  我失恋啊   !!!!我好想死啊!
师兄:你米喊啦,喂...
我:我都五知點解我喊到5停..
我就挂左电话,理个师兄系我嘎好朋友,对我好好.
朋友的爱囖,啊jay5吡我同师兄玩甘多,据惊我爱上师兄.
师兄好优秀嘎,我5开心据就沊我.
天依然落雨.
啊裕走落我地班,
啊裕:你走啦,米再拖住据啦!
我:點解啊!!!
啊裕:据已经5爱你了!
我:5会啊!!!
啊裕:你米系到死颤烂打囖!
据推左我落墙角,我个肩膀好痛,但个心點解会仲痛.
理个时候,啊jay點解5会救我?
我:甘,我祝你地幸福..
我无神甘系落楼,iv一直跟住,或者据惊我去自杀挂.
我企系操场,雨一直打系我个面上.
iv陪住我淋雨,缆住我,好实好实....
我:我..我..我真系5知自己做错左d乜..
iv:你无啊!
我:系米我五够好?我改啊我会改嘎     
我觉得自己已经系神智不清.
我:我真系会改嘎,我会乖乖听据话,我5会再发据脾气   我5会嘎啦   
我发晒颠甘缆住iv讲.
iv:你米傻囖!错个个5系你!
我:甘點解据5要我..实系我5够好
iv:你醒虾啦!据正溅人来嘎!
iv转身对住教学叫:你个扑街死人啊jay!!!!!死出来!
栋楼d人望晒出来,仲侑啊jay.
据落左落来,带住遮.
啊jay:返入去啦!
我:讲啊!点解甘对我?
啊jay:我都叫你吡d时间我囖!!!!
我:你系米5再爱我啦?
啊jay:5系啊~~我爱啊!但系我都爱据....
我:5准啊!!!!
啊jay:你系米颠嘎@!你米甘任性啦!!!!
我:我无!
啊jay:无!你知5知你以加影响我上课啊!
我:甘你走
啊jay真系走左,头都无回~~~
深愛之啊su篇P24:   

明明我是正选,点解当啊jay爱上啊裕,我却变成第三者?   
点解,我要比啊裕闹我,佐主地球转?
点解巨要逼我退出?
点解嗰女人可以明目张胆的同啊jay一齐?
我:妳真繫甘忍心?
啊jay:5繫我忍心啊  繫妳成日髮我脾氣啊!
我:甘妳就可以愛其他人?5顧我感受!
啊jay:我5知啊!
我:妳咩都話5知!妳有無為我唸過嘎!妳以前溝我妳講過咩!
啊jay:我記得啊!妳5好拿承諾達我!
我:妳講妳對我5住會死全傢ga !
啊jay;:妳繫米想死啊!
我:繫啊!我以加咩都5怕啦!
我:妳答應過我!如果我话分手你就要当我发颠,悟好比我走,   
如果我发你脾气,你就要当我傻佐,悟准恼我!   
如果我话讨厌你,你就要当我系到讲紧我好爱你!   
如果我话我中意佐第二嗰,你就要当我神经,拉我去青山!   
如果我话悟在爱你,你就要当我患佐绝症,悟准离开我》妳記5記得!!!!
啊jay:唉!妳好吵啊!妳返去先啦!
我:妳趕我走!

我pa一聲關左啊jay個房門,衝落樓下,啊jay歌媽媽企繫到.
啊jay媽媽:啊su,無事掛
我:無事啊,啊姨.
啊jay媽媽:啊jay件事我知,個個女仔打過電話過來.
我:呃   
啊jay媽媽:sorry啊,我仔5識珍惜妳,我知妳繫個好女仔..
我:多謝阿姨,我唸(我擡頭望左蝦啊jay間房)我以后五會再打攪妳嘎啦.
啊jay媽媽:啊su...
我邊喊邊衝左齣去,我唸得好清楚,我真繫玩5落去.  
我決定放手..
晚上...
"原來沒有從來都沒有.."手機又嚮   繫啊jay
啊jay:我今日d語氣繫重左d,妳米腦..
我:我5該妳米煩住我!點解妳成日都繫甘嘎!我5想再茍纏囖   
啊jay:我媽叫妳來飲湯   
我又心軟...情難自禁  我覺得自己真繫濺.

啊jay媽媽:啊su,妳米腦啊jay啦,當吡麵我好嗎?
啊jay媽媽撩起我d頭髮,繫甘開解我.
啊jay久坐埋1邊t,5齣聲.我正繫想要啊jay全心全意愛我,甘都算貪心咩?

我:啊jay,我地齣去頃蝦..
據點點頭,跟住我去海邊.
我:理到理妳屋k甘近,好似妳都沒帶過我來窩.
啊jay:嗯
啊jay今日好客氣,可能據媽叫嘎掛.
據有纜住我,輕輕甘撥可我淩亂嘎頭髮.
啊jay:sorry.
我點點頭,無除聲,我要好好甘珍惜理個時間,
我同據之間嘎感情都好似邊曬質.

"喜歡妳卻又沒能房底妳.."啊jay電話嚮起,
啊jay:米齣聲!
我知肯定繫啊裕
深愛之啊su篇P25:   

我:妳以加算點啊!
啊jay仲頃緊電話,我忍五住大叫.
啊jay蓋左電話:我5繫叫妳米除聲咩!!!
"喜歡妳   "
啊jay:餵..>?
我鄙視據!
啊jay:5繫啊,我f左  無也嘎~  我一陣吡電話妳
啊jay:妳信我啦,我好快過來穩妳.
啊jay:五繫啊su啊,繫我f囖   
啊jay蝦急甘蓋左電話.
啊jay:我5繫叫妳米齣聲嘎咩,死沒!吡據聽到我同妳一齊啦!
我:妳無也蝦!據算乜卵野啊!我先繫妳條女啊!
啊jay:但繫我都同左據一齊
我:咩話!
啊jay:妳上次答應我嘎!
我:我同妳講,e+妳一繫要據一繫要我!
啊jay:妳米逼我!
我:我無逼妳啊!如果我話如果妳揀左據,我就跳落去,妳點?
啊jay:妳米甘任性囖,我一定會解決嘎!
我:好甘妳以加打逼據話,同據散!
啊jay:5得!
我:點解五得啊!!!!
啊jay:我宴同據一齊,甘快飛左據,魜地點唸?
我:甘妳有無理過我點唸???
啊jay:仲之我會解決嘎囖!!!
我:妳去死啦!
我走左,我唸住啊jay會來追我,所以我走.
點知據無.我返轉頭.
我:點解妳5追返我?
啊jay:我就知妳想甘所以我先會5追妳.
我:妳好野!
啊jay:事實!
我:我理世嘴后悔識到妳理歌濺魜!
啊jay(拿手指指住我歌鼻):妳講多次!
我:賤人!
啊jay:好,算!我5同妳計!
我:我地分手!妳米再煩我!我都5會再飲妳媽d湯!我t住妳點槽報應!
啊jay:妳把口好毒窩!
我:妳去死啦!賤人!
啊jay鼻我激到走左,我t住據揹影,我忍住想追,
但繫我無甘做,我行得吡據快,特登走繫句前麵.
理都5理據,突然,我見到身邊有個女仔賣花.
火紅嘎玫瑰,令我心甘痛,囬想,我同啊jay拍左成年拖,
據沒送過以朵花吡我.
我行到車站等車,啊jay繫后麵.
啊jay行過來:靚女去邊?順路嗎
成個死狗甘行來我到,
我:妳邊位啊!死開啦!
啊jay拉住我,叫我無上車等等據.
據跑嚮宴先賣花女個個方嚮,我唸5同據要買花吡我?
點知據跑返來,拿住隻水,原來繫去唱散錢.
我:妳去死拉!
啊jay:咩啊!
我:我好增妳啊!
啊jay:我知啊!
我:點解要我等妳啊!妳繫米癡綫嘎!
啊jay:咩啊   
我:我  我仲以為妳要買花吡我!原來   !妳以后米再煩我,我5想見到妳個賤人!
啊jay:妳好囖窩!
我有時真繫覺得啊jay米變態嘎,我衝上車!我真繫激死.
我髮左條信息:妳會永遠失去我,有據就5會有我.我5會再畱戀妳
啊jay無覆我.
師兄打吡我.
師兄:妳點?同據   
我:散左   
師兄:甘  甘  妳同我一齊囖.
我:呵呵  我驚害左妳..
師兄:我5逼妳嘎,妳慢慢忘記據,用我來忘記據.
我:甘會害左妳,我想同妳左永遠嘎f.
師兄:甘我   我等妳   

師兄永遠都繫我最好嘎朋友,我5想打破理歌界限.
啊jay又打來.
我:妳打來做咩
啊jay:我繫妳條仔中意打米打!
我:我講過來!我地散左拉!我e+同師兄一齊左
我特登甘講,令啊jay死心.
啊jay:5準!
我:妳理我!
啊jay:妳日頭先同我吵交,夜晚妳就同第二個一齊!
我:咩吵交!我地繫分手!!!
啊Jay:我都無應承!我知妳都5愛據嘎!
我:妳米自作多情拉!妳可以一腳踏兩船,我點解5可以!加上我同妳散左!
深愛之啊su篇P26:
啊jay份魜真繫自私.
我真系5知句夠竟想点.
啊jay:我同啊裕散囖!
我:你舍得咩!
啊jay:真嘎!真嘎!你5好同据一齐好五好?
我:點解啊!
啊jay系电话到急到喊埋:sorr囖  我真系会同据散!你等我啊   
我:5要!
啊jay:5好离开我啊   
我:当初我艾你5好离开我,你米一样!
啊jay:我5可以无左你呢!
我:你好自私!
啊jay:5好走啊   
过左几日,啊裕打吡我.
啊裕:你条8婆!讲好你放手!你仲死5走!
我:我无
啊裕:甘E+啊jay要同我散拉!你开心拉!
我:无,系你傻左
啊裕:你咩意思啊!
我:我早讲过,抢魜地嘎幸福嘎魜,5会得到幸福
啊裕:我求你放手啦   我5可以无左啊jay
我:你同啊jay一样甘自私.
啊裕:我知,但系   
我:我又乜下场,你都会有   
我盖左啊裕电话,我觉得我成身无晒力气...
摊系张床到,电话不停甘响,同一个号码.我好累
我已经无晒力啦,连电话我都无力拿.

iv:你已经决定放手就米返转头,好吗?
我:嗯   

经过甘多波折,我终于解脱.
啊jay又打吡我.
啊jay:啊su,我..我已经同据散左,你返来我身边好吗?
我:5要啊   
啊jay:我妈好挂住你啊   
我:甘有点!
啊jay:吡多次机会我,我会好好珍惜你
我:你拿乜珍惜我?承诺?呵  可笑
啊jay:我过多一个月都毕业,要出去做野啦.
我:甘又点?
啊jay:我生性嘎啦,我会  对你好
又系甘,點解我会甘易心软,1次又1次甘信据.

啊jay:当无事发生过好吗?好似以前一样甘相爱.
我:觉得可以咩?
啊jay:我会补偿吡你
我:点补?拿条命补?
啊jay:我会陪你t日出,陪你淋雨,陪你过好生日
我:系乜
啊jay:信我!我要娶你!

我发觉当啊jay回头个阵我已经5再甘爱据.
爱情到底系乜
深愛之啊su篇P27:   

话甘快又升高二,我同啊jay都拖左甘耐,
啊jay无出现系学校鲁,据话据要去稳野做.
人真系傻,死要抢返来嘎野,点都得5到,
但当你放手个阵,据又自己送上门.
我生日就到,严严嘎暑假...
啊jay因为要做也都五得闲理我甘   
中秋没到,据有系酒店到做月饼,1000蚊一个月.
9月到啦,我嘎生日到囖.
啊jay失踪左,可笑,一个爱我嘎人,连生日都5理我?
师兄送左个大公子吡我,一个大趴趴熊.
我:其实  我好掛主据   
师兄摸住我嘎头:我知,要你放底一个人甘快5容易.
我:17岁,我好想要朵红玫瑰啊   
师兄:我去买!
我:5洗  我地只系朋友5该送花.
师兄苦笑,我当据只系哥哥.
我de17岁没有花,一朵关于爱的花.
生日的第二日,啊jay发左条信息吡我.
"生日快乐"
我真系越来越鄫据.啊jay打来..
啊jay:sorry,我5系有心嘎,我做野太忙囖!
我:算啦!我地无可能再行返一齐,我地分手吧.
啊jay:5好啦  你米甘!
我:我5要一个连生日都陪五到我嘎男朋友.
啊jay:你要体谅我   
我:体谅?你系个骗子!
啊jay:我都5想嘎!
我:你根本讲过嘎野都做5到!承诺?你所谓嘎承诺只不过系大话!
啊jay:5系啊!你听我解析
没等据讲完,我就盖左据电话.
十.一放长假  7日,我去做兼职,啊jay仲系烦住我.
理日我5洗去返工,同屋k人去食饭,间酒店系5星级酒店,
我个叔叔系个度做大厨,啊jay都系入面做野.
我坐系叔叔架车,我坐车头望住出面.成家人顷得好开心,
得我,得我系到念紧也,
我突然见到啊jay,我望出车窗
好平静嘎望住据,据着得好寒酸.
我先发觉,原来我同据系5同世界嘎人.
架奔驶系据身边嚓过,据望左入来.
我无回避,就好似望一个陌生人甘望住据/.
叔叔:你识嘎?
我:虾..5系.我5识嘎
啊jay嘎身影越来越细.
晚上据打来.
啊jay:啊su,你系米t5起我?
我:你觉得呢>?
深愛之啊su篇P28:   

啊jay:阿su,我     
我:乜啊?
啊jay:我爸爸过左身..
我:咩话???
我真系好吃惊,啊jay话据爸爸死左.
我真系5明白个仲感受,亲人嘎离去...
我个心好痛,为据以痛,我觉得据需要我.
我的双脚又是吡据绑住,飞不起.

我:甘你无事虾?
电话好沉默,好静,
我只听到啊jay喊嘎声音.啊jay啜泣着,
啊jay:我本身以为我好憎据嘎,但系..但系,系我知道据死左个刻,我先知道据重要.
啊jay:我有好多也都没同据讲..點解啊  我觉得自己都没....
啊jay把声已经颤动la,电话1边个据,到底点,
我好担心据.我先知,原来我仲会在乎据.
我:你5好喊啦,人死不能复生.
啊jay:我乜都无啦,啊su,你可5可以答应我5好离开我  
我:我...我5知啊   

讲真个句我无力去同啊jay行落去,
亦无勇气去行落去.
家庭嘎背景,我念我屋k人肯吡我跟据咩?
据啊哥无钱结婚,已经据条女逼住做人流几次.
我甘心成为第二个据啊嫂?
我屋k爸爸力两年做生意,屋k条件越来越好,
爸爸亦越来越有钱,门第观念越强.
从细我都没受过苦.
啊jay:啊su,你应承我la  好5好   
我:點解你永远都系甘自私啊 !
我挂左啊jay电话.
啊jay发左信息来:我真系爱你,5可以无左你.
點解据要用据爸爸嘎死来留住我?
我好矛盾,我到地点好.
我发返吡据:我会留低,但我5知期限系几耐.
啊jay话,据会对我好.
但系..理个好,值得我去信据吗?
值得我再陪据挨大排档?饮水饱?
理几日据守灵,好少打吡我.
我5知据喊左几日呢?

iv:啊su啊!你點解甘傻嘎!!你话你需要据个阵5见据畱低!e+到据有事啦!你就甘任由据?
我:我5知啊  我5想再念la
iv:你大把青春系到!
我:我  你明5明我已经5系咩值钱嘎处女啦!我5干净啦!
iv:你都傻嘎!我都5系啦!我米1样可以稳到自己中意嘎人!
我:你5同我   
iv:咩5同啊!你米t到个处甘重要la!!!!!
我:點解5重要啊!!一个女人最贵重嘎也!
iv:你米甘保守la!
我:理d5叫保守!!!!
iv:好!你最宝贵嘎野吡左据!你1生嘎命运都赔埋吡据啊!!!你无5记得你系你屋k独生嘎!你身上背住好多人对你嘎希望!你甘心做据嘎黄面婆咩!
我:......

我真系念5到点去反驳iv,因为据讲得太宴.
深愛之啊su篇P29:  

講真個句,唸返起我同啊jay有咩囬憶,我又真繫講5齣.
或者就繫頂樓個歌厠所,同據屋k個張大大嘎雙人牀.
还有D咩呢?
无收过据嘎花,无收过据嘎礼物,无去过m记..
无影过贴纸相,无去过t电影.
有嘎密就系1个又一个嘎避育套.
仲有D咩?

我:啊jay,我念得好清楚,我地都系分开虾
啊jay:5好啦  我5想啊   
我:我真系好辛苦啊~
啊jay:有咩姐,同我一齐就甘辛苦?
我:我透5到气la!!!
啊jay:我就错左一次你就5吡机会我?
我:你有无念过我感受啊?同你一齐甘耐得到d咩!
啊jay:我知我穷,我会努力嘎!
我:點解你都5明我想讲咩!
啊jay:甘   
我:5好再讲啦!吡3个月时间我.
啊jay:3个月?
我:我想静虾啊   
啊jay:你系密中意左其他人啊?
我:无啊!5关事!!

挂左啊jay电话,今次系我今个月第8次啦.
圣诞节就到啦,好冻..e+邊個可以吡到温暖我?
我真系应该静虾囖,我就负荷5到啦.
爱情到底系乜?
我好想刷干净自己所有嘎记忆.
头好痛好痛,我念我系发烧...
眼前一片模糊,该结束啦..我嘎爱情该告别了.

今日系2006年最后一日,理断时间回头一望..
就甘一年la.
啊jay:我,我知我5该打吡你,但系  我真系好想听到你把声.
我:我就来痴线啦!!
啊jay:我5系有心嘎!
我:你5好再打来啦!!!!2007年我5想再有你出现!
啊jay:啊su,我系真心嘎,你点先会吡机会我?
我:點解窝!有个振你5珍惜窝!求你啦..吡我飞la!
啊jay5守信用,仲系时不时甘打来,同我讲埋晒D也.
5系话据好烦就系话据自己点残.

我个表弟从我失恋到E+晚晚打吡我,
同据顷计好开心嘎   
"10.9.8.7.6.5.4.3.2.1.0   2007!"
系电话到我同表弟一齐倒数.
表弟:许愿啊!
表弟:啊su,你要开心d!我都系喜欢成日笑嘎老表!
我:呵呵,系啊!好我就还你一个笑嘎表姐.

我默默甘许下我嘎愿望.

我的2007..."要个好男人   "
啊jay,我5系5爱你,以系理份爱太多伤巴,5再完美.
为左你我付出左自己嘎身体,爱情?
我愿以为用身体可以换到1生1世,但我错左.
5系我5肯接受你,以系我无个份勇气.
我地5再属于对方.
深愛之啊su篇P30:   

"偶尔我会想起他
心里有一些牵挂
有些爱却不得不各安天涯"

我将理断记忆收系个心到,永远永远.
啊jay依然无死心,3日5埋两日就飞我线.
5会打通.
1月啊  春天就到   

"原来没有从来都无有    "
岩准备接,个电话有挂左.
我:E,以堆乱码,咩号码来嘎?
理个号码打左来成5次,无一个我接到.
无奈真系好想知据系边个.
望住理个号码真系好奇怪.
5同系电信公司?

iv:5知,真系几得意wo~~
我:啊kat!你t虾,咩号码?
啊kat:车!一系hk嘎电话一系澳门嘎电话!
我:虾?我无f系个边个bo~~
啊kat:呃你做咩!我条仔打吡我都系甘.

啊kat,新加入同我同iv最f嘎同学.
据条仔系hk嘎,真系几令人羡慕.
iv无拍拖,所以成日上网沟仔,又5认.

晚上返到屋K又忍五住晚虾电话,又一个没接.
呵呵,到地系邊個呢?
我无关机训觉嘎习惯.
于是....
"原来没有从来都无有    "
我:喂            
我只眼都没打开,天啊  边个啊   玩我啊!?
对方:hihi!
我:虾?
我好艰难甘张开眼睛,E,系今日个号码窝!
我:你系边位啊!
对方:我叫啊ti!
我:我识你嘎?
啊ti:5识!
我:甘你识我嘎?
啊ti:5识
我:甘你玩野啊   
啊ti:你系米叫啊su先??
我:系啊!
啊ti:甘就岩啦!
我:乜岩?
啊ti:我f叫我同你讲声圣诞节快乐!
我:你饮大左啊!以加元旦都过左啊!仲圣诞快乐!
啊ti:5知啊!我f叫嘎!
我:你癡綫嘎!
啊ti:虾   
我:ai!你个f叫乜啊!
啊ti:啊强!
我:我晕!我都无f叫啊强!
啊ti:5系挂!但据死都要我打吡你窝!
我:我真系无f叫啊强啊!!!!
啊ti:甘啊  甘算囖!
我:bey!
啊ti:米住,甘我地左f都得姐..顷虾囖!

理次真系莫名其妙啦....
啊ti:你读边?
我:问你个f!
啊ti:甘你讲我知囖!
我:X理工!
啊ti:听我f讲你好靓女嘎bo!
我:靓女?有乜定义?

我:系啦,你边嘎!
啊ti:我?我澳门囖!
我:阴工!你个f5自己打来,叫你打?
啊ti:系囖  我都觉得自己好傻.
我:呵呵   

就甘同啊ti顷左成晚,搞到第二日都无晒精神.
深愛之啊su篇P31:   

iv:哇,你个黑眼圈!
我:无计,吡人半夜骚扰!
iv:點解?
我:个个乱码嘎电话!
啊kat:点啊,琴日个个乜电话
我:5识嘎!
啊kat:虾?打甘多次?
iv:讲乜?
我:圣诞快乐
iv同啊kat:虾!今日几号啊!咩人来嘎!
我:5知啊~~无点问,据话自己系澳门嘎!
iv:呵呵!你甘快有有桃花啦!
我:乱讲!
啊kat:仲系澳门仔添窝!
我:我晕  米烦我   

依旧啊ti间5中都会打来,以串乱码,已经习惯了!
不过都系好夜打来.5知點解我都几期待理个号码嘎出现.
就放假lu,真系开心.
啊ti成日话要来哦请我食饭,约出来见见.
据把声就几好听啦,5知人呢.
幻想虾la  都无咩机会....

同啊jay散左,发福左好多呃  5
头发有长左好多.我摸住我把長長的黑发.
真好笑,有d自恋起身.
啊ti:你几时放假啊?
我:5知窝!
啊ti:到时出来饮野啦!
我:哦!到时再讲!
啊ti:系啦,过两日我返中山啊   
我:虾?你中山嘎?
啊ti:呵,系啊   
我:乜你五系澳门嘎咩?
啊ti:下落面做野.
原来据5系澳门人,系中山人.
随便啦,5关我事.
我:甘你几大ar?
讲真我惊据系d 30几岁嘎人~~好老啊   
啊ti:22囖!你呢!
我:哦!17~!
啊ti:甘细个..
我:呵呵~你老姐~~

啊ti大我成5岁啊   同据就几好顷嘎.
我:甘你做咩嘎?
啊ti:你估估!
我:虾   扫地!
啊ti:白痴!
我:5知啊~~
啊ti:赌场   
我:虾?荷官啊?
啊ti:5系,系债务公司
我:晕   咩来嘎!
啊ti:借钱吡人个d!
我:甘米姐系贵利!
啊ti:无讲到甘难听
我:大耳聋!
啊ti:晕死!

返到学校同iv讲,虾到iv死甘制!
iv:你做咩识埋哩d人啊   
我:5知啊  怕咩啊   
iv:捞黑嘎bo~~
啊kat:系囖!我劝你小心d,米同据夜晚出街.
5知點解,iv同啊kat听到据系贵利会甘大反应.
5知系米最近播个集<<赌城风云>>嘎问题呢   
哈哈~~我就五系好介意啦
因为我5会中意据嘎囖!加上人地都无话要沟我!
深愛之啊su篇P33:   

E!!!
點解又卡左嘎!!!!t5清!没t到窝!
我:我无t清啊~
啊ti:我知啊  不过我好样衰嘎bo   
我:甘又点!
啊ti:你有心理准备没啊?
我:事但啦!!!系啦!你有无文身嘎?
啊ti:咩文身啊?
我:d黑社会5系会有d咩9纹龙啊,忍啊  等等嘎纹身咩!
啊ti:你真系t电视多!t傻左!
我:甘你无!
啊ti:系啊!我怕痛嘎!
我:车!
啊ti:你可5可以答我个问题啊?
我:咩?
啊ti:做我条女!
我:虾  我都无见过你!
啊ti:甘听日见完答我.
我:哦   
啊ti又重新开过视频,我晕   
我个心好失望啊   仲以为据系几靓仔!
5   又肥又样衰!激死   
讲真我第二日真系好5想出去啦!
我打吡啊kat,个男仔好样衰啊!
啊kat:5系虾!
我:5知啊!据沟我啊   
啊kat:系啊!唉!!有钱米得囖!
我:虾   
啊kat:你米在对d男仔玩真la!自己伤过仲5怕死!
我:甘又系!

啊ti:你听日想去边食饭?
我:虾,人少d嘎地方囖!越少越好!
啊ti:點解?
我:e   因为我惊人多食烟喷趁我!
其实我系5想吡太多熟人见到囖~讲真我好5想出.
但系经历甘多我真系好辛苦   
事但啦  点都听日先讲~~
落到车,啊ti打吡我.
啊ti:系边,你到没?
我:到啦!系车站!
啊ti:甘你上来小泉啦!我系到等你.

我好担心,我安慰自己5怕la~5岩就做f囖!
e~~据已经坐左系到.
都5系好样衰窝~
我:哈罗!你系啊ti?
啊ti:坐啊~~
同啊ti好好顷,不过就系据嘎样老左d囖!
似25岁左又多d!
我成日撩据,话:你真系无纹身?
啊ti:系啊~~~
我:系啦~~我激瑙左你,你会5会对我先歼后杀在毁尸灭迹嘎!
啊ti:我晕!我似d甘嘎人咩   
我:呵呵  难讲   
啊ti:你真系吡电视教坏啊!以后t少d!

讲真,同据玩我就觉得自己好幼稚,据成个长辈甘~
靓仔?据有派都讲5上~~人品囖窝~~5知呢   
思想上都好5同~我觉得据似D结婚年龄嘎人~哈哈~~
讲笑姐,可能系据生得好老至挂!

坐左无幾耐,我就话走.
据一企起身,我倒  据同我一样高...
我都有163cm!据话自己169,真系矮得离谱   
据仲有个中年男人般的啤酒肚...
我真系没识过有f甘嘎样!
我真系想拉拉声走   
你话我现实有好,点都好   
据绝对5合付我嘎要求!
但系我觉得据有d挑战,够吸引!
*滑块验证: