Ee23时尚网

登记注册
搜索
楼主: fyx、

*身体是否能换深爱.[16禁]真人真事.!

深愛之啊su篇P57

小鬼特然沟我,
我:五系虾~我大你成3岁噶卜   
小鬼:怕咩啊,我都五介意  
我:我介意卜     

啊KAT:衰人~~你真系 连细路仔都厄   
我:有Q啊~
啊KAT:你个杀手~
我:无受~~
啊KAT:车,你米同句玩虾囖~细路仔~
我:妖~~
啊KAT:当帮巨上堂课~
我:才不要~~~

结果我都糊里糊涂甘做佐小鬼条女~
不过我噶心里面其实都几开心,
同小朋友拍拖,,起码5洗估估虾   
不过好似会比人笑   

爱情窝,果然系长游戏。

小鬼:我唱歌比你听啦~
我:你喜欢啦~
小鬼:我,要一生一世比好多家用你洗,但你要为我...
我:停啦~5想听
巨仲系度场到鬼甘投入.幼稚的   

出去饮也,哎,魉仔荷包都无个,
零用钱比我仲少,我特然觉得我以前好风光啊
洗巨D钱良心不安...
一个星期后,小鬼突然锡佐我一淡.
靠,我好有犯罪感...
好来,我同巨打车仑,巨好似五识WO~
我:你...你之前拍过拖没?
小鬼:...有..
我:甘都好D   

我好似对未成年人下毒手啊   
后来实在顶五顺,我地都系散佐.
松晒,我觉得自己都低B佐   
啊XI,依然坚持打长途电话比我,
成日问我受五受,我都五肯.
啊KAT:喂   
我:咩啊~
啊KAT:讲样也比你知!
我:讲!
啊KAT:你系小鬼第一条女~
我立刻喷晒D汽水出来~
啊KAT:甘..届系~你系巨初恋窝!
我:妖你啊!米乱讲!
啊KAT:初吻都拿埋人地噶~你死啦~~
我:收声啦~
啊KAT:我仲念住你回强奸巨,拿埋句初夜添~
我:叼你~~~我似D甘噶人咩~~
啊KAT:点知你啊~
我念翻起,小鬼真系五似KISS,死~我觉得自己做错晒...
深愛之啊su篇P58

每个男人都会教识我好多也.
而且每一个都会离开我,无论系我爱,又或者巨爱.
我五知咩叫爱,五识了,我无力气去追.
其实我更想离开里度.
我想去,巴黎,去学服装设计.
但系,我无钱,书>?
我无想在读啦,我正系想学我噶专业.
我真系好憎读书.

上Q识佐个男仔,巨叫啊朗.
我五知巨咩样咩身份,
不过出佐来见巨话"你好特别"
我真系五觉得我有咩甘特别窝.
巨问我,你大个女想做咩?
我:虾?好多噶,想做超人
啊朗:虾,咩无系男仔先想做噶咩!
我:我要做粉红战士

哈哈,我都五知自己发咩颠,
但系我知下一分钟,巨会爱上我.
男人都系甘,喜欢特别,讲D特别噶也,
比个特别噶印象比巨,
最紧要五好比巨得到你.
甘样,巨就会爱你,可能记得你一世.
我对巨五FEEL,我要噶爱情,系一见钟情.

有人问我,你点分爱情同感情?
我好老实甘讲,
系我理论来讲,爱情得一个月保质期.
SO,爱情系一见钟情,只有一个月
而感情就系一个月之后噶产物.
所以我信奉爱情,甚至疯狂.

啊郎:点解你甘钟意咩都问翻转头啊!
我:问题少女啊嘛!
啊郎:我发觉你真系好搞笑.
我:你爆幻觉啦!
啊朗:哈哈
好无聊的对话..
啊JAY又开始烦我,真系五知巨想点,见到巨我都作呕.
深愛之啊su篇P59
每次同啊朗出都要带啊KAT,IV
我五想同句单独约会.
好奇怪...
好想去蒲啊!啊KAT五肯带我去.
话咩我要乖,一群颠老,你米去.
啊KAT噶毒隐好似大佐好多..
成日都话想去HI野,有时仲买粒豆自己翻屋KHI.
好似叫傻仔B同梅花.巨都开始堕落啦..
每日不停甘上网..
然后我发觉 潜伏系我QQ成6年噶一个人同我讲也.

KING:WHO ARE U ?锦成熟噶? 我话你噶QQ绣啊  识我么
KING:超人   我一开始以为你呢个名  好有气势
我:哦!我好似加佐你好耐   
KING:锦我地有无见过面呢?超人大人 哈哈
我:应该无啦!  
KING:不锦肯定噶   你几大啊?仲读紧书啊?
我:恩恩!
KING:应该就无啦  可能我知你边个   
不过你可能改左名所以无印象啦  你读边间中学啊?
我:N中学!  
KING:N中学#%$^&*(     锦你未系我师妹!
我:我毕业好耐  05届~~ 初中!  
KING:笑你个头啊 你噶意思系  初中系N中  毕业之后读其他学校?
我:系啊!  
KING:锦你又讲N中   都系以前噶事啦   
我:哈哈!我记得你好似都N中米讲N中!   
KING:哈哈  锦配合   拍戏咩   估5到我仲有D锦可爱噶师妹   
我:懒熟   

里个日真系搞笑,我记得3年前好似同巨倾过,皆因句个名太好记,
就叫KING,好有气势虾甘.
以家住校无淡好食,俺决定   等得闲痴巨餐
反正以前都算校友一场.
KING:我又5系牛扒  点解要系你面前扮熟喔  
我:我食牛扒要6成熟~!..你扮7成~~哈~~  
KING:熟过头啦  系话 ?夏天天气热啊  肉食品熟D吃卫生D  为你好咋真系   
KING:你都未答我家下读边 可能我会记翻你呢   
我:一间好多女人噶学校~  
KING:     尼姑俺进修学院?
我:0...系啊!  
KING:乱讲  边会有锦奇怪噶学校  听见个名无人去啦
KING:其实我好蠢  你可以讲得直接D咖  我会理解
KING:5讲算啦  横掂讲左对我对你都无咩特别噶好处   
无聊问下咋  夜啦  早D休息啦对你皮肤好咖  哈哈早透 可爱噶师妹   

哎,五想理巨啦!条傻佬....训觉!
"当晚与你记住蒲公英....."
我:喂~~~
啊朗:系度搞咩?
我:熏觉囖!
啊朗:我过两日去北京读书啦!
我:虾?甘特然!
啊朗:我去读医学!你上次讲呢,你想做超人,可以救人,我觉得做医生都得囖!
我:但系,我记得你好似话你读化学噶BO~~
啊朗:哈哈!甘..甘我读完你嫁比我啊!
我:虾,你傻噶!
啊朗:我讲真噶!到时你做医生夫人几好!
我:我地岩识噶窝,你为我改变人生方向,好似五好!
啊朗:我觉得时间不是问题啦!
我:额....系啊,我五得闲迟D倾

盖佐啊朗电话,我觉得巨真系傻佐囖,
都五知巨念咩,一个大学生都甘五成熟.
爱情可以当饭食咩!
深愛之啊su篇P60

我:哇   你上通宵啊!  
KING:你训觉跌左落床跌亲个头 ?呢个时代边有人会上通宵网喔   你都几早睡早起喔
我:你有知!我训觉跌左落床跌亲个头 !!厉害  
KING:哈哈  无论咩时候你都好配合喔  讲翻句多谢合作   
        星期6  5使翻学噶咩?
KING:你个怪人啊 回条信息仲落完线   过阵再上个阵先回   
      天啊 点解可以锦怪   
我:系啊!闷到死!返鬼返马  
KING:闷到S就可以5翻啊 天啊  5通你系校长个女   失觉晒
我:我系校董个媳妇天!种有权!  
KING:     媳妇人地个女  边有自己个女锦亲    傻噶   
        你原来都系SJ噶FANS~?
我:SJ边个来噶!
KING:无    哈哈 吃饭啦  饿啦  校董个女   
我:等你请啊~  
KING:要我呢个请超级无敌霹雳花样少男噶朋友请吃饭 紧系  无问题啦   哈哈  
我:哇~~我整系食D贵咯5饱嘎窝!  
KING:锦有品味噶你  果然系好识吃啊  贵夹5饱噶野  我捻饮水好啦  仲要系瑞士雪山噶钪泉水 或者试下呢排最流行噶臭豆腐蛋糕
我:5要
KING:哈哈 讲笑咋  5同你玩啦 医肚紧要

里个人好似越来越有趣,不过巨甘形容自己,我念
巨个样好极有限啦~~~~

哎,啊朗又来啦!
我:点啊,先生,有咩帮到你?
啊朗:无咩啊~~~
我:咩不甘闷噶  
啊朗:点啊?出五出来啊?
我:虾..五多想出街   
啊朗:我就走啦  出来啊~~
我:虾,甘甘   

无奈,巨讲度好似系为我去读书甘,
令我愧疚万分,只好出街啦!
例行公事甘,我带佐IV同啊KAT.
好好甘食巨一餐..
巨话想带我走,一起去北京!
我才巨都傻啊~鬼五惊你卖我猪仔咩~~
不过,巨最后都系去佐..

临走巨比电话我,
啊朗:啊SU,做我条女啊~
我:虾!五得
啊朗:点解
我:我地五熟,加上,你走囖,我要噶系可以成日陪到我噶男人.
啊朗:甘..
我:系甘啦,我有事要做.

我都五知点讲好,好简单甘讲,我觉得自己五会同巨有咩结果/
虽然巨生得几好,仲好高,有186添,但系我都觉得巨好怪.
点怪,我讲五出,巨个样似骗仔~~
哈哈!
深愛之啊su篇P61  

KING:CU again~
KING:你翻来啦  好肚饿
我:请你吃饭 ..拿>>啊  
KING:     锦益我  我稳5到间LUCK西餐   
      所以吃5到意大利粉  5555555555
我:等你稳到请我去啊~~~  
KING:白白兜左个圈翻来  运吉  我稳到之前已经饿死左   
我:我觉得维多利亚种正!  
KING:你指意大利粉?原来你住个边!
我:嗯嗯!牛扒+意大利粉正到毖  
KING:正宗意大利粉点会加块牛扒上面喔  晕   
我:E!我就系觉得 牛扒+意大利粉正!  
KING:系系   傻噶人都系比较执者噶  我可以理解
KING:锦都得   你噶逻辑同思维都几特别喔  头先先讲完自己想      吃牛扒+意大利粉  家下又想吃饭  善变得你
KING:甘你米我吃牛扒+意大利粉  
我:不过我惊你无钱毖,要洗碗     

KING:放心喔   我同校童个女吃饭都要洗碗   开玩笑 哈哈
我:我无钱卖单嘎~~  
KING:    哈哈  讲笑  放心啦  洗碗我好叻咖  绝对无问题   
     问题在于有无真系锦好吃先 ?
我:正囖!!!真嘎1无介绍错~  
KING:你话咖  5好吃你要对我负责任  就陪下你啦  横掂我未去过

我:哈 ~  
KING:我对意大利粉好有兴趣  越讲越饿   
我:甘你下次去记得着多件3啦!
KING:你以为以家系冬天啊!着多件3!
我:我系念住你无钱比,就押低你D3~
KING:晕!

里个人成日比我激到死甘制~
我都无念过真系要同巨见面..只系有日..

KAT:去拉去啦~~识多个人几好!
我:5好啦!你为食拉埋我落水   
KAT:日日系学校好闷~约巨出来~~~
于是  我就
继续继续.

支持支持.

一口气睇晒.
*滑块验证: