Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: fyx、

*身体是否能换深爱.[16禁]真人真事.!

深愛之啊su篇P34:

我:喂?
啊kat:点啊~~
我:见完啦!
啊kat:点样啊~~~
我:好样衰囖~~~5岩feel!
啊kat:不是吧~~~
我:系啊~~距好矮啊~~问题系哩到啊!
啊kat:算啦!距有钱眯得囖!
我:虾?甘5多好吧   
啊kat:你5通在同d男仔来真嘎!
我:甘有系  但系  好难啃窝~~
啊kat:怕咩啊!有无叫你成日带距出街!
我:唉  5知啊  好咩甘~
啊kat:你喜欢囖!到时识到距df介绍吡我啊!
我:系啦!损友!
啊kat:哈哈哈~~~~

讲真个句,我恨拍拖,但未至于但求就手.
不过试试啦   
但系5中意又点得嘎硬来窝!

啊ti:你觉得我点啊?
我:虾   有d老饼囖!呵呵!
啊ti:呵  仲有呢   
我:5知啊   
啊ti:甘你答得我个个问题没啊   
我:e     
啊ti:我5系好人但绝对系好男人囖!
我:额  5知啊   
啊ti:甘介系点?
我:甘你会5会对我好先?
啊ti:我会尽我所能囖!

哩番对白,啊jay都讲过,但结果..
男人真系好假,但系我又愿意信距地一次又一次嘎谎言.
或者啦,我系太寂寞先会甘.
就来2月14囖!我5想1个人过.

"原来没有从来有没有..."
啊jay:系我啊   
我:...你想点啊     
啊jay:吡多次机会我啦   
我:吡咩窝!窝讲过无可能嘎!
啊jay:你5好甘啦   
我:你5再打吡我啦     
啊jay:我无左你我邊個都5要 !
我:但我5想再同你一齐!我地分手啦!已经分左!
啊jay:我知,我知嘎~!
我:甘你想点啊  ?
啊jay:你答应我,同我散左1年内5好拍拖啊!
我:你系眯癡綫嘎!你有咩资格啊!
啊jay:甘算囖  我   
我:拿!你甘大个男人5好喊虾!我最憎你甘!
啊jay:啊su,我真心爱你..你5好甘绝   
我:当初你点对我嘎!
啊jay:我只不过系错左一次姐   
我:我5想同你顷!你5好再打吡我!

挂左距电话,我知我自己系绝左d,但系我5想在拖拖拉拉.
可能忘记一个人就系用另一个人填补.
我发左条信息吡啊ti:我地试试啦.
我决定同距开始,可以点我都5知,
我正系知我已经伤痕累累.
我无力在去爱得一个人甘深.
深愛之啊su篇P35:  

系米真系话放低以个人就可以放?
啊ti嘎为人系点,无人知,我都5想知.
我只想静静甘,米在经历甘多事.
iv话,叫我米再对男人动心,.记住记住..
系我同啊jay拍拖嘎其间,iv都5知换左几多茨仔.
我真系羡慕距,我做5箌.

我同啊ti先见过一茨,我就受左距,好似好滥甘.
不过我同距都相隔两地,应该5会太似拍拖.

从上左高中都无出去蒲过,真繫5系好记得系乜feel.
啊kat成日去,仲问我去5去,有时距仲去hi野,
真系担心距.
寒假?真系5冻,一d都5冻,系人嘎心冻.
啊ti个日返来稳我,5知點解,
我觉得我同距好似识做好耐甘.
啊ti个样就真系带5出街,又矮.
同距行个振我仲要驮少少背.
我5敢着我最中意嘎高跟鞋.我惊距介意.
个日距话宴收完数,开完工就来稳我
我几开心嘎   5知點解,我好想由个人锡我.
我可以好似个细路女甘,由距来锡我.

我地食饭距就静静甘望住我,我讲嘎野永远都5会好少...
我对距好好奇,我成日稳距d野,距好少讲.
对于工作距好少提箌!距话距自己一个月人工成2万.
呵呵,5知系定5系呢.理个时候我突然念起啊jay.
啊jay去左做学厨,我仲记得距讲过话要系我生日整个蛋糕吡我.
17岁,距要我自己一个人过.我恨距.

啊ti话距会对我好,比以前条仔好.
啊ti:你點解同条仔散?
我:距中意左第二个人.
啊ti:甘你点?
我:跳海
啊ti:咩话?
我:无跳箌,为距5值得.
啊ti:宴啦!
我:甘你呢?
啊ti:距当我水鱼甘,稳箌个更有钱嘎米飞左我.
我:虾!你爱距?
啊ti:好爱,不过都过左去.
我发觉我同距都系受箌爱情嘎伤害.
或者距会珍惜我呢.我地可能可以好好甘系一齐.
互相修补伤口.距虽然丑样,但甘嘎男仔可能会专一嘎!
我:应承我,5好伤害我.
啊ti:5会,信我.

iv:听日讲蛊惑仔好顾家,坏都会好好对感情.
我:但愿囖.
iv:到时记住介绍距df比我识啊!
我:呵呵!得拉!
iv:要有钱嘎!
我:点有钱法?
iv:水鱼!

其实iv讲野好花心,但系距受箌嘎爱情打击5比我少.
情人节就箌la!我想有人陪,邊個都得.
深愛之啊su篇P36:
自从同啊jay分手,
好似一切恢复平静,但又好似..
变晒,就好似变左个人,同啊jay纠缠个8个月,就好似
同左距行左好耐好耐.初時真系有
而啊ti,我5了解,亦5想了解.
以家嘎我,习惯化妆.无论系开心定5开心.
都习惯将微笑挂系面到.话我假又好乜都好.
根本5记得自己系几时变到甘,唯一无变嘎,
就系我身边嘎好朋友依然系甘.
iv,啊kat.
啊jay间5中会打比我,问我最近点.
我会好不犹豫甘讲:5关你事!
莫明其妙甘,我比人自卑.
我觉得自己系世界上最丑嘎女人.
岩同啊jay拍拖个阵,我同距共同写嘎日记,
距嘎相,我全部都收晒,特然发觉.
窗台距送比我得两只乌龟.唯一得礼物.
原来有d野系撇都撇5到.
离情人节仲侑5日,我记得我第一茨同条子过已经系4年嘎事.
我觉得我系个好念久嘎人,
我都太耿耿于怀好多野,以导致我失去好多.
我承认我系个颠婆,街知巷闻.
或者系我汰識掩饰自己.我讨厌个d撕开我面具嘎人.
对于个d人,我只会逃避逃避.
对于伤害我咖人,我会选择忘记.
啊jay,我真系好爱距,但系,我5敢在爱.
即使距发觉距仲系爱我.我亦5敢去原谅距,我无勇气.
加上我知道屋k人已经有所安排.
自于我,我只希望啊ti会带翻爱情咖希望比我.
好多人话爱我,點解爱?
米就系想得到我,我越话no,距地就越追得我疯狂.
人系米就系甘?人真系好傻,吾知为乜傻傻甘追求,
明知个个人已经吾会在爱你,但系仲盅头埋去,
为乜?连我都吾知,或者等系我唯一既选择呱。
但系,我只系想究竟我们系如何相爱过.
人地话,有拍拖咖人会饱受爱情滋润.
以我,我觉得世界?nbsp;棄我.
iv:今次你念住落几成心?
我:5知.
iv:5好落太重本.
我:我知咖啦,,
iv:如果...如果距想搞你,你点>?
我:你颠咖!
iv:我又5系5知你d野,系我面前,讲实话
我:唉,我5知,加上距又甘大个.
iv:系几老
我 :系啊  距念乜我又5会知.
iv:同距会5会好危险啊?
我:虾   
iv:小心d...
點解人越大念野越复杂?
我记得我曾经同啊jay讲过,   
“如果我话分手,你就要当我发颠,悟好比我走,   
  如果我发你脾气,你就要当我傻佐,悟准恼我!   
  如果我话讨厌你,你就要当我系到讲紧我好爱你!   
  如果我话我中意佐第二嗰,你就要当我神经,拉我去青山!   
  如果我话悟在爱你,你就要当我患佐绝症,悟准离开我》   
理一切一切,我只系想啊jay铭记于心.
永远.就算距要忘记我都好,
只要距记得有人对距讲过理翻说话.
我知道同啊jay拍拖为咩,我喜欢有人锡我~
喜欢有人陪住我的时候,
我中意发啊jay脾气~因为我想距探翻我,
只有甘我先知距只在乎我~   
因为一切,可以比我知道距爱我~  .
如果比我拣,我相翻到纯真年代.
我好相要15岁时的爱情..
触不到的爱,才是最完美
深愛之啊su篇P37:

无人话我知,点解个天会落雨...
亦5知点解,我心情会随住天气变.
突然之间,吖TI失踪佐.赫赫...
天又要落雨啦   
IV"你系米又想讲自己失恋?
我:虾,你觉得呢?
IV:发颠~~等虾囖   
我:3日为期,3日后,巨5出现我就当散佐!
IV:少佐D挂  ~!!
我:扑街~~好烦啊!个天日日落狗屎!!(RAIN IS CATS AND DOGS)
3日好似真系几漫长,我5知自己CARE五CARE巨.
无话我爱5爱句,知系想有人陪虾我.
如期甘,啊TI依然系无出现过,3日.就甘过佐
无一个电话,无一个信息.
好好笑甘,系等待的日子度过.
无任何安全感可以,
或者我都忘记点去爱人,点去信人.
啊TI,
一个讲话中意我5够2日噶人,突然人间蒸发.毫无预兆.
虽然我五知句因为乜会突然失踪.
我发佐条信息比巨,系我比句同自己最后的机会.
短信内容:啊TI,我5知你为乜突然见佐,不过都过佐日.我念我地算散吧.
一条无感情可言的分手短信.
发完我训佐好耐,一日挂.
第二日的凌晨...
"原来没有....."电话又好似炸弹甘响.
啊TI:啊SU!SORRY啊~~
啊TI颧晒大气甘讲,好明显系做过甘D剧烈运动.
我:点啊,你想讲D乜?
啊TI:你听我讲先拉,我5系有心噶!
我心念,有意啊嘛!好T你点解释!!!
啊TI:我前几放数个阵比人拉左,所以我先会失踪   
我定佐定,我忽然觉得里个人同我世界好5同.
我竟然忘记巨系个蛊惑仔.黑社会.....
我:虾,甘你   无事吧!?
啊TI:你5恼我,我米无事囖!
我:甘我米5恼你囖!
啊TI:好才,大老保我出来,5系我有派搞.
我:哎!
啊TI:我系里面不知鬼甘挂住你!甘你呢!
我:你话呢!!哎!你下次失踪前单声先!
啊TI:点单!我都5想的过两日出来啊!
我:咩啊   
啊TI:我想见你啊   ~   ~   
我:系咩~~~  

离2月14仲有9日...我系到念句会后会后会又在失踪.
其实我系到念,我该5该信理个人?
可能系好奇挂,我好想去了解巨地噶生活.
但系我从没念到,惊险的程度
深愛之啊su篇P38

啊jay依然坚持隔日打比我,我依然好坚持甘,
拒绝接电话,啊kat,同iv话,啊jay颠左.
反而我觉得据好变态,根本5想理据,
可能我都忘记左,
我同据相爱过...我在也忍5到拉,我憎穷!
我5中意同据捱!我已经5可以将面包舍去,而取爱情.
楼定嘎风"哗哗"甘吹来,从来都无念过我会走到理步.
决定做个贱女人.
因为我为爱情吃风当雨的时候,对方却背叛我.
爱情不可靠.
啊ti话10号要过泰国一转,叫我乖乖等据翻来,
数手指,我地先见过3次,甘叫拍拖  搞笑   
不过日子闷有人解解闷都好  最紧要有钱.
理轮啊kat同iv换左新机,搞到我D虚荣心在起   
我念,系时候都话拉!
啊ti去完泰国做也翻来就系12号,
13号据就叫我出去,我带住岩同男友吵架嘎啊kat同有籽嘎iv
去赴会,啊ti都带左两个F出去!有D似联谊大会.
啊ti要我坐据旁边,好5自然,啊ti仲对我摸手摸脚.
鬼叫我系据条女认命拉!
系去之前,啊kat同我的对话..
啊kat:定今晚点都要据温DF出来去pus!
我:虾   不是吧!
啊kat:得拉!叼,等我钓D水鱼来都好!
我:甘又系...
啊kat:系甘话拉!

我一念完啊kat讲嘎野,就对啊ti讲!
我:祢5系话今晚带我去铺咩   
啊ti:没知道啊  老世没讲.
我:但我DF想去窝   
啊ti:好拉..好拉  窝t虾点先拉~
我:5      

啊ti好似探细路女甘探我.5知关5关系年龄事?
据足足大我6岁挂,因为我连18都没有,我厄据话我有18.
其实点t啊ti虽然系蛊惑仔,但系据点都似有头家嘎人.
我一讲,啊kat就话我发颠!甘又系,啊ti先22岁.未够秤!
啊ti个老世来左,打开荷包,拿左成万蚊出来.
比左啊ti一千蚊,同据D同事一人一千.
啊kat同iv话,搞咩啊   
好拉,啊kat个愿望达成了.今晚直落....

我地翻屋k,准备好借口....同埋我地准备左好耐既情人节朱古力.
本来大家都念住自己食,好喇,终于有机会送比人.

个场好多大人,听闻好似都系做收数嘎.几大年纪.

其实我岩先系食饭个阵,我已经见到啊kat同个靓仔
据地两个互望左一阵.
我念我个媒婆要出场喇  哈哈
啊kat同左个最靓仔嘎,我望翻啊ti,差天共地.
唉,唯有一声叹气.啊kat话:凡事向钱t~~~
我晕  只死婆真识教坏人.
系喇,啊iv呢??一望,据同老世条紧舞..
天啊~!!5系虾!!!!我惊iv出事,我知iv实5肯同老世一齐
虽然据有钱,但绝对5得,因为据好老   成30左右...
太大,我行去叫啊ti.
我:祢帮我叫iv翻来.
啊ti:点解啊  据同老世玩得几开心...
我:无可能!iv5会
我信我F未至于甘滥交
啊ti:真嘎!据自己自愿!
啊ti五比我过去,我念,跳入狼窦喇!
我唯有一个办法!饮酒!呵呵(有名为千杯不醉的我!怕咩!)
我狂系到劈酒,啊ti见到,行来.
啊ti:祢瑙?
我:无!边敢!
啊ti:真系据自愿嘎!
我:系la系喇~~~
几分钟之后....
我:啊  好晕啊     
啊ti:虾祢搞乜啊???
我:五知我好晕啊   
啊kat同iv几个F围左过来.
啊kat:祢搞咩?
我:5知系米饮左祢地杯野...
确实,台面上系有杯啊ti嘎特调..
里面系落左药嘎~~据自己饮嘎   
啊ti一听,紧张喇   大家都扶我出去pus.
出面D空气真系好,尤其系终于帮iv脱身.
继续伴野喇!
啊kat好惊,啊ling打de走做,iv亦系我身边.
啊kat:死喇!啊su没试过HI野嘎~~点算啊   
我:无事啊~~我无事   
啊kat:祢仲讲  唉  我晕喇!!
我念我D演技5系好到甘虾   我想iv无甘紧张.
我喇据到亦个角落细细声讲..
我:我无事啊   
啊kat:唉啊~~~祢无在讲喇!醉左D人先会话自己无醉!
我:我真系无事!
我在次认真甘望住啊kat.
啊kat平静左好多.
我:我系帮iv解围!所以伴野!明吗?
啊kat:祢条死婆!!!虾死我啊!!!顶稳D甘嘎野玩!!!
我:祢估我想嘎!五系为左iv!
啊kat:唉  得喇  辛苦晒!
翻到去人群中,啊kat平静左好多.
大家都为理场误服软性药物深信......
因为我系据地中最乖嘎.
5食烟5hi野,讲真我落pus真系好闷!
啊ti:他据个样!我地都系去酒店先喇  我念据好辛苦嘎喇.
啊ti好体贴,据无因为我嘎醉,对我做D乜来   
城市的夜生活真系迷人....
我地~~去左几间酒店,都满人..
系窝,计落终于到左情人节...12点钟岩过无耐     
上1次的情人节....好似都有5念之远
深愛之啊su篇P39

啊kat好5耐烦甘话:快Dla!!!!!!!!!!!!!
我:点啊?
啊ti:开单间!
我见啊ti念都5系洗念就讲左出来.
大人果然系大人,我同啊kat同iv只眼都跌出来甘制.
好晕啊   惊   但系,好似理D都系预料之内.
啊kat拉住我到以个角落.
啊kat:点啊?
我:见步行步咯   
我念反正我都5系处,怕乜窝   
但系,窝又甘心做个烂嘿.?
其实五系咯!我5会...但系我好寂寞..
只系暂时嘎!比一瞬间嘎幸福我.我好易满足..
iv对一切好似根本冷漠,5知点解,我觉得据今晚特别5同.
啊kat,我真系羡慕据,易个入世入深,却又没比人呃的易个小女子.
今日我着住对高根鞋,啊ti真系好矮~
又有肥肥的肚喃,讲真个句,比着以前,
我会正眼都5会T句一虾.
或者la,讲真我觉得句趁我5起.
亦都正如我F讲,高攀.
正如句的讲  拍拖?
男嘎出钱,女嘎出身.
甘样系秘等于做鸡.
我真系5中意啊ti,嫌弃据挂...
凌晨1点,我好饿,啊ti带住我同据地出食消夜.
行到系条街到,街市并不因为时间而冷却.
可能属于理个城市嘎词语就系"越夜越精彩"
一个沉沦的夜世界.
或者我5惨,因为我身边有好多人比我细就比条仔玩,甚至..
有埋BB,仲落埋..系米好惨?我记得个念,据先15岁.
我地行到转弯角,有好多人卖花,
我只眼不停甘望过去.
我:你可以送1支花比我吗?
啊ti:那你喜欢就可以.
我:恩
我第一次收花,虽然系我自己开口.
我又突然念到啊jay,5知据系到做紧乜.
如果当日系海边据送左支花比我,或者我就5会走.
我个心热热的,多谢理个男人.
就算日后又乜,我都5怕,我已经伤过.
食完消夜,我,啊kat,iv分别同自己条仔一间房.
啊ti入到房,就去左冲凉,然后到我.
出来个镇据已经训左系床到,闭目养神.
我发觉..据已经除左裤.
我训系据隔离好惊..
但系我念我已经做好准备...
啊ti,拦住我.并无其他动作.
啊ti:乖la,训la     我都累la
我:恩恩   
我朦朦浓浓甘训左...正当我感激据无侑手.
啊ti,就锡左过来.
全身好兴...亦都好配合.
据只手放入我件衫,好轻手甘除左我件底3,
轻到几时除我都5知.
好似一仲饮醉左甘感觉...
正当据嘎手伸入我条裤时
我先醒觉....
我:停!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
啊ti显然比我吓趁,连我自己都系.
或者,我仲没有准备做个烂女挂   
我:5得啊~~~!
啊ti:点解啊
深愛之啊su篇P40

天啊,我应该点好?
5比,我惊失去据,比我都惊失去据.
仲有,隔离房嘎iv同啊kat,有点呢?同我1样的情况?
经过几翻拒绝,几翻磨合..
啊ti:我会对你好嘎窝.
我突然定左定,我记得啊jay都讲过理句话.
我背住啊ti,眼泪有d想象外流.
我:你知道吗?我真系好惊,我惊你地5会珍惜我.
啊ti:点会?我甘爱你..
我:但系我地好似先见过3次.
啊ti:甘可以代表D乜?
我:或者我自己傻.
啊ti:信我拉,我会对你好.你要乜我都比你.
我:我要嘎,或者无人可以比到.
啊ti:但我会尽我一生嘎力气去做.
我:会咩?
啊ti:会
啊ti答得好坚定,定系据真系太想得到我?
我:sorry,尊重我,好吗?
啊ti:你都系5信我?
我:我念,大家开心过米得囖.
啊ti个面色黑左起来,好大动作甘转身背住我.
我念,原来男人都系一样.
我好寂寞,众然我身边训住一个人.
但个心依然系死灰一坛.
念到啊jay,我突然反身,好大力甘拦住啊ti.
啊ti有D比我吓趁.
啊ti:乖la,训啦.....
没等据讲完,我就一个咀埋据到,用手指系据背到徘徊.
啊ti好愕然,但对于送上门的并不拒绝.
我:或者,你系呃我,但系我愿意信一晚.
我好需要理一晚的嗳情,求上天不要剥夺.
就让我贱一次,放纵一次,就算系伤要不要紧.
我,需要嗳情,但你们并满足不了我.
但我可以满足你地嘎性.
我好全情投入甘配合据.
当据好熟手甘从柜台到拿个个避孕套个镇,
我已经已经知道,不能回头.就错一次啦.
啊ti据背湿晒,以我,
亦得到自己想要嘎快感与被爱得feel.
我感觉到心跳加速,望住台底朵玫瑰,
我念我在报答据.
我知道我嘎指甲好深甘系据背上挖简条.
我想留底D咩,去证明自己存在过,..
就甘两人同时间得到满足,训着左.
完来自己以前一直排挤Do也,以加我却觉得需要.
系自己hi,定系..我太寂寞?
我中意据手系我身上徘徊,特别系手摸我块面的感觉.
好幸福,甜蜜..就算得一晚都足够.
又可能,身边系边个已经5要紧.
点解,理个夜晚过得特别块,特别美丽...
系米系我用自己嘎身体换来?

好似只鸡甘,为钱出卖自己
我都不过如是,为爱出卖自己.

无人会真系爱我,
都系个句,我要嘎你地一世都比5到.

天光可能就要结束,
但我更信据系爱我
深愛之啊su篇P41

陽光斜斜甘炤入酒店,310號房.
輕輕甘輓起衣服,脚有D酸,望住1早就系街到嘎行人
原来生活系甘忙碌.念虾,我又记得同啊jay嘎第一个夜晚.
尽管我已经5在爱据.可笑.
念到据讲D山盟海誓,心不禁颤抖.
身后嘎啊ti依然训紧,情景好似,只系人变左.

我发呆甘靠系窗边,念紧所有也.
啊ti轻轻甘行到我身后,双手环抱住我条腰.
轻轻甘咬住我耳子.
啊ti:甘早起身?念紧咩?
我:虾...无
啊ti嘎手又实左D,轻轻系我耳边叹气
我5知道据想讲咩,其实我好清楚自己做乜.
啊ti有D费,靠系据身上好舒服,就好似肉枕.
啊ti锡做我一餤:我会对你好
我:但愿啦,我都希望.
啊ti:我讲真嘎
我:开心过就够啦,其他我5想知道.
啊ti:我..
我:嘘...
我地彼此静左好耐.
据又缆我翻床到.
啊ti:我系米整痛你?
我心好感动,以前啊jay从来无甘问过我
我摇头,静静甘在训左镇.
我突然一惊,着住拖鞋冲出去.
啊ti:你搞咩?
我:虾,我稳iv同啊kat
啊ti:你米左住人啦.
我:......
啊ti:大小姐E+先6点za     
我:噢~~~~~~~~~
我训翻落床,摸住啊ti块面.
5知点解我好开心.
我觉得理一秒好真,摸到据条眉,
我:夷   你断眉嘎bo     
啊ti皱皱眉:米提   
我念条眉应该又个故事,不过据5讲就算.
7点半我实在捱5住,我一定咬稳啊kat
"笃  笃  "
我:啊kat      
过一镇啊kat懒洋洋甘开门..
啊kat:甘早~~~~
我:你   你  有无事   
啊kat:虾???
我:据无咩你虾?
啊kat一笑:无啊~!我都无肯啦..
甘又系啊kat甘醒  怕咩   
我同啊kat一齐去稳iv
敲左门N耐,我同啊kat对视左一镇
我:闭!
啊kat:不是吧   
正当我地想撞门时..
iv条仔:搞咩啊   甘早   
我:e        我稳iv   
iv条仔无着3,我念情况不妙   
我同啊kat冲入去,
iv卷住张被,成个死猪甘训着左   
我正念无事出去,啊kat念住玩iv
一啦iv张被   
啊kat:啊~~~~~~~
好情不自禁甘望过去!~
iv条自面青晒   
iv竟然无着3    天啊  晕~~
好明显发生乜事,vi竟然玩一夜情     

我拖住啊kat出去.
啊kat:iv   
我:唉 米讲啦!翻去训啦~!!!!我都翻   

我冲入翻房,啊kat发晒呆甘企系走廊
啊ti一见我,就话:搞乜啊   
我:虾无   眼训   
啊ti:甘训啦~
我:啊ti,我冻啊 空调大,缆住我训啊   
啊ti:嗯   

我念iv同我一样,寂寞的错了
桌面的玫瑰依然屹立系花瓶到
没有绽放,没有枯萎,依然很静.
我反手缆住啊ti:5好呃我,就算呃,5好比我知.
啊ti有D一诤,可能据无念过我讲D甘嘎也褂.
"嗯"
但理声"嗯"好令人窒息.
我仲5明,够竟然系乜?

待续...)
深愛之啊su篇P42

花点都有谢个日,爱情也如此.
啊kat:你有无见到D咩啊!
我:我知啦,你无在讲!
啊kat:甘你...
我:无啊!5好在问.
啊kat:我五信你无见到!
我:见到,米由得据开心咯!

啊kat狂追问,我真系五知点答据好,
好后悔你据上我架的士.

返到屋k,狠狠的又在冲次凉.
训系张床到,忍5住打左比据.
无人听,等左一阵.
啊ti:慰??
我:我啊  你系边?
啊ti:哦,啊su,点啊,你无训.?
我:我,,无啊..
啊ti:我5同你讲住,我以家开紧工,有事要处理啊!
我:虾??
啊ti:系甘啦,88

就系甘匆匆忙忙甘结束左理个电话.
我一片混乱,天有开始落雨啦.
我又在胡思乱想.

我忍耐左3日,啊ti又失踪左.
我系念,够警系据5稳我定出左事情?

我:啊kat你条仔又无讲起啊ti?
啊kat:无啊,阿ANY都无同我讲过.

"du...dU..."
"wei?你稳边位///?"
我:稳啊ti啊   
"据,据出左事窝!"
我:虾?乜事
"琴晚据收数个阵比人捉左啊!"
我:甘点啊?
"五知,可能要刑事拘留"
我:你系?
"我系据细佬."
我:甘据会5会判刑>?
"琴晚比据打伤个个人都没醒啊!个能要咩褂."
我:晕   

挂左个电话,我觉得莫明其妙
好假,又是系甘.

啊kat:咩话!!啊ti比人捉左!
我:比啊ANY电话我!
啊kat:哦,好..15969755001

我:啊AHNY,究竟出左咩事?
啊ANY:啊ti比人拉左,老世都念紧办法保据出来.
我:你地班人真系!!
啊ANY:你米甘激动咯   
我:甘据几时出到来?
啊ANY:快都要24日,慢   可能2几年
我:甘假!!!
啊ANY:我T据新年都要系监狱到过拉!
我:有无搞错,甘,点先可以联络到据
啊ANY:无,我老世都系托人send口信比据.

盖左电话,个心莫明其妙甘伤心.
5系因为据比人捉左,
以系,我感觉到就来要失去嗳情.
love,要来个阵,突然就会消失.
甚至我怀疑啊ANY讲嘎也,系大话.
系啊ti想飞我嘎一个理由.
真系好假,理D比电视剧更令人觉得无肯能.

啊kat同啊ANY,iv同chen依然系甘好.
每日痴系一齐.
真系令我感觉到寂寞.
一年寂寞的开始.
甚至我好想出去淋虾雨.

个故事越到后面越精彩,
但系,时间安排嘎问题,文章作者好少时间写.会出得慢D.

注明:
(呢篇野唔系出自我手的. 甘多位大佬..甘好睇.我又转载得甘辛苦.你地话係咪应该留下言先有力?)
深愛之啊su篇P43

等待系会令人窒息,个假期都过得到7788
从来都无念过谈次简简单单的噶爱情系甘难.
定系,我已经五在系以前噶我.
12日,每天依然24小时开机.
依然用一种期待去等,好似下一秒就有结果
啊JAY依然成日稳我,我跟本5想在理巨.
啊TI,你到底搞咩.
有时我会情不自禁甘甘念歪,我系到念,
会后会系啊TI玩厌我,想飞我?
天空有在下雨,我同啊KAT讲
我:点算?又在落雨
啊KAT:哎吖!你米甘傻啦!
我:我好惊,我真系想好好来过…
仲有几耐啊TI先会出现.
系米我太天真,对于男人来讲,一夜情将会系最完美
我想有结局,我想同巨一齐.
无佐啊JAY,我已经5信爱情,
如果无佐啊TI我将对爱情绝望.
2月27号,
“那感情戏,并没存在过…..”
啊TI:啊SU,系我啊!
我真系五敢信啊TI真系翻佐来
我:你,,你无事啦!!????
啊TI:EN,系啊,有无挂住我啊!
我:有啊!衰人来噶!!!点解你成日会后见佐噶,你知5知我会好惊噶!!!
啊TI:SORRY,我都五想噶,以家米好囖,里几日辛苦你啦
我:你知5知我好惊你会后要我!
啊TI:傻啦!你以家系边?
我:我以家想见你!
挂佐电话,我好似个傻婆甘颠晒,我终于可以见到巨
啊TI,我有几耐无见你,从来都5知自己会甘挂住你.
我都5知自己会喜欢巨D乜,样巨无,身才都系.
或者岩开头,我真系为钱而来,但系.
不知不觉间,我爱上佐巨.
对于男人来讲,做爱系一晚,但对于女人,系一身.
就算系妓女都系.
系心情好啊定系天气好.
今日噶珠海太阳好晒好晒,一片云都无,
海水仲反光添.
我噶爱情穿越住大香山中里3个城市.

我好期待见到巨,
仲有案可查0分钟就可以见到巨啦.
终于….

待续….
作者的话:
SORRY各位,可能我比较懒所以出噶速度都好慢  见谅啊~~
因为有好多都5记得,要跑去问当事人啊SU在见多次  赫赫~~
记忆差

我好希望个故事个以整成广播剧,5知有无人感兴趣呢.
深愛之啊su篇P44
对于男人来讲,做爱系一晚,但对于女人,系一身.  
我好期待见到巨,  
仲有20分钟就可以见到巨啦.  
终于….
啊TI:到啦,坐啊.
我:我好挂住你.
啊TI:我都系,你知5知我系里面过得好似度日如年.
我:无系话你要22日先出得?
啊TI:比钱搞掂佐
我:你成日都系甘我真系五知点去面对
啊TI:傻女~
“电话响”原来没有…..”
啊KAT:啊SU   距5要我啦!
我:你地搞咩啊?
啊KAT:原来啊ANY巨有女啦!仲   系同居3年啦
我听到啊KAT噶声,心好痛,我好惊自己系甘.拿住部电话,都五知讲咩好.
难道IV条仔CHEN都系甘…?
我:你米喊啦  同居3年又点!枪赢巨啦!你真系喜欢就去争.
啊KAT:甘我米好贱格?
我:爱情无分错对.

同SU讲完电话,我望住啊TI,叹佐谈气
我:你5好厄我,如果厄就厄我一世.
啊TI:傻噶,我厄你做咩.
靠住啊TI噶背:如果你有老婆,我愿意做细,但你5好瞒住我去稳食
啊TI:傻啦!咩大5大细5细!我一个就够.

啊TI讲也永远甘令人开心,或者比巨厄我都心甘命底.
但系我点解会爱眼前里个人?
甚至,我觉得每一秒都系蜜糖.
我的目的转化为爱了.
啊TI叫佐CHEN出来,我叫IV出来
2匹人有讲有笑根本5似有D咩事发生过.
IV依然春光满面,幸福,甜蜜,
好明显甘话我知,巨地正在热恋中/.
CHEN:拿!你条仔出现啦!米话我收埋距!
我:边有啊!
CHEN:TI少,你知5知啊!你入仓个阵,你知5知你条女讲咩啊!
啊TI:咩啊?
CHEN:不如你地去阶狱啊!
死人CHEN扳我把声讲也难听到鬼甘!讨厌!
我:边有啊!!!!
CHEN:无,,,,
大家系甘小我,不过我见到啊TI眼中更加有柔光,我喜欢里种眼神.
我:5知啊KAT点呢?
CHEN:啊ANY系真心对巨噶,不过家有恶妻!
我:之前巨话自己无女噶!
CHEN:系啊!分手佐,点知条女跑翻来,又五肯走.
啊TI:啊ANY心系软噶啦!
IV:拿!正中天平座代表,犹豫不决!
我:米消埋我个淡!
我:啊TI,你帮虾啊KAT啊~~
啊TI:里D也外人都帮5到太多.
我无言,到底爱情点解甘复杂
深愛之啊su篇P45

啊TI:今晚出5出到来?
我:恩,T情况.
啊TI:留低陪我.
天空落起大雨,想走却不知道点走
啊TI:打的翻啦!
我:5啊~~
啊TI:甘点啊?
我:买把遮比我
我捡佐把咸蛋超人噶遮,上面噶图好搞笑
我:L甘我翻去先啦!
啊TI:甘你九点前比电话我.

9点,我打比啊TI,
我:你系边?
啊TI:仲系口岸,你来么?来我就5落澳门
我:恩~系边等.

我冲佐个凉,好开心,头发飘出洗头水噶香味
爸爸妈妈疑惑甘望住我,5多想我出
爸爸:甘夜仲出边?>
我:稳个F佐,食宵夜!
爸爸:今晚几点翻?
我:可能5翻
没等爸爸讲完我就出佐门,我念,爸爸应该好恼又好担心.
但,我肯定会做佐巨所担心噶事.

一落的士我就稳啊TI噶身影.
我:啊TI!
啊TI:甘快
我:我地去边玩啊??
啊TI:无地方去
我:甘你叫我出来
啊TI:我想两个人静静过,
啊TI拉住我只手,来到间酒店门口.
无咩出奇,已经习惯了.
开佐见330房,气氛一切都甘美好.
啊TI揽住我,
啊TI:我好挂住你
我:我都系.
一切发生都好自然,你情我愿意.
我:揽我实D
我好想真实甘感觉到巨噶存在.
可以永远吗?
我知道,句可能又会失踪,男人都系甘.

我喜欢距同我一齐个阵噶,我绝对5会念起啊JAY,
距同啊JAY好5一样,因为我觉得啊TI同我做个阵系当我系
艺术品甘呵护,巨会锡住我感受,而啊JAY就真系当我系女人
发泄自己噶情欲.

所以尽管啊JAY180CM身材健实,仲好多女仔喜欢个只,
但我宁愿同啊TI里个高我DD,有个圆圆肚缆噶男人一齐
因为一个会锡我,顾我感受.

我觉得张床忽然好大,
紧紧甘靠住啊TI.
啊TI点起一支烟,
啊TI:傻妹,你系到念蔑?
我:无啊,T住你食烟!
啊TI:傻噶,你5系五闻得烟味咩,仲靠甘近~
我:甘你仲食烟
啊TI:甘我5食囖.
巨整熄佐支烟,但味佐系巨口中,
其实我五介意巨食烟,
我觉得食烟噶男人好正,
有种醉人噶魅力.

我系米变佐?
深愛之啊su篇P46

拜神求心安,
今日原来系元宵,人好多.
IV同啊CHAN依然甜蜜,得我同啊KAT落单!
我对啊TI还没心死.
我:我想帮啊TI求个平安符.
我浅浅一笑,察觉到啊CHAN一丝同情的眼神.
我:好五好?赫赫   
我知,我自己只系一丝安慰.
啊KAT:算啦!大家一齐求.!

还记得里个庙宇,3年前来过.
当时我唯一的愿望,中考成功.
但,愿望无实现.

我默念:老天爷,求你不要在带悲痛给我了,可以吗?
我想巨对我好D

啊KAT同IV各自买佐两个,
自己一个,条仔一个.
巨地面上都写满甜蜜.
爱情?
点解我总是失去?
系我要求太高了吗?

我将符交比啊CHAN,
我:记得帮我比巨!我知巨会翻来噶!
啊CHAN望住我,点点头.
我笑得好灿烂,我还是我吗?
还是初戀情人啊tu喜欢个个我么?
我变了,对吗?
由IV噶眼神话我知,巨知道D咩   

我:IV,你系米知道啊TI噶也!
IV:虾!无啊~~你五到对啊TI太好啦
I我:点解!
IV:信我,我5讲得,啊CHAN五比我讲
我:你连我都五讲!!!
IV:迟D你就知!
我:算啦,5避你.
我已经知道有事发生...
晚上元宵,好寂寞.
我发佐条信息比啊TI"我爱你,坚定不移"
巨无复,我预料中的事情.

啊KAT话,听日啊ANG同啊CHAN来学校接巨地,
我企盼啊TI的出现.
结果都系无,失落感充满全身.
我突然捻到个词语"抛弃"
我又给人抛弃了..
深愛之啊su篇P47  

啊ANG同啊CHAN来学校接巨地,  
TI的出现结果都系无出现.
我"啊TI点解无来噶??
啊ANG:虾五知啊,巨有事做挂,近派生意五好,句无心情玩噶啦
我:甘就连一个电话一个信息都五复我啦?
好明显,我真系比人飞,只系我五敢相信.
又一个男人,为佐得好我,以接近我.
我:你帮我稳巨啦   
我讲到IV同啊KAT噶表情好怪,
好似有也想同我讲,但系就无讲.
啊ANY:你对肥TI米落甘多心,你条件甘好,大把男仔可以捡
我:我只要句一个.
啊ANY:哎  为巨?值得咩.
我:点解甘讲窝!!!
啊ANY:事到如今   我5可以五讲
我:讲
啊CHANG:喂!米讲啊   
我见喝住啊ANY噶啊CHAN,好疑惑.
我觉得有D也,
啊ANY:怕咩啊!啊TI预佐啦!惊咩啊!
啊CHANG:甘你讲囖,不过啊SU,你做好心理准备.
我:......
啊ANY:我都惊你受五住打击.
我:...准备啦
啊ANY:巨,巨有,,老婆噶啦!
我:咩话???????????????????

我5敢相信,啊TI竟然有老婆?无疑里刻好想死.
点解会甘噶?回想起,其实好多时巨D行为已经可以话我知,
巨5属于我,但系,要我点接受里个事实.
我喊佐,我5知我系为边个喊,
我只知,我一次喊晒佐几年噶眼泪.

我可以在信爱情吗?
原来爱情系甘伤人,啊AJY噶出轨,啊TI噶欺骗.
点解我觉得全世界都厄紧我?
我抽泣的恳求啊ANY帮我稳啊TI,我要问清楚.
啊ANY好为难甘打佐比中山的啊TI.

啊TI:你想点?
我:你点解厄我>?
啊TI:我根本无捻过厄你,因为我无捻过要话你知.
我:甘你就可以伤我啦咩!!!
啊TI:你讲过噶,大家开心过米算囖!
我:甘我地可以好似啊ANY巨地甘么?
啊TI:米学巨地啦,我比五到咩你...
我:我五介意做细噶...
我讲到里个时候已经全面眼泪...
啊TI:你清醒D,我地无可以噶.
我:点解啊?
啊TI:我有老婆,有头家,对于出面我玩虾就算!
我:玩?但我点算,你地各个厄我!你要我以后仲敢信边个?
啊TI:SORRY囖,你米打比我啦,我五想屋K人知
我:你真系甘绝?
啊TI:......系....你比翻啊ANY听.

一段沉默不语..
我:恩..好.
对于一个眼泪留五住噶男人我又有何牵挂?

再次责问,爱情系乜?

待续
深愛之啊su篇P48
电话结束,爱情也随风而去.
今年我17,我五知到自己点解会甘,
我觉得世界上D好男仔已经死晒.
或者,可以讲系无.
真系好想有个人可以爱我.
啊ANY:你米喊啦,喊巨又五会翻啦.
我:我知..
啊ANY:巨本来就念住晚虾,你留五到噶啦.
我:点解结婚仲出来玩>?
啊ANY:巨老婆好恶,巨一时觉得五开心米咩囖   
我:甘我呢!我无辜噶窝!!!

爱情真系恐怖.
啊ANY话,啊TI留佐句"郎心如铁"下一句巨五肯讲.
但我都估到.
在一次感觉到自己自卑,
就好似啊JAY系隔离甘,令我心酸,点解受伤噶仲系我?

身体可以换爱,就算系几分钟都好满足.
对于啊TI来讲,我只不过是比鸡仲CEAP噶工具,
最紧要5洗钱,仲对自己死心蹋地.

我明知巨系玩我噶!

粉底又加厚,我觉得自己越来越丑样.
越来越五想见人.
啊KAT同IV依然如故,感情都好,
3坯,我散得最快,伤得最深.

我开始稳好多好多噶事比自己做.
做义工,参加补课班,
依然静静甘等个个号码出现.

我发佐条信息比啊TI"依然在原地等,没有恨,没有疯,只有爱"
我知巨五会复我甚至可能五会T.
春天,淡淡的风刮过面,
好想有个人拦住我,可惜我没有.
开始好中意饮酒,五敢食烟.
我:比支烟我.
我好平静甘讲
IV:五得,我五想做杀人凶手.
巨地依然系甘吸烟.亦五准我吸.

我觉得自己好寂寞,因为我是一个人.

待续

作者:主角一生最重要的男人终于要出现啦~~~大家静候佳音~~~~
期待啊~~~~
------------------------------------------
深愛之啊su篇P49
IV:仔死仔还在窝!大把机会啦!甘灰做咩
KAT:米系,跟我去蒲,介绍D澳门仔你识N有米噶!
我:米傻啦!我五拍拖啦
KAT:你都发颠噶!值咩!人地都话"朗心如铁"囖!
IV:仲有啊,巨又肥又矮又无钱又吹水,有P用
KAT:你同巨一起,晒晒,你又五系无本钱系米!
IV:就是,,,你"波涛汹涌"囖!
我:去死   损友  哎   

好似一切也恢复正轨.但系心还有条疤

一个月...
"......"
我:边位
啊TI:"我啊,你过得好么?"
我定佐定..
我:啊TI?
啊TI:系啊..
我:我好好..
啊TI:SORRY,其实...我系几中意  
我:啊..哈哈  你甘得闲噶.>?
啊TI:我挂住你.
我:...........
啊TI:你系米会等我>?
我:恩,你真系解决到?
啊TI:比D时间我,我真系五爱巨..
我:恩   

倾佐好耐,但系我五觉得自己开心.
解决?对我来讲重要咩?我真系想跟巨?
我觉得五系囖.

啊KAT:今晚过海囖   
我:去边?
啊KAT:我想稳啊ANY,你去么?
我:我去来做咩>?
啊KAT:啊TI都系窝   

忧郁佐好耐,我答应去.
啊TI打比我话巨都想我去.
我就去佐
我地去佐开房.
例牌,我地又上佐床.]
个科,我发觉我五系真系爱巨,而巨亦五系爱我.
爱噶只系我噶身体,不是吗>?

好累,巨同我上完床就走佐,我特等来MACAO就系为佐同距搞也咩?
3个钟,仅仅陪佐我3个钟.巨话有生意要走开.
我好想呕,有D僭里个男人.贱男人.
你以为我真系五知你想要咩?
狗公,正系想同我做届!爱!解决?探我上床的谎言.
又是用尽全身力去冲凉.
擦拭去他的味道.
翻到屋K,膸念得好清楚,我五在需要巨.
我发信息比巨:我念我五在需要你,我地都无结果.
巨无复我,我当巨已经死佐,
永远死系我去五到的地方,地狱!

我D生活开始有光彩啦.

待续
深愛之啊su篇P50
我:好想去玩啊!!!!!!
啊KAT:拿   蒲隐又犯啦!!!
我:介绍仔比我识!要水鱼
啊KAT:哇!!我地噶SU大小姐竟然都识讲D甘噶也!靠   
我:咩啊!我转性得没啊!
啊KAT:好啊!有钱仔好易沟届~~~
我:你五惊啊ANY知!?
啊KAT:理得巨去死,对巨死心啦!
我:系咩   
啊KAT:个3只也正吹水狗  话自己几有钱,一千几百有余垃圾!
我:得个吹~~呕心
啊KAT:你都复原得几快噶卜!
我:肯定,我系边个啊   
啊KAT:系  SU大小姐啊嘛!白痴   
我:哈哈哈     

啊KAT话带我去蒲识D有钱仔
讲真个句,我5稀罕,但系我五想一个人.
我习惯比人照顾.
后来有晚啊KAT带我去蒲,
识佐巨个F,啊DA,个样就好差,但系听闻对女好,又要钱
就一晚,我地就系埋一齐.
有锡有摸,但系,我五会在牺牲身体.
我:我五会比巨知我五系囖
啊KAT:甘米好,反正巨傻傻更更,好好厄.
我:厄咩!无念过   
啊KAT:哼   五知你啦   
我:我   哎...

待续

深愛之啊su篇P51
啊DA系个五错噶男仔,先拍过一次拖,
对我来讲,系个五错噶选择,BUT,巨五系我中意个类型.
不知不觉间,我觉得自己风尘味重佐.
有F话我越来越似D波大无脑噶女人.
KAT:你里派同巨点?
我:米甘!
KAT:你会五会真系中意巨噶
我:会   
KAT:点解你成日都甘易中意一个人?
我:我五知
KAT:哎,我都五知点话你好

啊DA好少打比我,不过巨成日约我,要我陪巨出去
有时候会陪巨囖,但系,多数都五肯

啊KAT:你有病啊~句约你,你五出!
我:点解出?
啊KAT:行街买也囖~~~
我:里D系债,点都有要还噶一日!
啊KAT:死板!

同啊DA一齐无咩大事,
巨有时似细路仔,不过好肯为我洗钱.
除佐拖手,无咩想做噶.
有时连KISS我都五想.
可能对于没有感情的吻就似吻死猪肉.

我知到啊DA同其他男人一样想做我.
但系,更多噶系巨会介意我五系处.
所以我决定将秘密进行到底.
五肯比巨做,巨问点解,我都话留到18岁个日囖~
巨好无奈
有时仲讲D好讨厌噶话.
啊DA:你几时先十八啊!
我:5个月后~~
啊DA:甘我地五个月后在见啦!
我:你敢!
啊DA:讲笑砸   
我:哼
]其实我知道巨系真噶,
稳我都少佐好多.我F讲得岩,澳门仔全部都想叼.
我要把持住.
我五明,电解D男仔结婚想稳处女,拍拖有想DO也!
疑问,解五开!

巨生日都就到,我捻住自己整蛋糕比巨食.
点知,巨话要系澳门搞   
我真系想杀佐巨,后来巨又话系大陆搞.

里拍巨好少稳我,我都有自己生活.

个晚我契细佬生日,我去佐.
有一个人系度,里个日系我以前暗恋过噶男仔,结果巨同佐IV一起.
巨叫啊PO,成晚巨坐我隔离,人地问"喂~你地咩关系啊?"
PO:巨  我情妇吗~~
我:哈哈~~
捻翻起系半念前,巨同IV一齐,
我曾经讲笑甘讲过,我做你情妇,念五到巨仲记得.
我:系啊~~你要包养费~~
细佬:你两个   
周围D人都当真添...其实啊PO都好五错,可惜五属于我.
深愛之啊su篇P52

其实啊PO都好五错,可惜五属于我.
饮佐几支酒,啊PO只手搭住我膊头.
PO:情妇,系米要做D咩呢~
我:哈哈~~你开咩玩笑~~
PO一下锡佐埋来,我反抗佐一阵,
但到最后我无在反抗,我好享受里个吻.
爱情?我觉得我心跳加速,
迟来的吻,如果巨系一年前锡我
又会系咩结局?
啊PO拉住我只手,我念,巨应该系饮大佐.
听日巨会忘记我.忘记里个吻
爱情五属于我,我只系男人的附属品.

真系念五到啊JAY对我系有几大噶影响,我憎巨
我憎句出现,我憎巨改变佐我噶爱情观
但系对爱情来讲,又有几多对错.
巨送我翻屋K,我拦住巨,拦得好实.
12点,我真系变会现型,一切都无.
对啊PO噶爱火又是烧起.
但有只个能讲系对爱情噶喝望.
啊DA又算系咩?救命稻草
又五舍得放弃.

第二日,我发信息比PO.
"SORRY,其实我有仔,琴晚.."
"无事,系我咩届,你可以做.."
"五啊,我五可以放弃一家个个,甘对巨五公平"
"我对你系真系有FEEL."
"我都系,但系.."
其实最重要,巨系我最好朋友IV以前条仔
心个条刺,放五开.
在讲跟住啊DA巨比到我噶物质生活,PO一定比五到.
就甘我都系放弃爱情.
PO同我依然友好,巨话想等,我话"5好"
我知到,巨只系为D得不到以去追,以爱,就一定五系我.

可以么?我真系五信爱.
定系我贪心,五想失去更多,定系我两个都想要
我好责备自己.
对于PO,只可以讲迟到的爱.
错过就系错过佐.

偷情,更加是我想的,一仲刺激.
没有责任,无洗付出.

深愛之啊su篇P53

日仔又回复正常.
啊DA依然对我爱理不理,我依然享受甘

巨话,五爱巨所以五同巨做.
我微笑,莫非做佐你就爱我么.

啊DA生日终于到佐.我整佐个3磅噶蛋羔比巨.
个晚巨饮得好多,我都系   
芝华士,我觉得我好享受酒噶感觉.
人地HI也,我饮酒.
HI也噶话,我条命就无,心脏负荷五到.
其实好羡慕D人讲噶上太空系咩FEEL
啊DA好中意HI也,个晚全场,唯一清醒噶可能系我.
好才啊DA五逼我,因为个个都知我身体定五顺.

4点,终于散场,啊DA个晚洗佐5千蚊..
我地去开房,巨好似发颠甘锡我.
系甘讲我好爱你.
我知道,系爱我身体.
算啦 我决定交你巨处置.
巨除佐我条裤,当巨准备开个个避孕套个阵.
我清醒佐,"5好"
我停止佐里场缠棉游戏.
爱情真系需要性么?
我想证明虾,:五洗"
巨好尊重我,巨训系隔离,背住我.
啊DA:点解?
我:我没有准备
啊DA:你爱我么
我:无关事
啊DA:算啦,训啦
啊DA好冷,我知道,我地有要结束了.

为佐证明爱五需要性,牺牲我地之间噶感情

原来依然失败,无性无爱.
可笑.
深愛之啊su篇P54

一日,
两日,
一个星期..
啊DA无稳过我,
我念,系时候结束..
风光噶日子完结.
无人座的士接送,无人带我去玩
无人陪我扫货,最可怕的,是没有人爱我.
啊KAT又换仔,我五知巨到底开五开心.
而IV依然死守巨噶爱情尽管,有时仲偷食.
好怕寂寞,我觉得寂寞令人心痛.
心病又犯,痛佐几日.
对住快镜,我发觉我变佐...好离谱.
我到底还在干嘛?

心真的如水般静啊?无..好想稳个人拥抱虾.
啊PO依然努力不懈甘稳我,又一次比我拒绝.
啊JAY,还是有意无意甘稳我..
两个男人真令人头痛.

暑假到了,我关佐自己系屋K一个星期,足足一个星期.
面上好似老佐好多.
化妆?好似D化妆品已经铺晒尘..
手指都懒得郁.

屋K人见我甘,不禁摇头,又五甘问我发生咩事.
后来帮我稳佐份暑期工.封闭式,五洗在年甘多.
我同啊KAT一齐做,IV突然验出有心脏病.
虽然担心,后来告知话系轻微,无事,我念巨暑假都要系医院过.

暑期工系份工厂工,人好单调,生活都系.
但系我好开心,里段时间足以要我静养.

啊KAT:喂~今晚落焦点囖!
我:又去啊  戒LU~
啊KAT:米扮野啦~!
啊KAT:我想今晚HI死去   
我:哎~~~~服  我去做咩窝!
啊KAT:沟仔~
我:例派窝!
啊KAT:知你阿!有酒饮乜都得   
我:鬼叫我身体五好  无HI得也,其实我几羡慕你.
啊KAT:车~~HI死米算囖!
我:米傻啦  我有好多责任要留系世界!
啊KAT:米讲啦虾  老资精~~成个大人甘
我:人生苦短啊~~~回头是岸啊~~施主   
啊KAT:米讲费话,一句到尾!去五去!!!?

我:去!!!

待续~
深愛之啊su篇P55

"BA..LA..BA..LA..."

KAT:我知你实会跟我来噶~!
我:IV都来埋,我可以五来咩~
KAT:自己想来就来啦~~讲甘多~!
我:妖~~
KAT:哎,你今晚记得好好把握机会啊~~不过,啊DA好似都来啊~
我:甘又点!你以前条仔生日添!巨条女都系到,你又来!
啊KAT:挑~~~怕咩~
我:啊  乱晒轮~~~~
啊KAT:饮你噶酒啦!!!
我:知道~
啊KAT:系窝~~近派五见你化妆窝~~~你D墙灰去晒边   
我:扑街,笑你条毛啊~~~
啊KAT:壹~~~成个风尘女子甘啦你~~
我:收声~~~~

"当晚与你记住蒲公英 今晚偏偏想起风的清劲
回忆不再受制于我 我承认  
回忆也许你的,当晚与你记住流水声 .."

里首歌,哎,系我第一次见到啊DA噶歌.
巨坐系对面,原来我地又开始陌生   
好远噢,,个个都玩得好开心,而我..
一杯接一杯,我都五记得接到第几杯,
有只手系我身上搭住,我以为系啊DA,点知

"嗨!我叫文仔啊!"
我:噢~~
文仔:做乜一个人饮闷酒?
我:无啊~~

哗..我D眼泪突然出晒来,或者系我太累了

里一年,我到底做佐D乜?换完一个又一个.
文仔比我吓趁甘,好D惊,可能巨当我痴线吧.
饮到六分醉,我都五几得饮佐几多.
文仔:你到底高咩?
我:哈哈~~无事~~你见到无,个个我条仔~以前个个~~
文仔:厄     

我望住啊DA,指佐指啊DA,我特登要巨望来我边.
我就理科托住文仔下巴,锡佐落去.
好兴奋,快感,好似报仇成功甘.
利用文仔,但系,,,巨好似无拒绝窝.
肯定来,送来噶女人点拒绝?
闪光灯,酒精,人痴晒
我同文仔新一翻的缠棉游戏.
巨噶手来回于我噶身体,我无反抗.
又一个冒住我噶色相来噶男人.

我望佐去啊DA个边,原来,巨无望过我一眼.
原来我自己系甘可笑.,,

我原来一直系个可笑噶人.
我噶吻落到文仔条颈,胸..
由得里一切落去啦,无人在乎我噶啦.
天光之前都不要结束,可以吗?

我不是一个干净的人了,我只想被人好好爱.
有错吗??

结果,我无同到文仔发生关系,
当然天光大家个行个路...

啊KAT:衰婆!!!
我:咩啊~~~
啊KAT:米扮醉啊!你厄我五到噶~!
我:真系醉啊~~
啊KAT:死开拉!你里个千杯不醉!次次都用里条桥沟仔!
我:系啊  系啊~~就你了解我!

其实,连KAT都五知,其实我好孤独,好寂寞..
*滑块验证: